Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Om Magic wand og andre wand vibratorer

En magic wand er egentlig navnet på en helt konkret wand vibrator.
Hitachi lager er wand vibrator som heter original magic wand og den har vært en klassiker i mange år, den selges ikke i Europa, men det forhindrer ikke at du stadig vil finne vibratorer som kalles både «magic wand», «europe magic wand» eller «european magic wand» i forskjellige sexbutikker.
Noen av de har kopiert fargekombinasjonen ned til minste detalj, som Hitachi la til på 90 tallet, for at den skulle ha en unik fargekombinasjon.
Ingen av disse er originale magic wand vibratorer, men kopier som har fått et navn som enten er identisk, eller minner om «original magic wand» og et utseende de regner med at kunden kjenner igjen og dermed gjør det enklere å selge kopier.

Sexleketøy kopieres på lik linje med sko, vesker, klokker og andre kjente merkevarer.
Og på samme måte er kvaliteten ikke nødvendigvis like høy.


Disse kopiene lages på tilfeldige og ukjente fabrikker i kina og kvaliteten kan være høyst varierende.
Den originale magic wand vibratoren lages i Japan og holder gjennomgående høy kvalitet.
Dessverre lages magic wand ikke i noen versjon som kan benyttes med vårt strømnett og den selges KUN i USA…
Dessverre selger mange sexbutikker i Norge vibratorer som åpenbart er kopier, det skal sies at de ikke lenger hevder det er «den originale magic wand vibratoren» på de forskjellige nettsidene, men når man sammenligner de, er det ingen tvil om at de har kopiert den berømte originalen.

Så om du har kjøpt en «magic wand», en «europe magic wand» eller en «european magic wand» som er laget for bruk i Norge, så kan det absolutt være god…. Men om noen har forsøkt å overbevise deg om at det er en EKTE magic wand av den typen som blir brukt på orgasmekurs i USA og som er kjent i hele verden… vel, da har du blitt lurt.
For en original magic wand er det ikke.

Du kan enkelt sjekke om du har en original ved å sammenligne plasseringen av klistrelappen og om det står Vibratex, Inc på den.
Det er også mange andre kontrollpunkter, theoriginalwand.com har en god oversikt over hvordan skille en original og en kopi.

Magic wand kopier

De wand vibratorene som i følge internasjonale sexleketøy bloggere minner mest om Original magic wand, når det kommer til faktiske vibrasjoner, både når det gjelder styrke og dybde på vibrasjonene, heter ingenting med magic.
Den heter ganske enkelt Doxy og Le Wand.
Doxy er en Engelsk vibrator og de har vært helt klare på at deres mål var å lage en wand vibrator som fungerte like bra og med like kraftige og dype vibrasjoner som den originale magic wand vibratoren, men som ser bedre ut.
Le Wand er et merke som Alicia Sinclair står bak, sammen med et helt team sexologer og eksperter på nytelsesprodukter.
Det er også de som står bak merkene B-vibe (verdens beste buttplugger) og Cowgirl (en kraftig forbedret sybian)
Begge har hatt som målsetning å levere wand vibratorer som minner om den originale, men som har enda bedre vibrasjoner.
Det har de i følge de fleste internasjonale anmeldere klart med glans.

Det finnes også en rekke andre produsenter av wand vibratorer og det har skjedd en stor utvikling når det kommer til denne typen vibratorer de siste årene.
Det er ikke lenger like vanlig med ledning, stadig flere kommer nå som oppladbare, uten at det har gått nevneverdig utover styrken på vibrasjonene de leverer.
De har også i mange tilfeller fått et større utvalg av vibrasjoner å velge mellom og ikke minst har de fått en langt lavere lydnivå.

