Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Tips & triks analkuler

Det første man bør gjøre når man har kjøpt seg analbeads, er å sjekke de nøye for skarpe kantet og eventuelt file ned de med en neglefil, slik at alt blir helt glatt.

Man må ikke bruke alle kulene første gangen, man kan begynne forsiktig med en eller to.

Dersom analebeadsene ikke har en stopper eller en ring i enden, la alltid minst to kuler være igjen utenfor, slik at du har noe å trekke i for å få de ut igjen.

For maksimal effekt, trekk analkulene ut sakte under selve orgasmen. Sørg for at partneren sier ifra rett før orgasmen, slik at du kan begynne å trekke.

Det er en ting som virkelig teller når det gjelder analsex, uansett om det er snakk om en finger, en penis eller ett spesialdesignet leketøy: Glidemiddel og masse av det!
Anus smører ikke slik vagina gjør og det er lett å få sår og rifter som det lett går infeksjon i.

Ting kan forsvinne opp i anus.
Det kommer ut igjen, men det har skjedd (Og oftere enn man kanskje skulle tro) at folk har måtte reise på legevakten for å fjerne ting…
Derfor: Bruk ting som er beregnet på analt bruk. Disse tingene er utformet på en slik måte at de ikke kan forsvinne, siden de har en base som er atskillig større en selve pluggen/vibratoren.

Leketøy som er beregnet på analt bruk har også en helt glatt overflate slik at faren for rifter og sår er minimalisert.

Dersom man ikke har noen erfaring med anale leker, så ta å bruk god tid. Det er ikke bare å dytte opp noe stort der… begynn forsiktig med en liten plugg ( eller en finger), smør godt, slapp av og ta det i tempoet som stumpens eier syntes passer…

En annen ting som er ekstremt viktig, dersom man velger å bruke en finger eller to, er velstelte negler.

En skarp negl er alt som skal til for å lage det lille riftet som kan forårsake en svært ubehagelig infeksjon. Det er en god ide å enten bruke slike engangs latex hansker ( fås kjøpt på apoteket) eller en kondom over fingeren.

En finger, dildo eller penis som har vært i anus må ALDRI føres rett over i vagina. Årsaken bør være innlysende…

Cyberskin produkter er ikke spesielt godt egnet til analt bruk. De suger til seg svært mye glidemiddel, dessuten er de noe vanskeligere å renholde enn sexleketøy laget i latex, jelly eller silikone.

Hjelpemidler brukt analt, rengjøres på normal måte, med rensemiddel eller simpelthen såpevann.
Skyll godt og la leketøyet luft tørke.

Ikke vær redd for å eksperimenter… det at du aldri har hørt om andre som har gjort en ting før, spiller ingen rolle.
Dette dreier seg ikke om noen eksakt vitenskap, men om sex og når det kommer til sex: Det viktigste er hvordan du og din partner har det med det dere gjør, ikke hva andre gjør…..

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X