Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Sexleketøy for onani

Sexlektøy og onani hører sammen, sexleketøy er utviklet, designet og produsert med tanke på at du skal kunne nyte sex og gi deg enda kraftigere orgasmer enn du vanligvis klarer å få ved å bruke bare hendene.

Utvalget av sexleketøy vokser hele tiden, nye produkter kommer på markedet og det investeres enorme summer i å utvikle det neste nye som alle “må” ha.
Det startet med enkle vibratorer for å kurere hysteri, men gjennom de siste 50 årene, har det jevnlig dukket opp produkter som har revolusjonert hvor mye nytelse man kan få ut av sexleketøy.
Blant de største nyvinningene har vi:

Wand vibratoren.
Hitach tilskrives ofte æren for å ha laget den første wand vibratoren som virkelig fungerte.
En stav med et rundt hode i enden som ble plugget dirkete i stikkontakten.
På mange måter minner den om de første vibratorene som så dagens lys rundt 1902, men med et større hode og kraftigere vibrasjoner.
Hitachi brukte de neste 40 årene på å forsikre alle om at dere hitachi magic wand var ikke et sexleketøy, men et massasjeapparat beregnet på bruk på hele kroppen.
Med lite suksess.
Wand vibratoren har gjennomgått en del endringer siden den gang, den har blitt mer stillegående, enda kraftigere og byr på langt flere innstillinger når det kommer til hastighet, men i prinsippet er den fortsatt lik.
Det finnes utallige modeller på markedet og hvilken som er best, er et hyppig diskutert tema.
Vi har skrevet en artikkel om wand vibratorer du kan lese HER.

Fleshlight.
Startet som en ide om noe som var bedre enn de relativt harde eller store og klumpete masturbatorene som fantes på markedet.
En mann stor for ide og utvikling, det tok tid, men fleshlight endret hele tanken om hvordan en masturbator for menn skulle føles.
Et mykt og naturtro materiale som føltes ekte, i en boks som gjorde den enkel å oppbevare og som gjorde at den ikke gikk i stykker etter 4 gangers bruk.
Fleshlight har blitt kopiert og kopiert igjen, det finnes utallige produkter som er i det minste inspirert av fleshlight.

Aneros:
Satte en ny standard for anal stimulering for menn.
Det startet som et medisinsk hjelpemiddel for prostata, men når menn oppdaget nytelsen ved å bruke det, eksploderte etterspørselen.
Det fantes knapt en produsent som lagde buttplugger for menn, men når de andre produsentene så hvor populært det var, hev de seg på bølgen og lanserte sine egne varianter.
Nå er utvalget enormt og det finnes flere produsenter som fokuserer kun på å lage denne typen sexleketøy.

Fun factory:
Sexleketøy var til å begynne med kostbart, de første vibratorene kostet mer enn et kjøleskap.
Så begynte man å produsere billige sexleketøy i billige materialer.
Plutselig var sexleketøy noe alle kunne kjøpe.
De gikk fort i stykker, men det var bare en fordel, da måtte kunden kjøpe et nytt.
De luktet typisk ganske mystisk og man burde vaske det før bruk, for det svettet olje eller andre mystiske kjemikalier.
Potensielt helseksadelig?
Muligens, men det løste man ved å skrive “novelty only” på esken, produktet var ikke ment for å brukes intimt og produsentene slapp å ta ansvar for eventuelle problemer forårsaket av sexleketøyet.
Siden det var sexleketøy, skulle det helst se ut som et kjønnsorgan.
Og esken? Ja den skulle helst prydes med en naken kvinne, det var jo menn som kjøpte sexleketøy og nakne damer solgte den gang som de gjør nå.
Alt dette ville fun factory endre.
– De benyttet silikon i sine sexleketøy, det er tryggere for kroppen og lukter ikke.
– Nytt design, sex skal være gøy, så de lagde produkter som G-ormen som minnet mer om en orm og de lagde en serie med vibratorer inspirert av stjernetegnene.
– Eskene fikk et mer nøytral design og rettet seg mer mot kvinner og par enn overkåte menn.
Det tok ikke lang tid før suksessen var et faktum og i dag er det sjelden man finner sexleketøy med fokus på nakne kvinner på esken, laget i illeluktende materialer.
Fun Factory revolusjonerte virkelig sexleketøy for onani og må ta en stor del av æren for at kvinner begynte å handle selv.