Blant de ledende produsentene av wand vibratorer, finner du nevnte Doxy og LeWand samt LELO, we-vibe, palm power, satisfyer og femme fun bare for å nevne noen.
Disse lager alle wand vibratorer av topp kvalitet, med vibrasjoner som er fullt på høyde med den originale fra Hitachi.
Mange av de er også dekket av silikon, for bedre hygiene.
Noen av av de er også utstyrt med funksjoner som gjør at de slår seg på når de berører kroppen og av når du løfter de, forskjellige former for «turbo modus» osv.
Mest teknisk avansert er antageligvis We-vibe sin, kraftigst er femme fun sin utgave.
Alle vibratorene fra Femme Fun er forresten ekstremt kraftige….
Det finnes også en del wand vibratorer som er litt mindre i størrelse, men som fortsatt leverer kraftige vibrasjoner.
Blant annet palm power, romp og Lovense.
Fordelen med en mindre wand, er at den er lettere å håndtere og å styre.
Bakdelen er naturligvis at den er litt svakere, men ikke nødvendigvis så mye svakere.

Forskjellige magic wand vibratorer

Unyttige fakta om magic wand

Her har vi samlet noen litt artige fakta om wand vibratorene du kanskje ikke kjente til fra før.
Perfekt hvis du sitter å snakker om sex med noen og føler for å komme med noen unyttige opplysninger de fleste ikke kjenner til fra før.

Viste du at Betty Dodson som har en stor del av æren for at magic wand vibratoren har oppnådd sin legendariske status som orgasme maskin, i utgangspunktet anbefalte en annen wand vibrator?
Til å begynne med anbefalte hun «Panasonic Panabrator» og ikke hitachi magic wand.
Hun skiftet mening etter kort tid, årsaken er ukjent.

Hitachi magic wand ble patentert i 1968 og har gjennomgått bare mindre endringer siden da, den første utgaven hadde kun en hastighet og et flatere hode, utover det har vibratoren bare gjennomgått mindre kosmetiske endringer.

Frem til slutten av 70 tallet kom den i tre forskjellige farger, hvit, rosa og rød.
Frem til slutten av 90 tallet var den helt hvit, da la Hitachi til de blå detaljene som gjør den lett å kjenne igjen (men som også kopieres)

På 70 tallet kom det også en spesialversjon «the workout» som skilte seg fra den vanlige utgaven ved at esken hadde bilder av en mann som benyttet vibratoren forskjellige steder på kroppen.

På tross at Hitachi hele tiden har insistert på at vibratoren ikke er et sexleketøy, men ment for kroppsmassasje, har den vært en bestselger hos good vibrations i San Fransisco siden 1977.
Hitachi laget også en egen sjokolade versjon av vibratoren i 1992 for å feire good vibrations 15 års dag.
I 1999 annonserte de igjen at vibratoren var ment for helsemessig bruk og ikke var et sexleketøy.
Så i 2000 skiftet de distributør i USA, fra American appliance corperation, til Vibratex.
Det spesielle med dette skiftet er jo at Vibratex utelukkende distributører sexleketøy i utgangspunktet…

Vibratex var for øvrig også de som distribuerte det originale rabbit vibratoren som dukket opp i tv serien sex & the city.

I 2013 hadde Hitachi fått nok, de ville ikke lenger selge og knyttes til et sexleketøy.
Vibratex fikk overbevist de om at de kunne nøye seg med å fjerne Hitachi navnet og selge den som «original magic wand» isteden.
I 2014 debuterte den nye versjonen, i prinsippet identisk, men en del av de virkelige magic wand ekspertene har kommentert at den virker ikke like godt skrudd sammen og har kortere levetid enn tidligere.

Magic wand er ikke og har aldri vært tilgjengelig i en 220V versjon for Europa.
Det er også mest sannsynlig årsaken til at Vibratex ikke bruker energi på å slå ned på kopier i det Europeiske markedet… de selger ikke sine egne produkter her, så det skader ikke deres eget salg.

Det kommer jevnlig advarsler mot å kjøpe original magic wand på nettsteder som Amazon, siden det selges så mange kopier rundt om i verden.

Vibratoren har dukket opp på skjermen ved et par anledninger, mange så den i TV serien sex og singelliv, men færre husker at den dukket opp sammen med Tom Hanks i filmen Ungkarsfesten.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.