Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Hvordan masturbere – onanitriks for damer

Kvinner onanerer ikke like mye som menn, det kan skyldes at kvinner ikke har like mye sexlyst som menn, men det kan også skyldes at en ganske stor andel av kvinnene ikke føler de får noe stort utbytte av onani.
Her har vi samlet en god porsjon onanitriks for damer, slik at det forhåpentligvis kan bli både bedre og mer spennende å onanere.

Kvinner er kjent for å oppvise stor oppfinnsomhet når det gjelder det å onanere.
Det er delte meninger om de kan konkurrere med menn, når det kommer til kreative metoder for hvordan masturbere, men det er sannelig ikke langt unna.
Både menn og kvinner er kjent for å forsyne seg godt av frukt og grønnsaks disken for å finne ting som kan benyttes til onani.
Her er noen måter å gjøre det på, skrevet for kvinner som trenger nye ideer og menn som lurer på hvordan hun gjør det…
Å kunne mest mulig om onantriks for damer er i aller høyeste grad nyttig for menn som ønsker å tilfredsstille en kvinne…

De mest vanlige måtene for kvinner å onanere på er å bruke en, to eller tre fingre til å massere klitoris. Noen foretrekker å gni rett på klitoris med en fingertupp, andre foretrekker å gripe om den med to fingre og nærmest runke den.
Noen liker å ha en finger på hver side å stryke fingeren opp og ned, uten å egentlig berøre klitoris direkte.
Noen lager sirkler med fingertuppene og noen opplever at det føles ganske forskjellig etter hvilken vei man beveger fingrene.
Kvinner er som menn i at selv små endringer i hvordan masturbere kan gjøre en stor forskjell i hvordan det føles.
Atter andre foretrekker å legge håndflaten mellom bena, her har man muligheten til å la en finger eller to finne veien inn i vagina samtidig som man holder på, for så bare å bevege hånden rolig…
Å prøve seg og å eksperimentere er til syvende og sist nøkkelen til gode onani opplevelser.

Noen onanitriks for damer

En vaskeklut med masse vaselin er en måte som absolutt er verdt å prøve. Mykt, glatt, men samtidig godt egnet til å pirre et stort område samtidig… Den eneste bakdelen er vel at det fort blir en del klin av det, så det er greit å ha en dusj i nærheten… Der kan man jo også fortsette om man ønsker seg en orgasme til.

Dusjen er ett av de klassiske stedene for kvinner å onanere. Mange kvinner onanerer for første gang i dusjen og det er ikke uten grunn. En godt justert vannstråle kan utrette mirakler og et dusjhode som kan justeres er en god investering for de kvinner som ønsker å kunne nyte seg selv i fred og ro.

Puter er nok en ting gutta har “stjålet” fra damene. Mange kvinner simpelthen elsker å ligge på maven med en pute mellom bena, som de enkelt kan gni seg mot. Ofte så er en romantisk/erotisk novelle et godt hjelpemiddel, om da ikke fantasien er nok. Ikke alle velger puten, teddybjørner osv. er også populært, så neste gang du ser en teddybjørn i en kvinnes seng, kan du bare fantasere om alt den har bevitnet.

En elektrisk tannbørste kan brukes til så mangt… den egner seg også godt mellom bena…  Det eneste man nok bør legge seg på minnet er hygienen… en egen tannbørste beregnet på akkurat den typen pussing er nok en god investering.

Vibratorer kommer i en mengde former og varianter. Utvalget er enormt og noen foretrekker vaginal stimulering, andre vil bare ha klitoral stimulering. Her er det kun én ting som gjelder, å prøve seg frem. Et tips er å begynne med en rimelig vibrator, prøv den både utenpå og inni, for så å se hva som faller mest i smak, før man går til investering av en bedre som er laget spesielt for det formålet man ønsker…

Kvinnen er atskillig mindre redd for å stimulere G-punktet sitt enn mannen. Mannen sliter ofte med en frykt for å være homofil, det gjør ikke kvinnen. Det finnes en mengde sexhjelpemidler designet spesielt for akkurat dette formålet, men også fingrene er flittig brukt. Det samme er bøyde agurker, eller nesten hva som helst annet som har den rette “knekken”.

Flere og flere av oss får boblebad, eller basseng med en slik jetstrøm i. Og ut fra det vi har erfart er det kvinnene som står bak… for de har funnet en svært god måte å onanere på ved hjelp av strømmen… Flere kvinner har sagt at de simpelthen elsker å spre bena og la strømmen kjærtegne området mellom bena.. det skal visstnok være noe av det beste. Vi gleder oss til å få boblebad.

