Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Hvordan bruke vaginakuler og egg

Vaginakuler har to formål og de kan benyttes for det ene, det andre, eller begge deler.
Mange kuler er laget kun for en av disse tingene, andre for begge deler.
1: Trening.
2: Nytelse.

Kulene som er laget for trening er enkle å benytte, de føres inn i skjeden, så har man de der når man gjør dagligdagse ting, på jobb eller hjemme.
Den enkleste måten å trene med de, er ganske enkelt å sitte stille og klemme om de.
Når du strammer muskulaturen, så vil den etter hvert bli sterkere.
Avhengig av vekt og størrelse, kan de benyttes i 30 minutter eller 4 timer, alt etter hva som føles mest komfortabelt.
For de viderekommende kan de benyttes når man er ute å går eller jogger.
Jo mindre de er og jo tyngre de er, jo mer krevende er det å holde på de.
Godt trente skjedemuskler kan bidra mye til et bedre sexliv og mange opplever at de både får kraftigere og hyppigere orgasmer etter å ha brukt tid på å trene muskulaturen i underlivet.

Vibrerende egg er i de fleste tilfeller laget primært for nytelsens skyld, men spesielt de litt mindre har en effekt også når det gjelder trening.
Når man setter i gang en vibrator, så er det fort gjort at man begynner å stramme musklene i underlivet, bevist eller ubevist, noe som jo gir trening.

Egg med fjernkontroll har blitt stadig mer populært, tidligere var rekkevidden et problem, mange egg hadde en rekkevidde på 1 – 3 meter, noe som kan fungere greit hjemme i sengen, men ikke så bra om man skal bevege seg utenfor husets fire vegger.
Nå får man egg med langt bedre rekkevidde og mange kan også reguleres med en app.
Bruken er i de fleste tilfeller rimelig selvforklarende og de fleste fjernkontroller kommer med en enkel regulering, typisk en knapp for å bytte mellom de forskjellige vibrasjonene og en for å slå av/på.
For de som benytter seg av en app, anbefales det å sette av litt tid på å lese bruksanvisningen.
Det vil spare deg for mye frustrasjon i ettertid.
Her må man sette opp en blåtann tilkobling mellom telefonen og sexleketøyet og det kan variere litt fra produsent til produsent hvordan alt settes opp.

Å benytte seg av en fjernkontroll, også hjemme, er langt enklere enn å benytte seg av et egg med ledning, det er ganske enkelt færre ting som er i veien.
Om man beveger seg ut av sengen, så er mulighetene nærmest uendelige.
Du har helt sikkert, uten å ha sett det, møtt mennesker som har benyttet seg av et vibrerende egg på pub, på kino eller i butikken.
De fleste slike egg er svært stillegående, så de kan knapt høres, med mindre det er helt stille omgivelser.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X