Litt om klemmer og klyper

Klemmer, klyper eller lodd er noe de fleste som holder på med SM på ett eller annet tidspunkt kommer borti.

De fleste begynner med klesklyper. Et lite triks, for de som syntes klesklyper er for harde, er å plukke dem fra hverandre, for så å bøye fjæren slik at den ikke klemmer så hardt. Første gangen man setter dem på, må man vise ekstra aktsomhet. De klyper nemlig hardere enn det man regner med, og svært ofte blir de brukt på følsomme steder som brystvorter eller kjønnsorganer. Vi anbefaler å drøye kjønnsorganene til sist. Det er også flere typer klesklyper (for de av gutta som aldri henger opp klær så kom det muligens som en bombe) og ikke alle er like godt egnet.
De med en «flat» gripeflate er best egnet. Om du er i tvil, så gjør som med pisker, prøv på deg selv.

 

Brystvorter uten klemmer ser nakne ut – sitat ukjent

 

Om man bestemmer seg for å gå til innkjøp av klemmer, finnes det en rekke typer å velge blant, fra enkle snorer med en slags «snare» lås (som vanligvis er ødelagt etter en time eller to) til avanserte med skruklemmer og mulighet for å feste på ekstra lodd. Ikke kjøp de billigste du ser.
Pris og kvalitet henger nøye sammen når det gjelder SM utstyr, dette er ikke et unntak.
Merk at lodd over 100 gram absolutt ikke er å anbefale for å feste i brystvortene.
Det selges tyngre lodd, men jo tyngre, jo større er faren for skader ved at loddet rives løs.
Hva slags skader kan du vel tenke deg selv.

 

Non foretrekker å bruke brystlenker mest som pynt, andre bruker de som en (potensiell) kilde til smerte.
Hva du/dere ønsker er utelukkende opp til dere og det finnes ikke noen variant som er «feil».

 

Jeg liker store pikker… det er mer å torturere –  sitat ukjent

 

Når det gjelder bruk av klemmer og lodd på kjønnsorganer velger vi å publisere en brukerveiledning vi har fått tilsendt:

Det finnes flere måter å behandle det kvinnelige kjønnsorgan på med klyper og lodd.
Man kan bruke vanlige klesklyper og feste enten bare en på hver side av kjønnsleppene, eller tett i tett etter hverandre slik at de dekker hele den ytterste kanten til kjønnsleppene. Man kan også feste en klesklype på klitoris, som kronen på verket, men det er absolutt ikke å anbefale til nybegynnere.
Hvis vi tar for oss scenarioet med klesklyper langs hele kjønnsleppen, på hver side, så kan det være ønskelig å bruke disse til å «åpne opp» kjønnsorganet hennes med. Det gjøres enkelt ved å feste en vanlig snor – fire, fem cm større i åpning enn lårvidden hennes – rundt låret hennes. Så tar man snoren og lar den gå på innsiden av klypene på den ene kjønnsleppen.

Slik vil de da bli dradd til siden mot hver sitt lår og etterlate henne helt åpen. Erfarne dominante velger ofte denne stillingen når de skal piske selve kjønnsorganet. Igjen – absolutt ikke noe som anbefales for nybegynnere.

 

Videre kan man feste samme type klemmer til kjønnsleppene som finnes for brystvortene. Klemmer man kan hekte lodd på. Kjønnsleppene tåler mer tyngde enn brystvortene. Jeg vet om et tilfelle hvor en bøtte ble festet til lenken mellom klemmene (som var festet til hver sin kjønnsleppe) og deretter fyllt med vann. I dette tilfellet 8 dl. Smerten fra dette er ikke like ille som samme behandling på brystvortene ville vært – kjønnsleppene er faktisk overraskende robuste.

Det som er viktig å tenke på når man opererer med klyper, klemmer og lodd, – er at de ikke skal være på for lenge av gangen . En halv time er for eksempel helt uansvarlig av den dominante. På det absolutt lengste bør ikke enkle klyper på brystvortene sitte i lengre enn tyve min og ca ti min. på kjønnsorganene. Lodd forkorter denne tiden betraktelig. Klemmer, med lodd, på kjønnsrganene bør ikke sitte lenger enn noen minutter. Alt dette fordi klyper og klemmer forhindrer blodtilførsel til vevet og vekten av loddet strekker og tøyer vevet. Et bristepunkt finnes og vev for lenge uten
blodtilførsel, dør.

 

Håper dette kunne være til hjelp for de som vil eksperimentere eller bare er nysgjerrige.

X