Prøv en Q-tips med glidemiddel. Den gir en lett og ganske så interessant følelse. Dette tipset kan også benyttes av menn, undersiden av penishodet er f.eks. et egnet sted.

Kjøp litt plastelina og lag din drømmedildo. Tre over et kondom før du bruker den. Leiren kan brukes igjen og igjen…

Et perlekjede kan bruks til så mangt. Legg deg på rygg og la det gli over klitoris eller ved siden av. Du kan også putte det i skjeden og trekke det ut, forbi klitoris. Om du strammer PC-musklene, holdes det litt igjen og presser hardere på klitoris.

En liten plastkopp, f.eks. den typen man får vanlige filmer til fotoapparater i, kan fungere som et spennende leketøy. Fukt kanten med et glidemiddel eller tungen og legg den over klitoris. Klem på den og merk hvordan den suger seg fast når du slipper opp igjen.

Om det er et godt onanitips kan vel sikkert diskuteres, men at det vil tenne en eventuell tilskuer, DET er sikkert. Når du barberer deg nedentil, avslutt med å putte håndtaket på høvelen inn i vagina. Snu den, slik at siden med myk gummi peker nedover. Start forsiktig og øk hastigheten.

Å onanere med en dildo, om man gjør det selv eller lar en partner styre, er en kunst. Et hett tips er å bruke litt glidemiddel på tuppen og bruke den til å massere klitoris. La den gli frem og tilbake, titte så vidt innenfor åpningen, men ikke for langt. Fortsett å erte deg selv, til du bare MÅ fylles opp… Fortsett så enda en stund før du gir etter…

Legg noen puter oppå hverandre. Om du bruker 2 eller 4-5 er helt opp til deg selv. Sett deg på toppen og vugg frem og tilbake… Du kan også legge en vibrator på toppen, eventuelt legge et håndkle oppå vibratoren.

Noen ganger er det enkle det beste: Ligg på rygg, plasser tuppen av langefingeren på klitoris og klem på begge sider med peke- og ringfingeren. Massér på begge sider og tuppen samtidig.. Best føles det om man griper tak først når klitoris er hard.

Et bidé er laget for vask, men noen synes det er bedre å bruke vannstrålen til å onanere.

Hvordan masturbere - onanitriks for damer

Hvordan masturbere med dusjen:

Dusjen sies å være en kvinnes beste venn og det er ikke uten grunn.
Min påstand er at daglig får tusenvis av kvinner verden over sin daglige orgasme takket være en varm vannstråle…
Her er noen tips til hvordan masturbere som kanskje kan gjøre onani i vann enda litt bedre….

1: Badekaret er definitivt en vinner.
Her kan du bruke fingrene med hele kroppen senket ned i varmt velduftende vann, du kan vannet fra kranen renne slik at det treffer akkurat der det føles best (krever litt prøving & feiling å få det til riktig) eller du kan bruke dusjhodet.
2: Ett justerbart dusjhode koster ikke all verdens, men det er definitivt en investering av de bedre.
Spesielt dusjhoder hvor det er enkelt å skifte innstilling er smarte, på den måten trenger du ikke å vri, trekke & dra når du ønske rå øke trykket akkurat rett før… ja du vet.
Det finnes noen med noe som minner om en bryter.. myk, medium og hard stråle.
3: Vanntette vibratorer er blitt svært populære de siste årene og det er ikke uten grunn.
Trenger jeg å si mer om den saken?
4: Det finnes også en mengde dildoer på markedet som er utstyrt med sugekopp.
Felles for de aller fleste er at de trenger en glatt flate for å suge seg skikkelig fast… og hvor er det flere glatte flater enn på badet?
Prøv i dusjen eller i badekaret, over og under vann.
5: Mange opplever det som litt vanskelig å onanere under vann, siden kroppens naturlige fuktighet forsvinner i vannet.
Vel, løsningen er ett silikon basert glidemiddel.
Det holder ikke like lenge under som over vann, men det gjør så absolutt nytta si….

PS: Womanizer har laget et eget dusjhode som er utviklet spesielt med tanke på onani!

Vi håper du hadde glede av denne artikkelen med onanitriks for damer.
Dersom du har dine egne tips som ikke er beskrevet her, setter vi naturligvis pris på om du vil dele de både med oss og de som leser disse nettsidene.

Dersom du vil lese mer om onani:

Ordet onani har sitt opphav i bibelen: 1 mosebok, kap 38, vers 9: “Men Onan visste at avkommet ikke skulde høre ham til; når han derfor gikk inn til sin brors hustru, spilte han sæden på jorden for ikke å gi sin bror avkom.”

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.