Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Overraskelsen til min drøm

Yes……..!! ..jeg måtte smile litt for meg selv da jeg oppdaget at Lillian hadde lagt seg til å sove slik som jeg hadde håpet. Det hadde vært en heftig kveld, og jeg visste at Lillian var totalt utslitt. Jeg hadde aldri opplevet ei jente som hadde kommet så mange ganger i løpet av ett par-tre timer, så det var derfor fullstendig forståelig at hun hadde sovnet.

 

Ikke for det…. jeg var ganske pumpet selv. Heldigvis var det noe som het Aloe Vera, og mine edle deler hadde fått en øm og langvarig påsmøring av denne lindrende salven av Lillie før hun sovnet. … hun smilte faktisk mens hun sov, det la jeg godt merke til.

 

..den søte baken til Lillian pekte rett mot meg… og det ene beinet hadde hun dratt litt ut til siden og oppover slik at det fikk en nesten 90 graders vinkel fra hofta. Jeg kunne tydlig se den våte sprekken hennes også, en sprekk som fortsatt var litt hoven, en anelse rød/rosa og fortsatt fuktig og glatt. Hun lå på maven, med begge armene under puta som hennes søte, litt rufsete hode nå lå og sov på. Jeg kjente at kukken rykket til, og selv om jeg hadde vært veldig søvnig gjorde tankene mine meg krystall-klar igjen på ett øyeblikk.

 

..før Lillian kom hadde jeg vært i byen å kjøpt noen småsaker. Det lå ganske mange timer med planlegging bak disse innkjøpene. Jeg hadde aldri vært med på binding/dominans, men det tiltalte meg mye mer enn jeg trodde. Forrige gang jeg traff Lillian ble jeg introdusert til dette spillet, og nå skulle hun få igjen……
Rett under magen hennes lå det nå en oppblåsbar pute. Puten ble benyttet av Rikshospitalet, fordi den er myk, ganske høy og former seg veldig godt etter kroppen. Opprinnelig ble den designet til personer som har problemer med liggesår og lignende lidelser, men nå skulle den bli brukt til noe annet…….

 

…jeg visste at Lillian hadde tatt med seg håndjernene. Allikevel hadde jeg vært ute å kjøpt noen andre, en type som bestod av skinn-mansjetter og lenker. Varsomt tok jeg tak i den ene ankelen til Lillian, løftet den opp og la mansjetten rundt ankelen. Deretter ble den andre ankelen bundet fast, og lenken som fulgte med ble trukket rundt madrassen via en liten låse-sak som jeg hengte opp i sengegavlen utenfor rekkevidde for henne. På denne måten kunne jeg bare dra litt i en tråd, og beina ble trukket fra hverandre uten mulighet for å samle de igjen… unntatt når jeg ville akseptere det……

 

….neste steg på programmet var armene. Det gikk helt smertefritt det også. I løpet av ett par minutter hadde jeg fått henne i den posisjonen jeg ville, i en stjerne midt på madrassen min.

…puten som fortsatt lå under henne hadde en fot-pumpe som lå ut på gulvet. Jeg reiste meg opp, satte foten på pumpen og startet med å presse luft inn i puta. Det var tydlig at Lillie hadde en eller annen drøm, stønnene som kom ut av henne selvom hun sov kunne ikke tolkes annerledes enn at det var heftige saker også i hennes drømmer….

Hun våknet brått opp og kikket på meg…. puta hadde gjort jobben sin, og nå lå hun i en stilling som fremhevet rumpa og bakparten hennes. Det var heldigvis ikke noen ubehagelig stilling for henne, men hun var totalt fastlåst allikevel. Jeg hentet ett lite skjerf som jeg knøt rundt øynene hennes, slik at hun ikke skulle se hva som skjedde. Jeg hadde nemlig store planer for hennes nærmeste timer…. planer fulle av kremer, fulle av is, roterende små maskinerier, … tunge… lepper… kukk…… tunge…. lepper… kukk…. … kremfløte på boks… mer tunge….

