Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Yoni massasje – Vagina massasje

Massasje av vagina, i likhet med Lingam (for mannen) er dette en form for massasje som skriver seg fra Tantra.
Her har vi beskrevet et forløp fra der den vanlige erotiske massasjen slutter og frem til en orgasme.

Ofte så kombineres Yoni med en vanlig massasje, hvor hele kroppen får gjennomgå først, det kan være en kraftig idrettsmassasje, eller ganske enkelt en ren erotisk pirre massasje.
Man beveger seg så gradvis nærmere kjønnet, man kan på veien fokusere på andre erogene soner, målet er at innen man faktisk berører kjønnet, skal den som masseres LENGTE etter seksuell stimuli.

Gummi hansker kan være et hett tips, det gir en glattere og annerledes følelse enn hud mot hud, ikke alle liker det, men noen elsker det.
Husk at dersom du bruker olje (som du ikke bør bruke ved massasje av kvinnens kjønn) kan olje raskt ødelegge gummi.

Overgangen fra vanlig massasje til Yoni massasje kan noen ganger føles litt brå, for best mulig følelse, bør overgangen være så glidende som mulig.
Det er ikke meningen at hun skal tenke «å nå masserer hun/han bena mine… og der er det skjeden som blir massert»
Det skal gli naturlig over.
En måte å gjøre det på, er å bruke håndbaken i lange, strykende bevegelser oppover lårene.
Bruk begge hender, så når den ene hånden er øverst, begynner du nederst med den andre og stryker oppover, når du når toppen, flytter du hånden nederst igjen.
Begynn på utsiden, jobb deg innover mot forsiden, innsiden og tar de samme strykende bevegelsene over kjønnet, før du fortsetter på det andre låret… eller stopp i midten.
Velger du å stoppe ved yoni, begynn gradvis å la fingrene følge kjønnsleppene og på begge sider av klitoris.
Du kan også gjør bevegelsene gradvis korter, så om du fks. startet med å stryke hele veien opp til halsen/brystene, så stryker du litt kortere og fokuserer mer og mer på yoni.

Bruk begge hender til å massere innsiden av lårene og på begge sider av kjønnet.
La tomlene peke innover og bruk de til å presse mot de ytre kjønnsleppene i lange, strykende bevegelser oppover.
Når du når toppen, løfter du tomlene, tar hendene ned og bruker tomlene til å klemme på begge sider igjen, eventuelt stryker du med tomlene både opp og ned.

Masser de ytre kjønnsleppene, en og en.
Hold den mellom tommel og pekefinger og lag lange, strykende bevegelser opp og ned.
Først på den ene siden, så på den andre.
Varier mellom strykende bevegelser og å lage sirkler med fingertuppene.
Her er det viktig å bruke godt med glidemiddel, for å få den riktige, glatte følelsen, det er også viktig at det ikke er noen skarpe negler noe sted.

Når du er ferdig med de ytre kjønnsleppene, er det på tide å gjøre det samme med de indre.
Avhengig av kvinnens anatomi, kan de tas hver for seg, men ofte tar man de sammen og masserer på utsiden så de klemmer rundt klitoris.
Et tips er å bruke den ene hånden til å «dra» de litt oppover med og den andre til å massere.
Opp og ned eller sirkler mellom tommel og pekefinger.
Gå over til å klemme rundt leppene og ta relativt raske opp og ned bevegelser over klitoris (på utsiden av de indre kjønnsleppene, ikke på direkte på klitoris)

Bruk den ene hånden til å blottlegge klitoris og bruk tuppen av en finger på motsatt hånd til å bevege seg raskt direkte på klitoris.
For noen blir det for intenst, for andre er det himmelriket.

 

Når du har kommet så langt, er det mest et spørsmål om du vil la henne komme eller ikke, som avgjør om hun har fått orgasme.
Når du har kommet så langt, kan en (kraftig) vibrator være et godt hjelpemiddel.
Bruke den rundt, eventuelt direkte på klitoris. (men start forsiktig rundt)

 

Noen tips og teknikker for å drive henne til orgasme.
Denne gangen er det løsrevne tips, ikke som del en hvor for en stor del beskrev et konkret hendelsesforløp.

Hold håndflaten langs innsiden av låret og bruk fingertuppene på de tre midterste fingrene til å «spille på» de indre kjønnsleppene, gjerne samtidig som du holder om og klemmer på klitoris med fingrene på den andre hånden.

Bruk fingrene på den ene hånden til å blottlegge klitoris og bruk en fingertupp på den andre hånden til å sirkle rundt klitoris, eller stryke direkte over.

Bruk begge tomlene rundt klitoris, det kan lett kombineres med en eller to fingre i skjeden, for å fks. stimulere g-punktet.

Med kvinnen liggende på ryggen og begge hender fri, er det utallige muligheter som melder seg.
En enkel variant for å stimulere g-punktet, er å bruke en eller to fingre i skjeden, plasserehåndbaken så høyt oppe på venusberget at fingertuppene så vidt når klitoris.
Om du da presser litt ned med håndbaken, presser du g-punktet ned og det blir lettere å treffe det med fingrene.

Å bruke varme massasje steiner er kanskje ikke noe de som ikke har massert så mye normalt benytter seg av, men om man har det, så kan man med stort hell benytte de også her.

Det er ingenting i veien for å kombinere oralsex med en yoni massasje, men den store fordelen med en massasje av denne typen, er ganske enkelt at du kommer veldig godt til med begge hender og det forventes ingenting annet enn at du bruker hendene.

En liten kommentar til slutt: Vi er store tilhengere av at du skal spørre og snakke med partneren din om hva han/hun liker, men akkurat når det gjelder denne formen for massasje, så er det en del teknikker og tips som partneren din antageligvis aldri tidligere har prøvd/opplevd.
Hun eller han vil derfor ikke kunne si at det er noe de liker.
Her må det derfor være litt større rom for å prøve ut nye ting, noen ting vil antageligvis være veldig bra, andre ting, ikke fullt så bra.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X