Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Om klitoris

Klitoris er og har alltid vært noe man ikke snakker høyt om. Selv ikke når man snakker om sex sier man stort om den, man kan snakke om kåthet, mannens penis, vagine til og med G-punktet, men klitoris, nei den snakker man helst ikke om. På denne siden har vi tenkt å prøve å dele informasjon og fakta om klitoris med våre lesere. Klitoris er, for de som er usikre, kvinnens svar på mannens penis. Behandlet riktig kan den gi opphav for enorm nytelse, men den kan likeledes være roten til stor smerte….. Vi har prøvd å samle litt historikk, vitenskapelige fakta som er av så ny opprinnelse at mange sikkert vil tro vi bløffer på årstallene, noen mer merkverdige fakta som mest kan regnes som underholdning, samt ett par små tips om hvordan man på best mulig måte stimulerer dette punktet som feilaktig er blitt betegnet som en liten knapp. For under overflaten ligger mye mer enn de fleste tror……

Ordet klitoris er som veldig mange andre ord som beskriver delen av kroppen vår, av gresk opprinnelse. Det betyr «Den lille bakken» Vi kan vel bare gjette på hvordan man fant på dette navnet….

Kvinnens klitoris er ikke av ny opprinnelse, det er ikke noe som kom på mote med kvinnefrigjøringen på 70 tallet, de eldste beskrivelsene av den er nemlig datert helt tilbake til år 200.
Siden den gang har ny viten blitt oppdaget, for så å gå tapt før det igjen er blitt oppdaget flere ganger.

Men det mest utrolige i klitoris sin historie er at det var først i 1998 at man oppdaget hvor stor den egentlig er.
I det 1500 århundre antok man riktignok at den var like stor som mannens penis, den gang mente man nemlig at en kvinne var egentlig en mann som det skjedde en feil på «under produksjonen»….
Løse og selvfølgelige feilaktige konklusjoner, det er heldigvis ikke mange den dag i dag som mener at kvinner er feilproduserte menn…

Uansett, gjennom sin forskning oppdaget den australske legen Helen O’Connell ( det måtte selvsagt en kvinne til) at den delen av klitoris man faktisk kan se bokstavelig talt er bare toppen av isberget.
For som med ett isfjell er bare 10% synlig… resten ligger under overflaten.
Mesteparten av klitoris består av ett svampaktig vev, som fylles med blod og svulmer opp på samme måte som penis. Det er fra 3 til 9 cm langt, såpass stort at man kan undres over at det ikke er lokalisert tidligere, men legene unnskylder seg med at det ligger godt gjemt mellom knokler og fett og derfor har vært nesten umulig å oppdage.
Men Helene’s oppdagelse stopper ikke der, klitoris har også to små «armer» som følger skjeden. Disse armene har blitt lokalisert tidligere, men har feilaktig blitt regnet som en del av skjeden. Man antar at de har som formål å gi kvinnen stimulans av klitoris under samleie, slik at hun sørger for å tilføre skjeden nok fuktighet.
Men å bekrefte dette krever mer forskning, vi venter spent på resultatet vi.

Videre har også klitoris forbindelse med livmorveggen, skjeden, blæren og urinrøret, i det ligger antakeligvis forklaringen på at mange kvinner som er operert for inkontinens føler liten lyst på sex.
Klitoris er rett og slett blitt skadet under operasjonen, men denne viten kan forhåpentligvis gjøre det lettere å finne nye operasjons teknikker som forhindrer slikt i fremtiden.
Konklusjonen er at kvinnens klitoris nerve faktisk er like sto som hovednerven i mannens penis.
Det er med andre ord fastslått en gang for alle at kvinnens klitoris ikke er en mini utgave av mannens penis, den er like stor og har en rekke av de samme elementene i seg, både hode, svamplegeme er på plass samt selvfølgelig evnen til å gi en enorm nytelse… om den behandles riktig.

 

Noen enkle fakte:

Den synlige delen av klitoris varierer fra 5 med mer til 2,5 cm på en voksen kvinne. Klitorisens størrelse spiller for øvrig ingen rolle når det gjelder verken hvor fort eller hvor kraftige orgasmer kvinnen oppnår.

Klitoris er den delen av kvinnens kropp som er forsynt med flest nerver… faktisk godt over 8000, mer enn dobbelt så mange som finnes i hele mannens penis.

Klitoris er for øvrig det eneste menneskelige organ som tilsynelatende ikke har noen annen funksjon enn å gi nytelse.

75% av alle kvinner må ha en eller annen form for direkte stimulering av klitoris for å oppnå orgasme og da er det kjekt å vite at den beste samleiestillingen for å stimulere klitoris er om hun sitter oppå ham.

Når kvinnen sover, oppfører klitoris seg omtrent som mannens penis, den svulmer opp ca hvert 90ende minutt.

Klitoris er dobbelt så stor som normalt når kvinnen nærmer seg orgasmen.
Etter orgasmen bruker klitoris kun 15 sekunder på å gå tilbake til normal størrelse.

40 % av alle kvinner kan oppnå orgasme om klitoris blir stimulert mellom 1 og 10 minutter, om stimuleringen vedvarer i 20 minutter, vil 90% av alle kvinner ha oppnådd orgasme.

Ifølge Tantra, så er kvinnens overleppe forbundet direkte med klitoris og er dermed regnet som ett av de mest erogene områdene på kvinnens kropp.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X