Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Inspirasjon og småtips – BDSM

Nå har vi etter hvert fått laget sider med småtips om en hel rekke forskjellige ting, og hva er da mer naturlig enn å lage en side med slike små idéer for de som liker litt BDSM også? Om du har har flere slike små tips setter vi selvsagt stor pris på om du sender de på mail til oss, slik at vi kan få lagt de ut på disse sidene, til glede og nytelse for alle de som besøker erotikknett.no.

1. Nytt leketøy til brystvortene?

Du kan få en ganske artig effekt ut av å binde tanntråd rundt brystvortene på den du “leker” med. Bare husk å ikke lage knuter som er vanskelige å få opp igjen…

2. Huset er fult av spennende «verktøy»

Huset er fullt av ting som kan brukes i leken. Ta f.eks. den gamle teppebankeren, det langt skohornet eller hårbørsten.

3. Tenk alternativt

Ofte kan det være både billigere og bedre varer å få fatt i på den lokale jernvarehandelen enn i sexbutikker. Tau, kjetting, karabinkroker, blylodd, øyebolter og mange andre ting står ved siden av skruer og muttere.

4. Bygg en trone

En vanlig stol, kombinert med en dildo med sugekopp kan raskt omgjøres til en virkelig trone. Om du ikke har en dildo med sugekopp, kan de fleste dildoer med kraftig fot (eller hva med en buttplugg) festes relativt enkelt. Det krever bare litt fantasi.

5. Kjente verktøy får nye bruksområder

Tannbørsten er perfekt for litt forsiktig SM lek. Busten egner seg svært godt til å bruke både på brystvorter og hans og hennes kjønn. Dessuten kan den med stor suksess brukes til forsiktig spanking av kjønnsorganer.

6. Unngå bortkomne nøkler

For den litt mer erfarne SM’er som har et helt sett med lenker og låser er det en svært god ide å sørge for at alle låser bruker den samme nøkkelen. Du kan få kjøpt så mange låser du bare måtte ønske som bruker den samme nøkkelen hos alle låsesmeder. Husk også å ha en ekstra nøkkel tilgjengelig.

7. Klassikere – med en tvist

Liker hun (han) buttplugger? Liker hun (han) et lite klask på rompa? Hvorfor ikke kombinere de to? Sett buttpluggen på plass og bruk hånden, pisken eller spanskrøret, slik partneren foretrekker det.

8. Litt streng må man ha lov til å være

Et alternativ kan være at hun SKAL bruke en vibrator på klitoris under spanking sesjonen….

9. For viderekomne

Et spekulum kombinert med en vibrator kan gi en inntresant effekt. Før spekulumet på plass, åpne det, og putt en vibrator borti håndtaket. Dette trikset fungerer best på de spekulumene som er av metall, men det fungerer også på rimeligere plast spekulum.

Vi håper dette ga ny inspirasjon til spennende variasjoner. Sjekk også ut vårt store utvalg i BSDM utstyr hvis du er ute etter noe nytt og spennende.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X