Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Om penis

Penis er mannens stolthet.
Enkelt å greit.
En mann kan ikke på noen måte forestille seg ett liv uten, hans penis er hans beste venn og det er ikke unormalt at han gir den ett navn.
Så hva er det som er så spesielt med en penis?

 

En penis er bygget opp av to svamplegmer som strekker seg i hele penislengden. Disse fylles med blod, slik at penis blir erigrert…
Det er alltid litt blod i «svampene» som lyder navnet corpora cavernosa, men under ereksjonen er det 10 ganger så mye blod der som når den er slapp.
For øvrig er det ikke bare pga. opphisselse penis blir stiv, det er faktisk en nødvendighet for at den skal beholde sine ferdigheter… noe som kommer best frem under søvn, hvor penis blir stiv ca 1 gang pr. time helt uavhengig av seksuelle drømmer. Det dreier seg om vedlikehold…

En penis lever sitt eget liv, helt uavhengig av hva eieren måtte mene og kan finne på å bli stiv på de merkverdigste tidspunkt.

Gjennom disse svampene går det ett rør, uretha, som strekker seg fra urinblæra frem til penisåpningen. Gjennom her går både urin og sæd, men dog aldri på samme tidspunkt, til det er kroppen for finurlig justert.
Uretha munner ut i tuppen av penishodet, også kallt glans (som for øvrig er latin for eikenøtt)
Glans er utstyrt med like mye nerver som undersiden av foten din, men er dekket av en svært tynn hud som allikevel gjør den svært følsom.
Damer: Pass tennene!
På undersiden av penishodet er det en streng som holder forhuden på plass, denne heter frenulum og dette området er svært følsomt for stimulering.

En dypgående og grundig undersøkelse har konkludert med følgende fakta om mannens penis: 40% av tiden henger den uvirksom, 20% av tiden er den lensene, 30% av tiden er den hard og kun i 10% av tiden er den aktiv i hull. I tillegg har den to vedheng som er svært lite å se på.

Ved roten av penis henger pungen, hvor testiklene befinner seg.
Ikke stort å se på, men svært så viktig for mannen…. Og for kvinner som ønsker seg barn.

S. Frued var for øvrig av den oppfattning at alle kvinner led av penismisunnelse, noe som han mente var årsaken til den tiltider uforutsigbare oppførselen til kvinner.
Nå vet vi bedre, vi har forstått at kvinner bare er slik, de styres av hormoner og er umulige å bli klok på.

Penis spytter ut mellom 40 og 50 liter sæd i løpet av sin bærers liv, ganske mye tatt i betraktning at det kommer mellom en halv og en teskje hver gang…
Sæden har en hastighet på nærmere 40 kilometer i timen når den forlater løpet, men hastigheten synker fort til 2-4 med mer i minutter når den ender opp i kvinnen.
Lengste medisinske beviste sædsprut er for øvrig 29 cm… men som alle menn vet… det er bare tull. Å sprute med en gjeng i hvite frakker som vitner er tross alt ikke så lett…

 

Penisen er det eneste leketøyet mannen får beholde hele livet. Det er faktisk slik at enhver mann leker med penisen sin, fra han er liten…. Til han er riktig gammel.

En av de første tingene en mann gjør når han våkner om morgenen er å kjenne på penisen sin. En av de siste tingene han gjør om kvelden før han sovner er å kjenne på penisen sin.
Det er ett ritual de aller, aller fleste menn legger seg til uten egentlig å tenke over det.

På samme måte som det er ett ritual for mannen å kjenne på penisen om morgenen, legger han til seg spesielle vaner når det gjelder å urinere.
En mann urinerer normalt 5-7 ganger om dagen og han har antakeligvis ett fast rituale han følger, fra hvordan han tar den frem, til hvordan han holder den og hvordan han får ut de siste dråpene.
Når vi snakker om urinering… de fleste menn har en svakhet for å tisse på blink. Ligger det en sigarettsneip i urinalen, vil han tisse på den… så fremt det ikke er noen som kan se ham tilstede vell og merke.

Ballene er for øvrig den kroppsdelen som trolig gir en mann mest smerte i løpet av livet.
Alt fra trange bukser, en bordkant, gressklipperen, snømåking til en albue på en fotballkamp, eller stangen på sykkelen kan forårsake ett intenst smerteutbrudd.
Trøsten er at det normalt går over i løpet av noen minutter…. Selv om han nok kan være skjelven i kroppen ganske mye lenger.

En mann og hans penis lever sammen og er avhengi av hverandre.
Det er ikke dermed sagt at de alltid er enige… alle menn opplever å få en stiv en når de aller helst ville sluppet. Spesielt irriterende kan det være om morgenen når man bare MÅ tisse…. Alle menn vil også på ett eller annet tidspunkt i livet oppleve at de vil at den skal stå… uten at det hjelper stort.

Om livet ser ut til å gå rett i dass, så er det en ting mannen stoler på: Sin egen penis og den nytelse den kan gi.
Der ligger mye av grunnen til at menn som føler at alt er tapt ofte finner seg en elskerinne og rett og slett knuller problemene vekk.
Dersom penisen er årsaken til problemene har mannen en tendens til å drukne sorgene isteden.

Menn lærer fra de er små at den viktigste forutsetningen for at sex skal kunne kalles vellykket, er at han er i stand til å få den opp og stå.
De fleste kvinner er overhodet ikke klar over hvilket press dette legger på mannen.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X