Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
sexleketøy banner

Gjensyn med Reidun

I studietiden hadde jeg og Reidun et forhold som fungerte ekstremt godt på et område, og sånn passe på andre. Dermed ble det ikke oss.

Vi fikk oss kone, mann og barn på hver vår kant, men jobbet i samme bransje og traff hverandre i ny og ne. Som regel var disse treffene rent profesjonelle, men av og til gikk business og pleasure hånd i hånd.

En slik kveld, etter at dagens profesjonelle gjøremål var unnagjort, satt vi i en hotellbar sammen med noen andre kollegaer i samme bransje. Det ble snakket om hvor lenge de forskjellige hadde kjent hverandre og Reidun plumpa ut med at vi hadde kjent hverandre siden studietiden, og at vi den gangen hadde kjent hverandre veldig godt. Hun lo litt mens hun sa det, som en fnisete tenåring. De andre kollegaene ble nysgjerrige og spurte mer om hvor, når, hvor lenge osv. Reidun hadde tydeligvis mistet litt hemninger etter noen glass og sa at selv hun var lykkelig med mann og barn, måtte hun ta seg selv i å savne det vi hadde en gang i blant.
“Ingen har knulla meg som han gjorde, hverken før eller siden. Må være lov å tenke litt på det en gang i blant, uten å behøve å klage på han jeg er gift med?” smalt det plutselig fra henne.
De andre kollegaene skrattlo, og jeg rødmet kraftig. Noe som ble påpekt.
“Du da? Tenker du på henne på samme måte?” ble jeg spurt.
Litt unnvikende sa jeg at det ikke akkurat var noe jeg tenkte så mye på, men at jeg kunne bekrefte at akkurat den biten av forholdet vårt hadde fungert bra.

En lang historie kort, så ble det ikke oss den kvelden heller.

Noen uker senere var vi igjen på samme hotell i en profesjonell sammenheng. Denne gangen ventet ikke Reidun til noen glass hadde gjort oss frisinnede. Vi skulle akkurat til å få en produktdemonstrasjon, og Reidun satte seg ved siden av meg.
“Gjorde jeg deg brydd sist vi møttes?” spurte hun.
“Nei… vel… jeg ble litt tatt på senga. Du var veldig direkte, men jeg tåler det”.
“Ah. Så du tåler at jeg er direkte, altså?”
“Ja, herregud. Vi er voksne folk, og tåler vel litt fylleprat?” parerte jeg.
Reidun ga meg et merkelig blikk og demonstrasjonen startet før hun fikk sagt noe i retur.

Etter noen minutter skjøv hun et ark over til meg.
“Om det ikke var fylleprat, da? Ville du fortsatt tåle at jeg er direkte?” hadde hun skrevet.
Jeg kjente at buksene strammet og fikk noen flashback til studietiden. Satt hun her og forførte meg? Hadde hun skumle planer? Litt usikker på hvor jeg hadde henne, skrev jeg bare “Moroklumpen” på arket og skjøv det tilbake.

Jeg registrerte at Reidun fortsatte å skrive på arket, men hun skjøv det ikke tilbake. Hun tok en lang pause før hun fortsatte å skrive, og jeg tenkte kanskje at hun nå hadde begynt å ta notater fremfor å gjøre flere fremstøt.

Jeg tok feil. Etter en stund kom arket tilbake.

“Jeg prøver å være direkte, ikke morsom. Selv om jeg håper vi kan finne på noe morsomt.
Vi skal bo på samme hotell i natt. Jeg vil helst bo på samme rom som deg. Jeg vil at du skal knulle meg slik du pleide. Jeg lengter etter å suge pikken din, og jeg blir helt våt av å tenke på at du slikker meg. Tror jeg.
Et øyeblikk.
Jepp. Som jeg trodde. Fitta mi er plaskvåt, og det er tankene på deg som gjør den yr og gal. Jeg har ikke truse på, så du kan gjerne stikke en hånd under skjørtet mitt og sjekke selv. Hvis du tørr!
Skulle du trenge litt påfyll av mot, så tenk på den gangen du fingret meg til orgasme på Saga kino, eller den gangen jeg sugde deg i Frognerparken. Vi var unge og gale, og gjorde hverandre så himmelsk godt. Vi var frekke, freidige og lekne. Vi pulte som kaniner og ga hverandre de deiligste orgasmer. Jeg har så lyst til å leke med deg igjen. Bare én siste gang!
Hva sier du?”

