Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
vibrator for alle

Hvordan bruke en vibrator

Ok, la oss si at du har kjøpt deg din første vibrator. Nå skal vi se på hvordan du kan få mest mulig glede (les: nytelse) ut av din nyervervelse.
Denne guiden dekker hvordan du bruker vanlige, klassiske vibratorer.
I utrykket klassiske vibratorer legger vi vanlige vibratorer, rabbit vibratorer, klitoris vibratorer og wand vibratorer.
Dersom du har kjøpt en trykkbølge vibrator (type womanizer eller satisfyer) så har vi skrevet en egen guide for hvordan den brukes.

Når du for første gang skal teste ut en ny vibrator, bør du sette av en del tid. Gjerne en hel kveld hvor du er helt alene, telefonen er slått av og du ikke venter noen gjester.
Husk at erfarne vibratorbrukere vet nøyaktig hva de liker, det er de som får orgasmen i løpet av 4 minutter.
Som “fersking” må du regne med å bruke litt tid.
Å fyre opp vibratoren når du ikke er spesielt opphisset er dømt til undergang.
Dersom du har satt av en kveld bør du bruke litt tid på å komme i den rette stemningen. Les en bok, se en film, ta en dusj, barber deg nedentil eller kos deg med en favoritt fantasi.

Det er også en god idé å ha en flaske med glidemiddel stående, for uansett hvor mye væske kroppen din selv måtte skille ut, gjør det aldri noen skade med noen dråper ekstra.

Mange moderne vibratorer har en rekke forskjellige funksjoner, noen kan fjernstyres med telefonen, andre har knapper som har forskjellige funksjoner avhengig av om du trykker eller holder og de fleste må lades opp.
Vi anbefaler å bruke noen minutter for å eventuelt lese gjennom bruksanvisningen før du begynner å bruke den.
Det vil kunne spare deg for irritasjon underveis og ikke minst gjøre det hele til en deiligere opplevelse!

Så må den lades opp før bruk, plugg den i laderen, så kan du slappe av å glede deg, lese litt bruksanvisning og kanskje ta en varm, deilig dusj.

Begynn med å ta på noen dråper glidemiddel enten på deg selv eller på vibratoren.
Dette er spesielt viktig dersom du benytter en lufttrykk vibrator, men det er uansett en god ide.

Neste skritt er å legge vibratoren mellom kjønnsleppene, uten å ha på noen vibrering, la den gli over klitoris, press den mot perineum (området mellom vagina og anus), la tuppen penetrere vagina.
Sett den på svak vibrasjon og gå gjennom hele prosessen en gang til.
Eksperimenter med forskjellige styrker på vibrasjonen, forskjellige vinkler på vibratoren og forskjellige bevegelser.
Noen kvinner liker å ha den dypt inne i seg, noen liker å ha den rett på innsiden, andre liker ikke å ha den inne i seg i det hele tatt.
Eksperimenter.

Noen velger å hoppe bukk over eksperimenter delen og det er fullt mulig, men jo bedre du kjenner leketøyet ditt, jo mer komfortabel vil du bli med å bruke det.
Dette er spesielt viktig dersom du har ingen eller lite erfaring med sexleketøy fra tidligere.

Dersom du syntes det blir for intenst om den er nær klitoris, så hold den lengre unna, hvorfor ikke prøve på yttersiden av kjønnsleppene?
Noen kvinner foretrekker å bruke vibratoren rundt anus, noe som kanskje ikke er så rart siden det er et område tettpakket av nervetråder som kan gi mye nytelse.
Du skal ikke bry deg om at noen sier at du skal bruke vibratoren PÅ klitoris.
Det er din kropp, det er din vibrator og det er kun du som vet hva som føles best for deg!
Kast alt du har lært eller hørt før over bord.
Nå er det kun du og din nytelse som gjelder.

Husk også at det ikke er nødvendig å la vibratoren gjøre hele jobben. Det er fullt mulig (og lovlig) å bruke hendene og fantasien samtidig.
Noen liker å bruke en hånd på brystene, noen liker å bruke et par fingre i tillegg til vibratoren mellom bena.
Noen liker å bruke vibratoren på klitoris og en finger i anus.
Her er det bare å prøve seg frem for ingen er vi skapt slik at vi vet hva vi liker best før vi har brukt tid på å eksperimentere litt.

Kanskje oppdager at det er noe du savner?
Fordelen med å starte med noe litt enkelt er at du får et bedre inntrykk av hva du virkelig vil ha ut av sexleketøyet ditt.

Hvordan bruke en vibrator

Helt til slutt tar vi med noen små vibrator tips:

  • Husk at kroppen består av uendelig mange flere erogene soner enn de du har mellom bena. Forsøk å bruke vibratoren på andre steder på kroppen.
  • Dersom det er snakk om en litt mer spesiell vibrator (f.eks. en G-punktsvibrator) forsøk å vri den litt fra side til side inne i deg selv.
  • G-punktet er nemlig ikke så alt for enkelt å finne så litt leting må man nesten regne med. Men på den annen side, er ikke det halve moroa?
  • Er vibrasjonene for intense, så forsøk å bruke vibratoren på utsiden av klærne.
  • Pass på at den slått helt av før du legger den vekk, da slipper du å oppdage at batteriet er helt flatt om du bestemmer deg for en runde til
  • Vask og tørk den godt før du legger den vekk, en vibrator krever ikke mye vedlikehold, men riktig behandlet holder de lenger.
  • Sexleketøy bør oppbevares adskilt fra hverandre, spesielt dersom ikke alle er i helt ren silikon.
  • En vibrator er ikke en vibrator, det er enorm forskjell på en vibrator med raske og relativt svake vibrasjoner og en litt mindre rask vibrator med dypere vibrasjoner.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.