Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Onani og sexlyst – Kvinners onani

Kvinners onani er ett tema som mange gutter er svært interessert i, både fordi det er ett tabubelagt emne, men også fordi de vet at ved å skaffe seg kjennskap om hvordan hun gjør det, så vil de være i stand til å gjøre det samme med sin kjære.

Kvinners onani er enda mer tabubelagt enn mannens. En dydig kvinne tar ikke på seg selv, og det har i lange tider vært ansett som utenkelig at dydige kvinner tar på seg selv.
Men også her (kanskje spesielt her) har den seksuelle åpenhet satt sine spor.
I dag regnes det som vanlig at kvinner onanerer, selv om det fremdeles er mange myter om emnet. Antakeligvis er det ikke like vanlig at kvinner onanerer som menn, men de tar innpå.
Kvinner onanerer av de samme årsakene som menn, avslapning, utløp for innestengt seksuell energi osv… Kroppens reaksjoner er også ganske like.

Det er verdt å merke seg at onani og sexlyst henger tett sammen.
Kvinner som onanerer jevnlig opplever mer lyst på sex enn kvinner som sjelden eller aldri onanerer.
Kvinner får også generelt oftere orgasme ved onani, enn sex med partneren.
Det er også noen undersøkelser som konkluderer med at kvinner som ofte får orgasme ved onani, har større sjanse for å få orgasme når de har sex med partneren.

Blant kvinner er den mest vanlige måten å onanere på å stimulere klitoris, med fingerne.
Mange kvinner liker å ha noe “inne i seg” samtidig, det kan være en finger, eller hva de nå måtte ha for hånden.
Også for kvinner er dusjen er god venn. Kanskje spesielt om man har ett dusjhode hvor man kan justere trykket på vannstrålen…..
Om mannen har vist stor oppfinnsomhet, så er han fortsatt kvinnen underlegen. Kvinner har prøvd det meste, frukter, kjøkkenredskaper osv.
En liten skrekkhistorie er nok på sin plass, flasker er ikke bra, noe en kvinne bittert erfarte, da den ble sittende dønn fast.
Hun hadde ført flasken opp i vagina, med tuten først, uten kork, og det dannet seg ett vakuum, som gjorde at den sugde seg fast, svært godt fast, og hun endte opp med en pinlig tur ned på lege kontoret.
Nesten like vanlig som å bruke fingrene er det at kvinner “gnir” seg mot noe, det kan være en pute, eller de kan rulle sammen dynen, legge seg oppå den, og gni seg mot den.
Også er det jo ett enormt utvalg av hjelpemidler tilgjengelig. Vibratorer og dildoer i alle størrelser og farger, med og uten vibrator.

Du skal ikke føle skam eller skyld over å onanere.
Onani er normalt og faktisk sunt. Seksuell spenning som ligger latent i kroppen kan både gjøre deg mer aggressiv, samt gjøre det vanskelig for deg å konsentrere deg om andre viktige gjøremål.
Så ta deg noen minutter til å kose med deg selv, nyt din egen kropp og hvilken vidunderlige følelser du kan slippe løs, bare ved hjelp av dine egne fingre…..
Bare for å ha sagt det, man må ikke nøye seg med fingrene, man kan godt ta en pute, ett dusjhode, en vibrator eller nær sagt hva som helst annet til hjelp.
Kun fantasien setter grenser, men det kommer vi tilbake til litt senere…
Det er flere grunner til å onanere, den beste er antakeligvis at hvordan kan du forvente at en annen kan gi deg den store seksuelle nytelse dersom du ikke er i stand til å fortelle ham/henne hvordan du liker det?
For å kunne gi viten om din egen kropp videre, må du selv kjenne deg selv.

Klitoris er det eneste organet på menneskets kropp som ikke har noen annen misjon enn å gi nytelse. Kvinnen har med det fått en unik mulighet, så er det bare opp til henne å benytte seg av den…

Fra barndommen av er kvinner som onanerer møtt blandede reaksjoner.
De fleste er bare blitt fortalt at det ikke er noe man gjør, men enkelte har også blitt straffet for å berøre sine egne kjønnsorganer.
Først nå, i løpet av de senere år er det fullt ut blitt akseptert at også kvinner onanerer.
Allikevel er det ett tabu emne man helst ikke snakker så høyt om, noe som gjør at mange kvinner har den minste formening om hvordan de andre gjør det.
En undersøkelse i USA avslørte at mellom 5 og 10% av alle kvinner faktisk ikke onanerte, rett og slett fordi de ikke visst hvordan og dermed ikke fikk noe utbytte av å onanere!

95% av alle kvinner får orgasme ved onani, mot bare 70% som får orgasme med sin partner.

Onani og sexlyst - Kvinners onani

Det første som er viktig dersom man ønsker å bli en “god” onanist, er å kjenne seg selv og sin egen kropp. Å se en pornofilm og i ettertid skamme seg over at du selv ikke ser akkurat slik ut, er helt feil! Alle kvinner er skapt forskjellig nedentil, akkurat som menn.
Det er ingenting som er rett eller galt, stygt eller pent, det er bare forskjellig. Det man bør gjøre er å ta ett lite speil, for så å undersøke seg selv nedentil. Spre de ytre kjønnsleppene og finn de indre kjønnsleppene.
Under der ligger vagina åpningen, og se så om du finner klitoris.
Klitoris har armer som går ned og rundt skjeden, men det er selve klitoris hodet som er det mest følsomme og den delen som vanligvis stimuleres ved onani.
Klitoris er en liten ert (kan også være større) som ligger rett på oversiden av vagina åpningen.
Bli kjent med deg selv.
Bruk en finger, fukt den med spytt, glidemiddel eller olje, for å føle deg frem, konsentrer deg om hvor følelsene er sterkest, og merk deg hvordan hele kjønnet syntes å svulme opp når du blir opphisset.
Det er nemlig ett faktum at kjønnsleppene og klitoris svulmer når du blir opphisset, for på samme måte som med menn, så strømmer blodet til underlivet når du er kåt.
Dette gjør naturligvis at ditt kjønn endrer utseende en smule, leppene blir mer fyldige og får gjerne en litt sterkere rødfarge.

Plasseringen av klitoris er viktig for å få orgasme ved onani

Vi selger et stort utvalg sexleketøy som er laget spesielt for onani.
Det finnes dildoer og vibratorer i alle mulige former, størrelser og farger, foruten det produktet som har blitt en snakkis de siste årene: Womanizer.
En womanizer benytter seg av luftbølger for mer skånsom, men samtidig mer intens stimulering av klitoris.
Utallige kvinner som aldri tidligere har fått orgasme, har fått sin første orgasme med en womanizer.
Enda flere har oppdaget at de kan få flere orgasmer på red.
Har du aldri prøvd en, så er det definitivt verdt å prøve!

Nesten 10% av alle kvinner skiller ut større eller mindre mengder av en klar ( eller med litt hvit farge) væske når de får orgasme. Om dette gjelder deg, så er du altså helt normal…

Når du først er blitt kjent med ditt eget underliv, så er du klar for å begynne å utforske de muligheten som ligger der og bare venter på deg.
De fleste onani teknikker bunner ut i det samme, stimulering av klitoris.
Hvordan man liker det varierer fra person til person, noen liker det hardt, noen foretrekker det lett omtrent som berøringer med en fjær. Prøv selv med en finger eller to, masser klitoris og området rundt og du vil raskt finne ut av hva du liker.
Kanskje du foretrekker å bruke hele hånden, kanskje du syntes det føles ekstra godt dersom du samtidig fører en finger inn i vagina.

Dersom du vil lese mer om onani:

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.