Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Tre stillinger som GARANTERT gir henne en orgasme

Det er ikke alltid lett å gi kvinnen orgasme før mannen når sitt klimaks med mindre han vet hva han gjør. Det handler ikke bare om lenden på akten, men også om hva en mann kan gjøre for å gi henne orgasmisk nytelse. At timing ikke er viktig er dermed ikke sagt, en kvinne bruker gjennomsnittlig nærmere tyve minutter for å nå klimaks, men en kan ikke belage seg på repetisjoner dersom du vil få henne dit. Forspillet er utrolig viktig fordi det får ovnen varm før brødet går inn. Og sammen med forspillet vil de følgende teknikkene og stillingene få henne dit hver gang.

Misjonæren pluss

Du vet kanskje ikke hva misjonæren pluss er, fordi vanligvis snakkes det ikke så mye om den, men dette er en variant av den kjente misjonærstillingen. Akkurat som den tradisjonelle misjonæren vil mannen være på toppen og dama under, forskjellen ligger i det lille plusset som er en gjenstand du vil trenge – og det er en pute. Ved å plassere puten under hennes nedre rygg/rumpe vil vinkelen på hennes vagina endres. På denne måten treffer penis g-punktet ved hvert støt. Gjort riktig vil denne teknikken gi kvinnen en av de sterkeste orgasmene hun noensinne vil oppleve, og det beste er at det ikke vil være mer anstrengende enn den vanlige misjonærstillingen. Det er ingen grunn til å ikke prøve denne stillingen ut i senga, puten er lett tilgjengelig.

Å ri

Selv om ikke denne stillingen appellerer til alle kvinner, er den en av de mest effektive måter for henne å få en orgasme på. Den er så effektiv nettopp fordi du ikke kan stå i veien for orgasmen hennes med mindre du gjør «for mye». Hun er i kontroll, hun kjenner kroppen hennes og vil styre nøyaktig etter den. Alt mannen trenger gjøre er å lene seg tilbake og nyte turen. Men vær oppmerksom på at denne stillingen er slitsom for kvinnens bein siden hun gjør den tyngste jobben, hendene hennes kan også bli slitne så det kan ikke forventes at hun fortsetter i denne stillingen gjennom hele akten. Varm henne opp i en annen stilling og avslutt med denne.

Tight Squeeze.

Denne stillingen er en favoritt for mange. Hun ligger på magen og han penetrerer bakfra mens han ligger oppå henne. Stillingen tillater penis å treffe framsiden av kvinnens vagina, med andre ord g-punktet hennes. Det er også mye nærkontakt, noe som er svært verdsatt av kvinner. Uansett hvilken stilling du prøver, bør du alltid ha i bakhodet at menn vanligvis når klimaks mye fortere enn kvinner, så oralsex og forspill er en god idè. Stillingene beskrevet her er fantastiske og tross alt er det deg hun ønsker at skal gi henne sin neste orgasme. Pass på at sexlivet ikke blir monotont, hold på eventyrlysten og du vil gi henne den beste sexen i hennes liv.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X