Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Sexstillinger for womanizer

Womanizer er et sexleketøy som kan benyttes både alene og sammen med en partner.
Og har du ikke prøvd det enda, så er det sannelig på høy tid, for et par runder med denne, vil gi deg et helt annet syn på vibratorer!

Alene kan den benyttes i alle stillinger du måtte føle deg komfortabel med, men mest hensiktsmessig er den gamle, nesten litt kjedelige, ligge på ryggen med spredte ben stillingen.
Siden womanizer krever å holdes nøyaktig på plass for å fungere optimalt, stiller den litt større krav til kontroll enn mange andre sexleketøy på markedet.

Womanizer kan benyttes som en hvilken som helst mini vibrator når man har sex.
Det er dog en forskjell som er verdt å merke seg: Den skal ligge direkte mot klitoris, ja den skal faktisk dekke klitoris, så den kan være litt vrien å benytte på en partner.
Det anbefales derfor at hun styrer den.
Bakfra, henne sittende på topp eller stilinger hvor hun ligger på ryggen og han ikke hviler kroppen sin mot hennes, er tre stillinger som er perfekte for denne vibratoren.

Det finnes utallige andre stillinger som kan benyttes også, men det essensielle er at det må være litt avstand mellom hennes klitoris og hans kropp.
Stillinger hvor han støter og treffer vibratoren gjør at womanizer ikke fungerer optimalt og kan være smertefulle.
Stillinger som er fysisk krevende for henne, er heller ikke så godt egnet, siden fokuset for henne er ren nytelse og da er det essensielt at hun faktisk er i en stilling hvor hun kan slappe fullstendig av.

Du kan køpe womanizer hos erotikknett.no

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X