Lelo:
Lelo bestemte seg for å gjøre som fun factory, men mer eksklusivt.
Mer fokus på design, mer elegante esker og mer avansert teknologi.
Hvorfor skulle kunden måtte kjøpe batterier når man kunne bruke oppladbare batterier?
Og hvorfor skulle en vibrator høres ut som en drill?
De startet trenden med luksus vibratorer.
En vibrator var ikke lenger bare et sexleketøy, men et elegant og vel designet produkt som man fikk lyst til å bruke.
Nå finnes det mange merker som fokuserer på lekkert design og det finnes knapt noen som fokuserer på vibratorer som benytter vanlige batterier.
Flere av tingene LELO introduserte har blitt standard funksjoner i de fleste sexleketøy på markedet.
Det har også blitt flere merker som fokuserer på luksus segmentet, med varierende hell vil vi si.

We-vibe vibratorer for par:
En vibrator var noe man brukte på seg selv eller partneren.
We vibe tenkte at hvorfor ikke lage en vibrator som begge kan nyte samtidig?
Det eksisterte ikke noe slikt på markedet.
Lansert på Venus i Berlin, fikk we-vibe mye oppmerksomhet, men mange var skeptiske til om dette var noe kundene ville ha.
Den var i tillegg relativt kostbar, siden den brukte fjernkontroll, kraftige motorer og var stillegående.
Den var på alle områder overlegen det meste som eksisterte på markedet, men det kostet.
Som vi nå vet, slo det an.
We-vibe ble en av de mest populære vibratorene noensinne og det finnes mange kopier, men ingen har foreløpig kunne utfordre we-vibe når det kommer til kvalitet, brukervennlighet og effektivitet.

Womanizer:
Akkurat når man trodde at toppen var nådd, lanserte womanizer et helt nytt produkt som ikke bare SÅ annerledes ut, men som benyttet seg av teknologi ingen tidligere hadde tenkt på.
Hvorfor bruke direkte vibrasjoner, når man kan benytte luft?
De tok det beste fra andre merker og kombinerte det med sin egen teknologi og laget et helt nytt produkt som skulle endre alt.
Kvinner som allerede hadde prøvd alt annet på markedet opplevde plutselig at de KUNNE få orgasme, det krevde bare en annen form for stimulering.
Det tok ikke lang tid før det dukket opp kopier, først ute var satisfyer med sin egen teknologi som minnet veldig om womanizer, før andre fulgte etter.
Det kommer stadig nye modeller fra nye produsenter, men det er fortsatt womanizer og satisfyer som står igjen som vinnere når det kommer til denne typen vibratorer.Så hva skal man velge?
Det er et godt spørsmål og det er som oftest individuelle behov som avgjør hva som passer deg ebst.
Vi har skrevet en liten guide for nybegynnere som du kan lese HER.

Før hadde man kanskje en vibrator.
Den fungerte og man greide seg med den.
Nå er det så mye spennende på markedet at man lett kan fylle en hel skuff.

sexleketøy for onani

Litt sexleketøy historie

Man tror at grunnen til at mennesket begynte å gå oppreist, skyldes at da har han begge hender fri til å onanere

Sexleketøy har eksistert lenge, svært lenge. Om det var i Asia, eller Egypt ( eller ett eller ett helt annet sted) det hele startet skal være usagt. Ett faktum er at utgravninger har avslørt stein dildoer, og gamle tegninger viser hvordan de brukte dyrepels, og fjær til å pirre partnerne sine. En generell oppfattelse er at den gangen ble slikt brukt i lek, når man var to, ikke som i dag til å tilfredsstille seg selv med.

