Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
Vibrerende egg

Gode sexleketøy for par: Vibrerende egg

Her vil vi si litt om vibrerende egg og hva som finnes på markedet.
Det finnes mange gode sexleketøy for par på markedet, men et godt vibrerende egg med fjernkontroll står høyt på vår liste over produkter vi anbefaler!
Spoiler alert: Lovense & we-vibe stiller i en egen klasse

Vibrerende egg med ledning

Disse benyttes vanligvis vaginalt eller som en mini vibrator på klitoris.
Men det er et problem og det er å få de ut igjen, for dersom du drar i ledningen, blir det fort brudd og egget er ødelagt.
Derfor, skal du benytte egget i skjede, ta det aldri ut ved å dra i ledningen.
Disse eggene egner seg ofte best som mini vibratorer direkte mot klitoris.
Noen finner glede i å benytte et slikt egg vaginalt når de har samleie med partneren, men det er det definitivt delte meninger om, selv er vi ikke overbevist etter å ha teste det noen ganger.

Ett tips og det er et must dersom du skal benytte de analt, er å putte de i et kondom.
Når man skal trekke det ut igjen, trekker man i kondomet og ikke ledningen.

Disse eggene er normalt ikke oppladbare, men benytter seg av batterier.
De befinner seg i det lavere prisleiet og kan være et godt sted å starte for nybegynnere som har lyst på et sexleketøy som gir mulighet til litt eksperimentering og variert bruk.
De egner seg generelt godt som rene klitoris vibratorer og mange syntes det er enklere å bruke en kontroll man kan holde i hånden, fremfor å fikle med knapper på en liten vibrator som man holder mellom bena.

Nå skal det sies at denne typen produkter gradvis forsvinner fra markedet, for 10 år siden fantes det en mengde forskjellige, nå er det langt færre å velge blant.
Vibratorer som benytter seg av batterier er generelt i ferd med å forsvinne og som en tommel regel kan man si at vibrerende sexleketøy som benytter seg av batterier, primært retter seg mot nybegynnere og har en lavere pris og (dessverre) også kvalitet.

Vibrerende egg med fjernkontroll

Dette er et av de produktene som topper listen vår over «gode sexleketøy for par».
Det finnes en rekke forskjellige av disse som også kan styres med en app på telefonen.
Disse har egentlig ubegrenset rekkevidde, siden de styres fra telefon til telefon og med blåtann, så lenge det ikke er for langt unna mottaker telefonen.
En app gir også ubegrenset med muligheter i forhold til variasjoner mht. vibrasjoner også.
Lag din egen som det heter.
Bakdelen er naturligvis at det er ikke alltid det passer å sitte med en telefon fremme (fks. på kino) i de tilfellene er en mer «gammeldags» variant med en enkel fjernkontroll mer hensiktsmessig.
Noen syntes også det er mye knot med å bruke en app, en enkel fjernkontroll er jo veldig enkelt.
We vibe kommer som oftest med begge deler, andre produsenter som Lovense har valgt å satse kun på app og atter andre kommer kun med fjernkontroll.

Gode sexleketøy for par: Vibrerende egg

Egg med fjernkontroll har blitt stadig mer populært, tidligere var rekkevidden et problem, mange egg hadde en rekkevidde på 1 – 3 meter, noe som kan fungere greit hjemme i sengen, men ikke så bra om man skal bevege seg utenfor husets fire vegger.
Nå får man egg med langt bedre rekkevidde og mange kan også reguleres med en app.
Bruken er i de fleste tilfeller rimelig selvforklarende og de fleste fjernkontroller kommer med en enkel regulering, typisk en knapp for å bytte mellom de forskjellige vibrasjonene og en for å slå av/på.
For de som benytter seg av en app, anbefales det å sette av litt tid på å lese bruksanvisningen.
Det vil spare deg for mye frustrasjon i ettertid.
Her må man sette opp en blåtann tilkobling mellom telefonen og sexleketøyet og det kan variere litt fra produsent til produsent hvordan alt settes opp.

Lovense og we-vibe er begge kjent for svært gode apper, hvor man har mulighet til å styre flere produkter fra samme produsent, i samme app.

Å benytte seg av en fjernkontroll, også hjemme, er langt enklere enn å benytte seg av et egg med ledning, det er ganske enkelt færre ting som er i veien.
Om man beveger seg ut av sengen, så er mulighetene nærmest uendelige.
Du har helt sikkert, uten å ha sett det, møtt mennesker som har benyttet seg av et vibrerende egg på pub, på kino eller i butikken.
De fleste slike egg er svært stillegående, så de kan knapt høres, med mindre det er helt stille omgivelser.

vibrerende egg fra lovense og andre

Anbefalte vibrerende egg med fjernkontroll

Når vi skal trekke frem de beste vibrerende eggene på markedet, så må vi ha i bakhodet at det kommer stadig nye produkter på markedet.
Dog er det 2 produsenter som har vært ledende i mange år nå og det er ingenting som tyder på at det kommer til å endre seg med det første.
Den største endringen er mer om de samme produsentene kommer med nye produkter, eventuelt oppgraderinger av de eksisterende vibrerende eggene.
Lovense lush er fks. på generasjon 3 nå.
Dette er virkelig gode sexleketøy for par som ønsker å trekke sex ut av soverommet.
Disse kan man benytte hvor som helst, når som helst.

Lovense og we-vibe stiller i en egen klasse når det kommer til fjernstyrt sexleketøy, de tilbyr et bredt spekter av spennende og gode sexleketøy for par, ikke bare vibrerende egg.
Lovense lush 3 og Jive er de absolutt beste vibrerende eggene med fjernstyring som finnes på markedet.
Dette er egg som styres med telefonen, begge byr på dype gode vibrasjoner og et svært lavt lydnivå, som ingen andre fjernstyrte egg er i nærheten av å kunne konkurrere med.

Om man ønsker et rimeligere egg, med en enklere fjernkontroll, så er det ganske jevnt mellom de forskjellige.
Det er som oftest en forskjell mellom et egg til 300,- og et til 600,- spesielt i forhold til rekkevidden på fjernkontrollen, foruten at noen er oppladbare, andre benytter seg av batterier.
De som er oppladbare, er typisk lettere og mer stillegående enn de som benytter seg av batterier.

Ofte kommer lyden ikke fra selve vibratoren, men batteriene som beveger seg når produktet vibrerer.

Ha i bakhodet at rekkevidden vanligvis opplyses under best mulige forhold, i praksis kan rekkevidden være nærmere halvparten av det som er oppgitt.
De er dog svært hendige dersom man befinner seg i nærheten av hverandre, typisk i samme rom.
Er man på et dansegulv som er helt fullt, kan mengden mennesker i mellom fjernkontrollen og mottageren redusere rekkevidden.
Så det er viktig å se på hvor og hvordan man planlegger å bruke det vibrerende egget, fks. i sengen er det utrolig praktisk å slippe å ha en ledning i veien.

Les om andre gode sexleketøy for par:

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.