Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Hvilket BDSM utstyr skal man velge?

Det finnes utrolig mye BDSM utstyr på markedet og det kan være vrient å navigere seg rundt i jungelen, spesielt siden de fleste som selger slikt, skryter av hvert eneste produkt de fører.

Er pris en indikasjon på kvalitet?

Kvaliteten spenner fra det man får i en leketøysbutikk for barn, til håndlaget utstyr som er ment å vare livet ut.
Prisen er ofte en god indikasjon på hva man kjøper, men ikke alltid.
Fks. så finner man vanligvis både bedre og billigere tau hos en jernvarehandel enn i en “vanlig” sexshop.
Det samme gjelder hengelåser, kjetting og kroker.

Hvor får man kjøpt kvalitetsutstyr

Det finnes noen produsenter som tilbyr håndlaget BDSM utstyr i unikt design og i uovertruffen kvalitet, men det koster.
Disse produktene kan være vriene å få fatt i, da få Norske nettbutikker forhandler disse produktene, vi har valgt å ta inn 2 merker: Aslan Leather som er med sveisede D-ringer og laget for å tåle “alt” og Liebe Seele, for de som ønsker utstyr som er lekkert å se på samtidig som det tåler høy belastning.

Utover dette er det enkelte i BDSM miljøet som lager på bestillig og det er også mulig å få bestilt slikt fra spesialist sider i fks. USA
De fleste eksperter klarer seg lenge med nivået under, der vi finner blant annet Aslan leather, som selges i Norge.

Kvalitetsutstyr for kresne forbrukere

For de vanlige som praktiserer BDSM mer som et krydder enn som en livsstil, så fungerer Både Aslan og Liebe Seele svært godt

De er begge produsert med holdbarhet og kvalitet som grunnpilarer. Her er det bare å velge og vrake basert på hvilken look du ønsker, og du er sikret holdbart utstyr i ekte lær som holder i mange år, om ikke livet ut hvis det blir tatt godt vare på.

Aslan Leather har produsert utstyr i over 25 år, det meste av utstyret har en røffere look, for det meste uten padding. Alt av restraints kommer med dobbelsveisede D ringer laget for å tåle det meste.

Liebe Seele er kåndlaget Japansk bondageutstyr for den kresne. Det har en elegant look og luksuriøs utførelse i mykt bearbeidet lær og myk padding. Komfortabelt utstyr med lang holdbarhet.

Kvalitetsutstyr for oppstart eller begrenset budsjett

Ønsker du rimeligere utstyr i oppstartsfasen, eller utstyr som ikke er lærbasert, bør du ta en kikk på Sportsheets eller Blaze.

Begge har en omfattende serie med Bondage produkter som holder en overraskende høy kvalitet om man sammenligner med andre produkter i samme prisleie.
Det er produsert en serie som spiller direkte på bokserien 50 shades of grey, sex & mischief, og sinful som også byr på svært god kvalitet/pris kombinasjon.

Dette er produkter som i all hovedsak er laget av Nylon og som festes med solide borrelåser.

Andre serier som man ofte vil komme over i Norge er den offisielle 50 shades serien, samt fetish fantasy serien.
Begge disse seriene byr på produkter av svært varierende kvalitet, dessverre gjenspeiler ikke prisen kvaliteten, så det er lett å gjøre bomkjøp.

Ikke alt dyrt er bra

Når det gjelder merker som er brandet etter filmer og lisensiert, er dette som regel gjennomgående for høyt priset, de fleste butikker som satser seriøst på BDSM utstyr har valgt å ikke ta inn så mange produkter fra denne serien.

Fetish fantasy serien er mer varierende i kvalitet og vi anbefaler å kjenne på produktene før man handler de… det finnes fortsatt noen gode produkter i serien på tross av at kvaliteten er sunket de siste årene.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.