Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Oralsex og sexleketøy

I de fleste tilfeller må man nøye seg med fingrene som et hjelpemiddel når man gir en kvinne oralsex, ofte er oralsex en del av forspillet, selv om de som de som virkelig nyter oralsex gjerne tar det til både forrett, hovedrett og dessert.
Men noen ganger kan det passe slik at man har en liten vibrator eller en liten plugg tilgjengelig.
Det er jo også mulig å planlegge litt på forhånd.

Det viktigste man må tenke på før man drar frem det man har i skuffen, er at man bør finne noe som er ganske lite.
En stor dildo fks. Kan fungere bra til vanlig den, men dersom du skal ha noen som helst ambisjoner om å kunne benytte tungen samtidig, så setter anatomien visse grenser.
Små vibratorer, gjerne bare 10-12 cm lange, eventuelt en liten buttplugg er de perfekte hjelpemidler om man skal kombinere vibrasjon og oralsex.

Det finnes også noen små vibratorer å sette på tungen som er laget spesielt for bruk med oralsex, disse kan anbefales på det varmeste.
Ikke koster de stort i innkjøp heller.

Et lite tips: Før du skal putte vibratoren/dildoen/pluggen inn i henne, ta den i munnen.
Da blir den fuktig og uansett hvor vått det er, den glir bedre og det FØLES bedre for henne.
Vær også obs på at det er ikke sikkert det er den stillingen dere vanligvis benytter ved oralsex som er best egnet dersom man finner frem litt leketøy.
Det er en ny utfordring, nye muligheter og en fantastisk unnskyldning for å prøve ut gamle og nesten glemte stillinger (eller å hente inspirasjon herifra)

Rask og hard penetrering med leketøy, kombinert med en tunge, fungerer sjelden.
Tungen er såpass myk at dersom du er hardhendt med dildoen, vil du samtidig fjerne fokuset på tungen.
Rolige bevegelser er det beste, for så å øke litt rolig, men aldri verken hardt eller veldig fort.
Da er det bedre å ta vekk tungen å benytte fingrene isteden, siden de er langt bedre egnet til å gi en stimulering som står i stil til en kraftig vibrator/dildo.

Det samme gjelder dersom man ønsker å benytte en buttplugg analt, gjør det rolig og ikke masse ut og inn bevegelser, husk at oralsex er en rolig form for sex (jada, man kan bli både svett og sliten, men det er fortsatt rolig all den tid det ER begrenset hvor hard en tunge er)
Derfor bør andre seksuelle handlinger man holder på med samtidig ha det samme tempoet og den samme intensiteten.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X