Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Hvordan introdusere sexleketøy overfor partner?

Vi får med jevne mellomrom spørsmål fra kvinner (og menn) om hvordan de skal gå frem for å introdusere et eller annet sexleketøy ovenfor partneren sin. I denne artikkelen kommer vi med noen forslag som kanskje kan virke for dere.

Hvordan gå frem

Ok, de fleste vet at det lureste er å avklare med partneren sin på forhånd.

Utfordringen er mer hvordan man starter en samtale hvor temaet er: «Jeg vil gjerne ha en vibrator» eller «jeg har lyst til å prøve en vibrator på deg», uten at det føles som ditt livs kleineste øyeblikk.

Diskret tilnærming – Noen «ice-breaker» forslag

Bruk en novelle:

Finn en novelle hvor det er bruk av sexleketøy, og les den sammen med, eller høyt for partneren din.    Det er flere noveller du kan bruke som inspirasjon i vår novelleseksjon.

Bruk en historie:

Fortell om en venn/venninne som har fortalt deg om hvor utrolig gøy hun/han/de har det med sin nyervervede vibrator. Om du har hørt noe eller om det hele er fri fantasi spiller mindre rolle.

Bruk tv/avis: 

Plukk opp tråden fra avisen eller TV. Dildoer, dildopartyer og vibratorer er emner som hyppig dukker opp. Plukk opp tråden og nevn at du godt kunne tenkt deg å ha vært på ett dildoparty, eller om du ser et bilde, si noe om at «den så spennende ut».

Bruk humor:

En morsom måte å gjøre det på, er å skrive det opp på handlelista: Melk, brød, en liten vibrator, smør og 10 egg.

Neste skritt – se på utvalget og finn en match sammen

Får du tilslag på ideen er neste skritt er å kikke litt på hva som finnes. Sexleketøy «jungelen» er stor og kan for mange kanskje føles litt overveldende. Dette er en ypperlig sjanse både til å få innblikk i partneren i hva partneren din liker og ikke, samt en morsom oppdagelsesreise dere gjør sammen.

– Ta en tur innom en fysisk butikk der du bor, eller kikk i en eller annen nettbutikk sammen.
– Se på bildene, les forklaringen på de forskjellige produktene

– Le sammen av de tingene som ser ut til å kunne skremme faen på flatmark.
– Utvalget er enormt og det kan lønne seg å kikke litt rundt før dere bestemmer dere for hva dere vil kjøpe.

Direkte tilnærming

Dersom du føler deg rimelig trygg på at partneren ikke vil komme med de helt store innvendingene, kan du introdusere f.eks. en dildo eller en vibrator på en mer direkte måte.

For han

Den perfekte anledningen er når du ligger med hodet mellom bena hennes og hun er opptatt med helt andre ting enn å se på deg. Trikset er å lure leketøyet med deg uten at hun ser det. Begynn forsiktig, husk at målet ikke er å dytte noe så langt inn som mulig, men å gjøre det godt for henne. Dersom det er en vibrator, kan du begynne på innsiden av låret og jobb deg nærmere og nærmere. På denne måten har hun også god tid til å forberede seg mentalt på det som skjer.

For henne

Menn er generelt med på alt når de er på vei opp mot de store høyder. Det skal mye til for at han begynner å protestere om du tar frem en liten vibrator og bruker den på deg selv eller på hans penis. Utvis allikevel sunn fornuft og start forsiktig, her kan du benytte samme tilnærming som nevnt over, begynn ved låret og jobb deg oppover.

Kommunikasjon er nøkkelen til suksess

Begynn i det små, kjøp noe som ikke ser ut som en pikk. Kjøp noe lite og ufarlig. Dette gjelder uansett om du er en mann som vil introdusere noe for din kvinne, eller om du er kvinne og vil overraske ham.

Husk at nøkkelen til ett godt sexliv ligger i kommunikasjon!

Denne serien med artikler bygger på omtaler i en rekke av verdens største sexleketøy blogger og generelle kunde tilbakemeldinger.
Vi har også tatt egne erfaringer med i betraktning, for at listen faktisk skal vise de beste produktene, ikke det som er lettest tilgjengelig.
Det kan derfor også være produkter på denne listen som er umulig/vanskelige å få kjøpt i Norge.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X