Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Vi setter pris på at du handler hos oss, og har derfor opprettet E-netts fordelsprogram et eksklusivt tilleggstilbud for deg som privatkunde.

Du får rabatt på utvalgte produkter hver måned, og er den første som får vite om nye tilbud og kampanjer. I tillegg får du også tilgang til eksklusive tilbud som ikke averteres på våre hjemmesider eller sosiale medier. Du får også alltid tilsendt kvittering via epost og har tilgang til alle dine kjøp og oppsparte poeng via “min side”.

Dine fordeler som medlem av vårt fordelsprogram:

Bonus poeng på alle kjøp

Vi setter pris på deg som kunde, og som takk gir vi poeng på alle kjøp. De oppsparte poengene, kan benyttes til rabatt på kommende bestillinger på nett. I løpet av året markerer vi særskilte merkedager, med mulighet for opptjening av doble poeng.

Bonuspoeng når du deler dine produktopplevelser med andre

Er du fornøyd med produktet du har kjøpt? Del det gjerne med andre! Som takk får du også ekstra bonuspoeng på din kundekonto som du kan benytte ved senere kjøp! Du kan legge din produktomtale anoymt utad, men kjøpet ditt verifiseres med din epostadresse.

Medlemstilbud og personlige tilbud

Som medlem av vår kundeklubb får du tilgang til eksklusive tilbud, fra kjente merkevarer. Hver måned kan du finne utvalgte produkter eller merker med 15-30% rabatt, kun for våre medlemmer. Du vil også kunne motta tilpassede tilbud pasert på din profil og søkehistorikk.

Egne Bursdagstilbud

Såklart at bursdagen din skal markeres! Som medlem i vår kundeklubb, vil du derfor motta et spesialtilbud kun for deg, som en gave fra oss!

Produktveiledning fra eksperter

Visste du at våre kundebehandlere er ildsjeler som brenner for faget sitt? Som kunde hos Erotikknett, kan du alltid føle deg sikker på at du blir møtt av kyndig personale. Vi holder oss løpende oppdatert på trender slik at vi skal kunne gi deg som kunde den beste veiledningen sammen med fortreffelig service!

Inspirasjonsartikler og Noveller

Vi fyller jevnlig på med artikler for at du skal få mest mulig ut av ditt nyerhvervede sexleketøy, eller hente inpirasjon til litt krydder i hverdagen og for å lære noe nytt.

Digitale Transaksjoner

Via “Mine sider” fiinner du oversikt over dine kjøp, og oppsparte poeng. På denne måten mister du ikke en eneste kvittering eller garantibevis, og er langt mer diskret oppbevart enn i innboksen din! Vi sender også kvittering via E-post, men på denne måten har du også en trygg lagringsplass utenfor innboksen din.

Nyhetsbrev med rykende Ferske nyheter og Forhåndsinformasjon ved salg!

Vær først ute for de beste tilbudene! Som klubbmedlem, får du også vårt nyhetsbrev som gir deg tilgang til informasjon om lanseringer og tilbud først, slik at du aldri går glipp av tilbud på dine favorittprodukter. Du får også

Jeg ønsker medlemskap i E-Netts Kundeklubb

Trykk her for å lese våre øvrige medlemsvilkår

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.