Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

En gang i tiden var det Tupperware party, hvor kvinner fikk demonstrert plastikk bokser og redskaper i alle regnbuens farger.  I dag er det mulig med homeparties med langt mer spennende ting på menyen.

Hvor i landet holder dere dildoparty?

Pr. i dag holder vi party i oslo og området rundt.
Vi søker nye konsulenter for å utvide området, så dersom du tror at dette er noe for deg, ta gjerne kontakt med oss på [email protected]

Hva er et dildoparty?

Dildoparties, har blitt og blir stadig mer utbredt blant kvinner. Her har du muligheten til å kjenne og prøve produktene vertinnen har med seg, sammen med venninner eller arbeidskollegaer. Vertinnen har dessuten god kjennskap til alle produktene og kan anbefale leketøy etter hva du ønsker å oppnå.

Hvem bestiller et dildoparty?

Alle slags mennesker over 18 år har anledning til å bestille et dildoparty. For det meste er det  venninner, naboer eller arbeidskollegaer, som er interessert i et slikt party, men man kan også bestille et party til par.
Vi har også holdt parties for menn.
For at alle skal få mulighet til å få best mulig demonstrasjon og informasjon av produktene, anbefaler vi en gruppe på rundt 8-14 mennesker, men både færre og flere er mulig.

Hvor lang tid tar et dildoparty?

Tiden man bruker på et dildoparty, avhenger mye av deltagerne og hvor engasjerte de er!
Normalt tar et homeparty 2 -2 ½ time, men det er naturligvis avhengig av hvor mange man er.

Hva koster et dildoparty?

Normalt er det gratis å holde et homeparty, unntaket er utdrikningslag og overraskelsesfester, hvor gjestene ikke er klar over hva som skal skje.
I disse tilfellene er det vanligvis minimalt med salg og da betales det et fast gebyr til konsulenten.

Hva skjer under et dildoparty?

Stemningen er allerede høy når jeg kommer, jeg kjenner en av jentene som har samlet sammen venninnene sine som lenge har snakket om å ha et dildoparty. De fleste antar jeg at er rundt 25, men et innslag av den litt eldre garde er også å se. Rundt oss er det levende lys, og spente ansikter.
De lurer på hva i all verden jeg har å vise dem. Latteren sitter løst og de første kommentarene kommer allerede da jeg åpner vesken.
Jeg begynner med å ta frem noen oljer og spøker om at man kan da ikke hoppe rett over på godsakene, vi må da ha et vorspiel… jentene skjønner spøken og setter i et latterbrøl. Flaskene med oljer går rundt bordet, slik at alle får muligheten til å lukte og prøve om de vil det. De fleste finner en favoritt og diskusjonen er snart i gang om hva de tror gutta liker.
Jeg for min del, har begynt å fiske frem et par vibratorer og prøver den mot nesetippen, før jeg sender den rundt. Etter hvert kommer sexleketøy av en kraftigere kaliber frem og jentene brøler ja dette begynner å likne noe, mens de andre foretrekker en mine, som sier at dette var svært og kaster seg over de noe mindre. Stemningen er lett og latteren sitter løst.

Et dildoparty skal være hyggelig, morro og lærerikt.

Vi ønsker selvfølgelig at dere som deltar på partyet også handler, men viktigst av alt, er at det er en positiv opplevelse for dere.
Dersom du er nysgjerrig på hva som vises frem, kan vi anbefale en titt innom erotikknett for å se Norges bredeste utvalg av sexleketøy av høy kvalitet.

Vil du bli homeparty konsulent?

For å bli selger kreves det at du kan selge samt skaffe egne homeparties og gjerne være litt mobil. Kan du oppfylle dette, kan du lese videre.
Selger skaffer primært selv homeparties, men kan også bli kontaktet av webmaster, når hun får forespørsler om dette i selgernes nærmiljø.
Nye selgere kontakter webmaster for nærmere informasjon, vilkår provisjonssatser og utvelgelse av produkter m.m.
Selgere står fritt til å bestemme når hun vil holde parties, men vi ser gjerne at hun holder minst. to parties i måneden, for å holde seg oppdatert på nye spennende produkter.

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.