Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Om chastity play

Chastity play er orgasme nekt dratt til det ytterste.
Det finnes kyskhets utstyr for både menn og kvinner, men i motsetning til i middelalderen, er det i dag mest vanlig å benytte denne typen utstyr på menn.

 

Menn er vant til å berøre penisen sin mange ganger hver dag, de gjør et når de våkner, når de tisser, når de kjeder seg og ved enhver anledning som byr seg.
Når de mister denne muligheten, så gjør det noe med mannen og han blir intenst oppmerksom på hva han faktisk ikke kan gjøre.
Forventningene, fantasiene og ønskene bygger seg opp og det kan føles litt som den gangen man for første gang rotet med en partner, den gangen lysten var så stor at man var helt ør i hodet.

 

Mest vanlig er forskjellige typer kukbur, som er såpass små at det er umulig for penis å oppnå ereksjon og enhver form for stimulering av penis er umulig.
Disse er normalt mulig å ha på selv når man skal urinere, så det er mulig å benytte de i lengre tid.
Noen benytter de i noen timer av gangen, andre noen dager og noen i flere uker i strekk.
Det anbefales å begynne i det små for korte perioder av gangen.

 

Det finnes også forskjellige ringer å ha rundt penis som gjør det mulig å stimulere penis, men som er utstyrt med spisse nagler på innsiden som gjør det å få en orgasme ekstremt smertefullt.
Ereksjonen forsvinner typisk fort da.

 

Hvorfor skal man praktisere chastity play?
Ofte er det en del av et BDSM spill, det kan også være en del av et cuckold rollespill, men det er også noen andre grunner.

1: Å utsette sex og ikke minst en orgasme, gir bedre sex og en kraftigere orgasme når man først får mulighet.
2: I motsetning til hva noen tror, så gjør ikke ereksjonsnekt at sexlysten blir mindre, men motsatt.
Å konstant bli påminnet at man ikke får lov, gjør at man tenker og fantaserer mer, noe som absolutt bidrar til økt sexlyst.
3: Der skaper en ny dynamikk mellom partene, istedenfor at mannen stadig skal mase om sex og hun sier nei frem til hun forbarmer seg over ham, er det hun som har ful kontroll og det er når hun vil ting skjer.
Hun sitter med nøkkelen til hans nytelse, han må gjøre seg «fortjent» til det og det skaper ofte en dynamikk som gjør at partene kommer nærmere hverandre og forstår hverandres seksuelle behov og ønsker bedre.

Tips:
Å være fullstendig barbert gjør det med komfortabelt.
Ikke bruk det for lenge av gangen til å begynne med.
Blir det vondt, så ta det av (litt ubehag er normalt i starten)
Ikke «controll from the bottom», den som har nøkkelen skal ha kontrollen!
Benytt glidemiddel på de områdene som berører huden så du venner deg til å ha det på
Sitt ned når du skal urinere.
Det finnes nummererte engangslåser å få kjøpt.
Bruk løstsittende klær på utsiden.
Kjøp riktig størrelse
Bruk fuktighetskrem etter å ha dusjet, dersom du skal ha det på i lengre tid.
Start i det små, 2 tre timer om dagen til å begynne med, til du blir komfortabel er perfekt.

 

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X