Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

6 hemmeligheter om kvinnelig masturbering

Det er flere grunner til at kvinnen ønsker å oppdage sin egen seksualitet. Av en eller annen grunn så kan det være at hun ikke har blitt kjent med sin egen kropp gjennom masturbering tidligere.
Tingen med masturbering er at det kan hjelpe en kvinne til å få et mer komplett sexliv sammen med partner, fordi hun finner ut av hvilke ting hun liker.
Dersom du nettopp har startet eller ønsker å forbedre ’egenpleien’, så finner du her 7 hemmeligheter om kvinnelig masturbering.

Vibratorer
En vibrator kan gi deg noen av de beste orgasmene du noensinne vil få. Dersom du snakker med kvinner som bruker vibrator, så vil du få vite at det er en intens følelse, som for noen faktisk kan bli for intens.
Det betyr ikke at du burde gi opp å bruke vibrator, det er nemlig et hav av forskjellige å velge i.
Det finnes en vibrator der ute for deg, du må bare finne den.

Dildoer
Dildoer er en annen form for sexleketøy som er genial for de kvinner som synes vibratoren blir for intens. Dildoer kan nesten simulere en naturlig penetrering, og forskjellen fra å ta med deg noen hjem, så vet du i alle fall størrelsen på det du har hjemme.
Hvis du er tilhenger av en spesiell størrelse, så kan du enkelt nok bare gå inn på en sex-leketøysbutikk og kjøpe akkurat det du liker.
Dersom å gå inn i en butikk ikke er å foretrekke, så kan du bestille online og vanligvis så blir det sendt dirkekte hjem til deg på en diskret måte..

Du har hender – bruk dem
Du har to flotte orgasme triggere for å få fantastiske orgasmer.
Du har klitoris og du har g-punktet, men du vil ikke klare å nå dem med èn hånd. I stedet for å slå deg til ro med bare den ene nytelsen så kan du jo benytte deg av begge.
Du kan bruke begge hender og du vil nå toppen ganske mye fortere på en mye mer tilfredsstillende måte.
Det kan også være verdt å sjekke ut en dildo for g-punktet.

Gjør det som føles riktig
Bruk den metoden som kroppen din responderer på. Dersom du bygger deg opp med bekymringer så kan det bli vanskelig å følge med på hva kroppen faktisk ber deg om å gjøre. Masturbering handler om hva som føles godt. Prøv å ta på deg selv på måter du ikke har gjort før og følg med på bølgen videre.

Finne rett stemning
Å finne rette stemningen er viktig når du skal leke litt. De tingene du burde tenke på er atmosfæren; føler du deg komfortabel? Vær sikkert på at du ikke vil bli forstyrret av telefoner, folk som banker på døra eller andre distraksjoner. Du burde være totalt avslappet, slik at du kan ha full glede av stunden.

Prøv en krem for økt følsomhet
Det finnes flere forskjellige kremer man kan smøre på klitoris for å øke følsomheten.
Disse passer ikke for alle, men mange synets de gjør stimulering mer intens og får både kraftigere og mer intense orgasmer når de benytter en slik krem.
Så det er absolutt verdt å prøve.

Tankevandring
Kvinner er ikke like visuelle som menn, mens menn liker å ha bilder fysisk foran seg så ser kvinnen bildene for seg.
Noen kvinner finner at det å lese erotiske noveller og litteratur er en fin måte å komme i rette stemningen på. Dersom du har en spesiell fetisj som du liker, så finner du også mange av disse historiene på nettet og de kan være en grei måte å komme i gang på.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.