Diskresjon

Erotikknett har diskresjon som prioritet nummer én. Vi forstår at du ønsker anonymitet og har tatt konsekvensene av dette

– Vi benytter helt anonyme esker, eventuelt postens godkjente polstrede konvolutter, i våre utsendelser.

– Pakken har ingen merker som røper hva den inneholder eller hvor den kommer fra. Pakken er utstyrt med avsender navn og adresse som ikke kan knyttes opp mot Erotikknett.

– Dersom du betaler med kredittkort, vil ikke navnet erotikknett eller hva du har handlet fremkomme på kontoutskriften.

– Alle bestillinger pakkes på en slik måte at det er umulig å gjette seg til hva pakken inneholder.

– Når du fullfører din bestilling får du selv velge om du ønsker å være en registrert kunde hos oss (dette har en del fordeler, som muligheten til å se på tidligere ordre, til å opprette en ønskeliste osv). Vi gjør oppmerksom på at det å registrere seg er noe som krever at du som kunde aktivt går inn og krysser av i rubrikken ?registrer meg? når du bestiller varer.

– All kundeinformasjon sendes kryptert og oppbevares på en egen sikker server.

– Erotikknett vil aldri sende deg reklame i ettertid. Dersom du ønsker e-post om nyheter, spesielle tilbud osv. må du selv aktivt melde deg på vår nyhetsbrevliste. Du vil altså IKKE få noen form for reklame fra oss ved å registrere deg som bruker, eller ved å handle hos oss.

– Når du bestiller varer fra oss, ber vi kun om den informasjonen om deg som er nødvendig for at vi skal kunne ekspedere din bestilling.

– Erotikknett vil aldri videreformidle personopplysninger, ordreinformasjon eller andre opplysninger vi har fått, til noen tredje part.
Dette innbefatter også samarbeidspartnere, filialer og leverandører.

-Betalinger vil bli behandlet av NETS og de vil ha tilgang til nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre valgte betalingstransaksjoner.
Politiet vil også på forespørsel få utlevert informasjon på forespørsel, dersom det er mistanke om ulovlige handlinger.

– De samme regler gjelder for vårt nyhetsbrev; ingen andre enn ansatte i Erotikknett vil på noe tidspunkt få tilgang til hvem som abonnerer på det og selv de kun når de har behov for tilgang til denne informasjonen.

– All kundeinformasjon oppbevares på en sikker, separat server, og all informasjon som utveksles mellom deg som kunde og oss, sendes kryptert, for at både du og vi skal kunne være 100% sikre på at din anonymitet og sikkerhet er ivaretatt.

– De ansatte hos Erotikknett er underlagt taushetsplikt om alle kunder og handler som foretas hos oss.

Velkommen til Erotikknett, ditt valg for diskresjon!