Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Tips & Triks Sexleketøy IIII

Om du gir sexleketøy i gave, husk å sende med nye batterier.
ingenting er kjedeligere enn å skulle prøve en ny vibrator for så å oppdage at det ikke finnes et batteri som passer å oppdrive i hele huset.

Om du skal gi et sexleketøy i gave, så gjør det diskré, det har ingen hensikt at alle som er på festen ser og kjenner på det.

Eksperimenter med forskjellige stillinger for å få den virkelige gode følelsen.
Det er ikke sikkert at ett direkte angrep på klitoris er det rette for deg.

Varier press og (dersom vibratoren tillater det) hastighet. Forsøk å ha noe stoff mellom vibratoren og kroppen dersom vibrasjonen er for kraftig.

Glidemiddel kan minske friksjonen og øke følsomheten uansett om du benytter sexleketøyet kun på klitoris eller for penetrering

Test ut vibratoren på andre kroppsdeler, hofter, rumpe, pupper, siden av halsen osv.  Vibrasjonene vil i enkelte tilfeller spre seg langt mer enn beregnet.

Dersom du har planer om å bruke sexleketøyet på badet, sørg for å gå til anskaffelse av en som er vanntett. Ikke bruk sexleketøy som er koblet til strømnettet i nærheten av vann!

Husk å vaske sexleketøyet ditt jevnlig. Bruk mild såpe og vann, eller følg butikkens anbefalinger. Husk å fjerne batteriene under vask, og pass på å ikke få vann inn i batterirommet.

Apropos batterier, ta dem ut dersom vibratoren ikke er i bruk. En del vibratorer tapper batteriene på tross av at de er slått av og det er alltid et irritasjonsmoment når man skal kose seg og oppdager at batteriene er flate.

Vibratorer bør i likhet med alt annet sexleketøy lagres i egne poser eller bokser. Hvert leketøy bør lagres for seg; spesielt viktig er dette dersom du har flere sexleketøy laget i jelly, cyberskin eller andre «nesten som ekte hud»-materialer, da flere av disse kan reagere med hverandre og sexleketøyet faktisk kan smelte. En annen ting er at de færreste av oss finner det spesielt opphissende med støv på vibratoren, noe som fort kan bli en realitet dersom den lagres under sengen sammen med hybelkaninene.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X