 

….jeg lukket øynene og lot nesen lukte seg frem til den kåte fitta til Lillian. Den oste at kjønnsduft… av kåtduft om du vil. Nesen streifet skinkeballene og strøk seg sakte nedover ..og innunder… jeg kjente at jeg ble våt på nesetippen, og strakk derfor tungen ut for å innta et nektar-måltid som overstiger enhver forventning … og som aldri kunne vært erstattet av noe annet inntak av mat eller drikke… uansett antall stjerner i Michelin-guiden. Dette «måltidet» fortjente flere titalls stjerner… problemet var bare at ingen… kun jeg kunne vite hvor himmelsk nydelig det smakte.. hvor utrolig deilig det luktet og hvilken appetittvekker den var….. Å DU MIN GODE GROTTE…. FLÅ MIN PINNE SOM NÅ SKAL INN I DEG… BRUK DINE MUSKLER OG GI OSS DEN NYTELSE VI FORTJENER… LA OSS SAMMEN RISTE AV NYTELSE… KJENNE HVORDAN KUKK OG FITTE HØRER SAMMEN… SAMMENSVEISET…. MINE SAFTER BLANDES MED DINE… DU KJENNER MINE BALLER SOM SLÅR MOT VENUSBERGET DITT HVER GANG KUKKEN ER HELT INNE I DEG… DU KJENNER DEN HARDE… STIVE…. VARME… VÅTE… UTROLIG NYDELIGE … DU KJENNER HVORDAN FITTELEPPENE FORSØKER Å HOLDE DEN IGJEN.. HVORDAN DET GIR EN EKSTRA GOD FØLELSE NÅR DU TROR DEN ER HELT INNE… OG SÅ ER DET ENNÅ LITT IGJEN….

 

Etter en heftig morgenstund får vi ruslet oss ut i dusjen. Jeg kan kjenne lukten av våre safter som har blandet seg i ditt indre, og ved hjelp av hånd-dusjen får vi skylt det ut i fellesskap. Jeg kan kjenne at kukken reiser seg igjen der vi står tett sammen i dusjen, men ikke nå.. vi må vente… nå er tiden inne for en tur ut i det fine været…..

 

En liten sykkeltur senere stod vi ved utkanten av marka-grensa. Antrekket var shorts og singlet, og på ryggen hadde jeg med en liten sekk som inneholdt teppe, solkrem og ett par flasker hvitvin. Vi gikk innover en skogs-sti hånd i hånd, og tempoet var absolutt akseptabelt. Ett lite stykke innover så begynte du å småløpe foran meg, og jeg hadde ett svare strev med å ta deg igjen. Det var tydelig at du var blitt kåt igjen av naturen… og uten ett ord satte du deg på kne foran meg og fisket frem kukken min. Jeg kunne kjenne hvordan leppene dine tok tak i staven min, og en deilig munnknull startet. Det var en himmelsk nytelse å oppleve hvordan ditt eneste ønske var å få meg til å komme i munnen din… , og det var ikke lenge før jeg kjente hvordan ballene knøt seg sammen, og kukken startet å spytte ut mine safter langt inn i munnen din… safter du bare svelget umiddelbart…. jeg kunne se hvordan den ene hånden din gned frem og tilbake utenfor kilen i shortsen, og det var ikke tvil om at du også var kåt… kåt som faen……

 

…noen øyeblikk senere lå du utstrakt på ett pledd i en liten lysning i skogen. Shorts og truse var fjernet, og mitt ansikt var godt begravd mellom dine lår. Jeg forsøkte alt jeg kunne med å innta dette måltid… og visste at du nå ikke hadde så langt igjen for orgasmen ville starte å riste i din kropp… Jeg kjente at musklene strammet til rundt hodet mitt, og av fare for å bli kvalt presset jeg de ut til siden, tok frem kukken og satte den foran åpningen din… ventet liksom på at du skulle heve hoftene dine opp fra underlaget og skli inn på den stive pinnen som stod foran deg, klar til å bestige min hoppe….. jeg kunne kjenne hvordan fitta omsluttet kukkehodet, og hvordan du tredde deg langsomt lengre inn på kukken helt til den bunnet ett sted der inne… musklene melket meg hele tiden, og vi trengte ikke mer enn noen støt sammen… før vi ble skylt overbord av en kjempebølge som tok oss med over tretoppene og ga oss en elektrisk strøm av nytelse der vi lå… sammenfiltret mellom egne og den andres ben… vel vitende om at ingen ting er bedre enn en nydelig opplevelse med en man liker så godt…….

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X