Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Fakta om vagina

Vagina og klitoris er ikke det samme, la det være sagt en gang for alle.
Derfor har vi også delt opp fakta delene, slik at det kanskje blir litt mer oversiktelig…. Her vil du finne ting du kanskje syntes høres utrolig ut, men all informasjonen her er hentet fra forskjellige seriøse kilder.

 

Det er mange myter å går om kvinnens vagina. Mange tror at jo dypere du støter, jo bedre er det.
Vel, nå har det seg slik at det er bare den ytterste tredjedelen av kvinnens vagina som er utstyrt med nerver, resten av vagina er så følelsesløs at man kan foreta ett kirurgisk inngrep uten så mye som en lokalbedøvelse!
Når det er slått fast en gang for alle, bør også menn begynne å forstå at det er ikke lengden som teller, men tykkelsen. ( Noen kvinner liker å få stimulert livmorhalsen og for å få til det er det nødvendig med en lang penis, men disse kvinnene er i klart mindretall)

Kineserne hadde løsninger på det meste når det kom til sex, de fant selvsagt også en måte å » se» hvordan kvinnens vagina var uten å ta av henne klærne….
En kvinne med smal munn og korte fingre har en grunn vagina og er lett å tilfredstille.
Om hun har en stor munn og tykke lepper, har hun også kraftige kjønnslepper.
Dersom du får en følelse av å kunne drukne i øynene hennes, må det en lang penis til for å nå bunnen.
Dersom hun har store øyne som gnistrer når hun er sint, glad eller trist, har hun en trang åpning, men det er god plass på innsiden
Det er altså ikke bare kvinner som ser på menns neser, hender og føtter for å fastslå hvordan de er utstyrt nedentil…

Vagina har en naturlig Ph på mellom 3,8 og 4,5. Resten av kroppen har en naturlig Ph som ligger mellom 6,0 og 7,0.
Den lave Ph’en i vagina er optimal for å forhindre bakterie infeksjoner. Antibiotika, diabetes, underlivsvask med «feil» såpe syntetisk undertøy, farget toalettpapir og for mye sukker er bare noen av de tingene som kan øke Ph verdien i underlivet og dermed øke risikoen for underlivs infeksjoner.

Fra vi er små blir vi lært opp til at vi må dusje og vaske underlivet ofte, helst hver dag.
Vel, faktum er at man trenger overhodet ikke vaske underlivet!
En frisk vagina er antakeligvis det reneste stedet på en kvinnes kropp. Hyppig vask ødelegger mer enn det reparere, siden den naturlige bakteriefloraen som beskytter blir vasket bort.
I tidligere tider hadde man naturligvis ikke de samme mulighetene til intim hygiene som man har i dag, uten at det forhindret folk fra å ha sex.
Faktisk satte mange av tidligere tiders menn ekstra pris på at kvinnen ikke hadde vasket seg nedentil på en stund…
Napoleon Bonaparte fks. Hadde for vane å varsle sin kone med sendebud en 14 dagers tid før han kom hjem. Meldingen han sendt var sen samme hver gang: «Ne te Laves pas, je reviens» som betyr noe slikt som: Ikke vask, jeg kommer hjem!

Opp gjennom tiden er det rapportert fra forskjellige sykehus om mange rare ting som har poppet ut av en kvinnes vagina.
Ting som: Ett sett falske tenner, gummi baller, shot glass, long drink glass, lyspærer, løk, appelsiner, deodorant lokk, hardkokte egg, en brukket agurk og en død mus(?!?)

Det har blitt hevdet fra flere hold at kvinnens lukt varierer etter hvor i mens syklusen hun befinner seg. Vel, det er en sannhet med modifikasjoner. For 33% av alle kvinner er det slik, men for de resterende 67% er det ikke mulig å oppfatte noen slik forskjell.

Noen tall:
Vagina bruker fra 1 til 30 sekunder på å skille ut nok naturlig glidemiddel for å gjennomføre ett samleie dersom den blir kraftig stimulert.
Vagina blir ca 5 cm dypere under sexakten enn den normalt er.
Under orgasmen trekker vagina seg sammen fra 3 til 15 ganger ( gjennomsnittet er 9) med 0,8 sekunders mellomrom.
Etter orgasmen bruker vagina ca 15 minutter på å gå tilbake til «hvile modus»
Masters & Johnson har registrert under sin forskning en orgasme hos en kvinne som varte i 43 sekunder sammenhengende. Den besto av minst 25 sammentrekninger i skjeden.
Dersom du ønsker å oppnå det som ofte kalles en vaginal orgasme, såe r den beste stillingen at hun sitter på toppen av ham.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X