Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
bilde476

Om PC muskelen

PC muskelen er ikke den muskelen du vanligvis bruker mest når du sitter foran PC’en hjemme, eller på jobben.
PC muskelen heter egentlig pubococcygeus muskelen ( navnet skulle forklare hvorfor vi kaller den PC) og er en av de musklene de fleste av oss aldri tenker på.
Det burde vi gjøre, for det er den muskelen som virkelig kan gjøre sexlivet vårt bedre.

Den primære funksjonen til PC muskelen er riktignok ikke å sørge for at vi har god sex, men å sørge for at vi ikke tisser på oss i tide & utide, samt å holde «ting på plass»
Den er plassert i underlivet, og det er den muskelen man bruker når man fks. Løper på do når man holder på å tisse i buksen.
Her ligger faktisk roten til all vår viten om PC muskelen. I en del andre kulturer har det vært kjent i mange 100 år, men i vår vestlige kultur så har ligget litt etter. ( PC muskelen er en av de musklene som er viktig i fks. Kama sutra)
Først når Dr. Stanway eksperimenterte med nye måter å kurere inkontinens på, ble denne muskelen kjent for allmennheten.
Dr. Stanway fikk etter kort tid rapporter fra sine pasienter om at ikke bare var plagene blitt mindre, men sexlivet var blitt bedre!
Det mest ekstreme tilfellet av bruk av PC muskelen vi kjenner til, er kvinner som faktisk kan røyke en sigarett med vagina.
Ikke prøv det selv, det krever ekstrem trening, dessuten er det langt fra sjarmerende, men hva gjør man ikke på enkelte kinky steder i det store utland for å trekke til seg folk?
(Vi så dette på en relativt kinky klubb i Amsterdams red-light district)

Hvorfor bør man trene PC muskelen?

For oss vanlig dødelige er det helt andre ting enn å kunne røyke en sigarett eller sigar med vagina, som bør være målet.
Vi begynner med kvinnene, enhver mann setter pris på en kvinne som «passer perfekt «og den beste måten å gi ham det er å ha en veltrent PC muskel.
Da kan man gripe om hans lem med vagina og holde det nesten fast. ( den naturlige fuktigheten vil uansett gjøre at han kan bevege seg)
På denne måten vil en større del av hans penis berøre hennes vagina.
En hyggelig bivirkning er jo også at når kontakten blir så sterk, vil hans bevegelser føles mer intense også for henne, som naturlig nok vil gjøre det hele til en bedre opplevelse også for henne.

Men hvorfor skal så han belemre seg med dette?
Man kan vel ikke trene opp penis slik at den blir større og fyller opp?
Vel, det er jo riktig, de fleste vet nå at penis er ikke en muskel, men at den består av svamp legemer som fylles av blod, slik at den blir stiv.
Men ved roten av penis har vi en muskel og om du gjettet at det var den nå så omtalte PC muskelen, så tippet du riktig.
Ved å stramme denne muskelen kan man nærmest » pumpe» blod til penis og på denne måten til en viss grad regulere ereksjonen selv. ( Man kan dog ikke bruke denne teknikken for å unngå stivhet på upassende tidspunkt, den kan brukes kun for å FÅ ereksjon, ikke unngå det)
Dessuten kan man utsette utløsningen ved å stramme denne muskelen, og DET er en funksjon mange ønsker bedre kontroll over, tatt i betraktning at de fleste ser på sexen som avsluttet i samme øyeblikk som han oppnår orgasme.
Enda ett lite triks er å stramme muskelen når man har samleie, eller ligger rolig.
Hun vil kjenne det og hun vil i de aller fleste tilfeller syntes det føles godt, om enn litt annerledes.

Så nå vet vi hvorfor en sterke PC muskel er en fordel for oss alle.
Neste skritt blir jo da å trene opp denne muskelen.
Det er faktisk enklere enn man skulle tro, man trenger verken å kjøpe dyre trenings apparater, eller sette av masse tid til det.
Man kan gjøre det hvor som helst og når som helst. Helt uten at noen vil kunne oppdage det og helt uten å gå til anskaffelse av noen hjelpemidler.
Man strammer simpelthen muskelen i noen sekunder, slapper av og strammer igjen.
Man kan ha som mål å ta 20 repetisjoner noen ganger om dagen, eller man kan simpelthen gjøre det når man kjeder seg.
Øvelsen er den samme både for menn og kvinner og er grei å praktisere når man fks. sitter i bilkø, på bussen, eller ser på tv.
Det finnes, ifølge Kinsey rapporten atskillige kvinner som kan oppnå orgasme ved denne øvelsen, så man kan jo se det som en bonus at det er langt fra ubehagelig.

  • En godt trent PC-muskel øker følsomheten i underlivet og får kroppen til å reagere raskere på seksuell stimulering.
  • En godt trent PC-muskel gir kraftigere orgasmer. Enkelte kvinner opplever at de kan klemme seg til en orgasme, takket være sine PC-muskler.
  • Jevnlige kegel-øvelser og godt trente PC-muskler er nærmest et must dersom man skal kunne klare å ejakulere.
  • De kan også lære deg å skille mellom ejakulering og orgasme (som egentlig er to forskjellige ting, men som ofte inntreffer samtidig).
  • De som trener jevnlig, får også lettere multiorgasmer, enn de kvinnene som ikke trener PC-muskelen jevnlig.
  • En sterk PC-muskel er det beste middelet mot inkontinens.
  • Jevnlig trening av PC-muskelen gjør også at man trener den ytterste lukkemuskelen i anus og medvirker til bedre kontroll over den. Dette igjen gjør analsex til en bedre opplevelse.

Så der har du det… jevnlige kegel-øvelser er noe man bør ta dersom man ønsker at sex skal være så godt som det KAN være.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.