Men de siste 10 årene har mye skjedd, kvinner har oppdaget, og akseptert, sin egen seksualitet. Noe som gjør mange menn usikre. Våre foreldre møtte aldri krav til å gi henne orgasme, eller klager over at penis var for liten. Og om hun kommer drassende med en dildo, er det mange menn som føler at de ikke strekker til. Den utrolige egoistiske mannlige selvfølelsen får seg en knekk, og de færreste menn vet hvordan de skal takle det. Vi har sett det i leser innlegg i forskjellige blader, vi har sett det på tv. ” min kjæreste trenger ingen dildo, jeg kan tilfredsstille henne 100%” Vel, vår påstand er at litt sexleketøy kan gi sexlivet en skikkelig oppsving. For i motsetning til hva mange syntes å tro, så går det veldig bra å være to om å bruke en vibrator.
En nyter, og en fører.

Litt historie:
En liten by ved middelhavet, Miletus, fungerte ca 500 f.kr som forsynings sentral når det gjaldt dildoer til hele middelhavsområdet.
Håndverkerne i byen var kjent for å ha ett godt håndlag med både tre og skinn, noe som resulterte i en by som i all hovedsak livnærte seg på hjelpemidler for kvinner som ble neglisjert av sine ektemenn, samt lesbiske.
Du trodde kanskje at lesbiske kvinner var ett nytt fenomen? Der tok du feil, men for 2500 år siden trengte de ikke gjemme seg i skapet, å være lesbisk var fullt ut akseptert.

Romerne på sin side lå ikke langt etter, det påstås at Kleopatra laget de første vibrerende kulene.
Kulene var laget i tre og besto av to deler som kunne plukkes fra hverandre, mye likt ett eggeskall.
Man fanget så noen hissige fluer, puttet de i og førte egget opp i vagina.
Når så fluene summet hissig, noe de gjerne gjorde om bæreren skulle finne på å bevege seg, ville egget vibrere….
Who need’s batteries anyway?

Kineserne er kjent for å være kreative når det gjelder sex og de har oppfunnet blant annet penisringen, den gang kjent som lykke ring.
Rundt år 1200 tok de øyelokket til geit, med øyevippene intakte, og festet rundt roten av penis. På denne måten greide mannen å beholde ereksjonen litt lengre, samtidig som øyevippene stimulerte kvinnens klitoris og gjorde henne lykkelig.
Noen år senere laget de noen kuler som kvinner kunne bruke for å trene opp skjedemusklene.
Kinesernes kuler minnet om klinkekuler både i form, størrelse og vekt.
Disse skulle bare føres opp i skjeden og bæres av henne så lenge hun orket å holde på de, uten at det ga noen spesiell nytelse, i hvert fall der og da.
Fordelen var naturligvis at å holde på de krevde at hun strammet musklene i underlivet, noe som i ettertid gjorde elskovsakten bedre både for ham og henne.
Kineserne lager også ett stivt penis overtrekk, enten av ett dyrehorn, eller av stivt skinn, som kunne brukes dersom mannen hadde problemer med å få den opp.
Om han overhodet ikke var i humør, så kunne jo hun bruke den alene…. Denne fungerte naturlig nok også som ett kondom.
Europeerne lager en lignende sak rundt 1900, men med ett hull i tuppen, slik at mannens sæd kom inn i kvinnen.

E24 rapporterte i mars 2010 at et par dildoer av tre, datert til 1700-tallet, hadde blitt solgt på auksjon i England.
Gjenstandene er mest trolig franske, og ble (kanskje ikke så overraskende) kjøpt av en anonym budgiver …

Dersom du vil lese mer om onani:

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.