Hvorfor bruke en dildo?

Mange kvinner foretrekker en dildo fremfor en vibrator. Hva du selv velger dreier seg mest om smak & behag, men på denne siden forsøker vi å komme med noen ideer som kanskje kan gjøre ditt samliv med dildoen til en enda mer spennende og deilig opplevelse.

La oss begynne med å avlive noen myter
1:En dildo er ingen erstatning for en mann. En dildo KAN aldri erstatte en mann.
En dildo kan derimot ha en annen fasong eller en annen størrelse, men den vil aldri kunne tilfredstille alle de behovene kvinnen har som gjør at hun ønsker seg en mann.
2: Det er ikke slik at det er bare lesbiske kvinner som bruker dildoer, vi ser fks. at stadig flere par kjøper dildoer for å leke seg sammen.
3: Det er normalt for kvinner å ha en dildo, eller en vibrator liggende i nattbordskuffen.
Det har skjedd store endringer i løpet av de siste 10-12 årene. Menn som lars eg overaske om de finner ett lite leketøy er en utdøende rase og de bør snarest lære at det er helt normalt for moderne kvinner å ta ansvar for sin egen seksuelle nytelse.

Glidemiddel er enda mer praktisk når det gjelder dildoer enn når det gjelder vibratorer.
Årsaken er enkel, en dildo er laget med ett mål for øyet: penetrering.
De fleste dildoer er laget i ett materiale som til en viss grad trekker til seg fuktighet og deri ligger årsaken til at selv om du aldri har opplevd problemer ( eller ønske om mer fuktighet) med en ekte mann, så kan det være de to dråpene med glidemiddel som virkelig setter prikken over i’en når du leker med din nye venn.

Dildoer kommer i alle former og fasonger.
Noen ønsker store, andre små, noen ønsker sorte, noen ønsker hvite.
Menn har en tendens til å kjøpe større dildoer enn kvinner, om dette skyldes uvitenhet, eller ett brennende ønske om å finne ut hvor mye kvinnen kan klare vites ikke.
Det finnes også dildoer med forskjellige fasonger, noen passer best til analt bruk, andre er laget spesielt med tanke på G-punktet.
Her som men vibratorene gjelder det å bruke litt tid for å finne ut akkurat hva du ønsker deg.
Dersom du er helt «fersk» med dildoer er det best å begynne med en relativt rimelig en, for så å skaffe seg noen erfaringer med den.
Når du så skal skaffe deg en ny har du litt mer kunnskap om akkurat hva du ønsker deg.

Når ett par skal bruke en dildo i sin lek, så er kommunikasjon ett svært viktig ord.
En dildo er ikke som «ekte vare» og spesielt om han bruker den på henne, har han ingen formening om hvordan hun føler det.
Her må hun være villig til å gi mye feedback, slik at han kan «lære» å bruke den riktig.
For henne er det naturligvis ikke noe problem, hun kjenner hva som er godt, men den stakkars mannen har ingen kontroll…
Så jenter: Hjelp ham med å forstå!

Dersom flere skal dele en dildo ( eller vibrator for den saks skyld) så husk at seksuelt overførbare sykdommer også kan skre seg med sexleketøy.
Bruk kondom på dildoen, så er det problemet løst, husk at uansett hvor godt du vasker en dildo så KAN det være at den ene bakterien som trengs overlever…

Helt til slutt tar vi med en dildo er ett perfekt hjelpemiddel for kvinner som ønsker å eksperimentere litt med oralsex, men som er litt nervøse for å ta ett ekte mannslem i munnen.
Med en dildo kan du teste og leke, kose slikke og klemme, slik at du i det minste har ett visst inntrykk av hva som venter det når det kommer til «the real thing»

X