Jeg trodde ikke helt det jeg leste, og selv om jeg tenkte at dama var riv ruskende koko, kjente jeg selvsagt at kåtskapen bygde seg opp i meg. Hvem kan vel unngå å bli interessert i en sånn invitasjon. Reidun er den kåteste, villeste, mest frigjorte og morsomme kvinnen jeg noen gang har vært til sengs med. Nå var det bare å takke ja, så kunne jeg få oppleve det igjen.

En liten rød djevel og en hvitkledd engel på hver sin skulder hadde en liten kamp, og den hvitkledde engelen fikk meg til å skyve arket tilbake, uten noen respons.
Den røde djevelen lå nede for telling når jeg kjente hånda til Reidun på låret mitt. Sakte skjøv hun hånden oppover låret, og når hun la den på den knallharde ståpikken min gispet den hvite engelen etter luft og den røde djevelen satte inn nådestøtet. Jeg tok hånden til Reidun og klemte rundt den slik at hun ordentlig kunne kjenne konturene av pikken min gjennom buksene og snudde meg mot henne og hvisket forsiktig..
“OK. Rom 517. Men, etterpå.”
Så fjernet jeg hånden hennes, la beina i kryss og snudde meg litt fra henne.

Produktene vi fikk demonstrert husker jeg lite av, og jeg satt bare og ventet på at vi skulle avslutte og ta lunsjpause. Pikken var konstant hard og jeg spilte en sammenhengende grisefilm i tankene mine. Herregud som den hvite engelen hadde fått bank. Den røde djevelen var min beste venn, og nå skulle det snart knulles!

Endelig var det lunsj. Jeg var skrubbsulten, men ikke på mat. Jeg ville spise fitta til Reidun.
“Droppe lunsjen” sa jeg lavt til henne.
Hun nikket og satte kursen mot heisen. Jeg vurderte å holde litt avstand og ta neste heis, men ingen andre viste noe særlig oppmerksomhet mot heisen, så jeg hoppet inn i heisen sammen med Reidun. Jeg er litt usikker på om heisdørene rakk å lukke seg før tungene våre danset sammen og hendene våre krafset og klådde på hverandre. Jeg var så kåt at en femetasjers heistur var nok til å bli hemningsløst kåt av våte kyss, frekke hender og skitne fantasier.

Vel inne på rom 517 rev vi av hverandre klærne mens vi fortsatte med våte, dype kyss. Når vi begge var nakne snudde jeg Reidun rundt og dyttet henne mot skrivebordet slik at hun ble stående foroverbøyd med den snertne rompa si vendt mot meg. Jeg kunne skimte kjønnsleppene hennes mellom lårene hennes, og kjørte pikken inn i henne. Hun var så våt og ga fra seg lyder som tilsa at hun elsket å kjenne pikken min inne i seg. Jeg var så kåt at det bare ble noen ganske få harde jukk før jeg kjente rykninger i pungen. Jeg trakk meg brått ut og så.
“Herregud. Jeg kommer til å komme i lynfart. Men jeg vill ikke at dette skal være over på 1-2-3. En liten pause?” spurte jeg.
“Skal vi ta en dusj? Kose litt. Ta og kna litt. Gjøre klart for litt oral glede med nyvaska kjønnsorganer?” svarte hun.

Vi sa ingen ting, men gikk inn på badet og slo på dusjen. Hun gikk umiddelbart ned på kne og begynte å såpe inn kuken min. Hendene hennes var overalt. Skaftet og ballene ble ømt og deilig såpet inn og skylt. Hun kysset pikkhuet forsiktig, mens vannet rant nedover ansiktet og brystene hennes. De hadde holdt seg imponerende godt og var omtrent som jeg husket de fra gamla dager. Hun hadde født og ammet to barn, men hadde fortsatt faste og fine pupper.

I det jeg bøyde meg frem for å kjærtegne brystene hennes skled pikken min inn i munnen hennes, og kun sugde og slikket rolig og behagelig. Herregud for en nytelse. Hun såpet inn rumpeballene mine, mens hun fortsatt knulla meg rolig, rolig med munnen sin. Fingrene hennes spredte rumbeballene mine og hun lot en finger finne veien inn i rumpehullet mitt. Den roterte forsiktig der inne og jeg kjente tinglingen fra i sted, og måtte igjen avbryte litt brått. Reidun forstod hvorfor og reiste seg.
“Min tur!” sa hun.

Jeg gikk ned på kne og kysset det glattbarberte kjønnet hennes før jeg såpet henne inn, skylte henne og forsiktig begynte å fingre henne. Jeg presset ansiktet mot underlivet hennes og lot tunga skli mellom fitteleppene hennes, mens jeg forsiktig masserte kliten hennes. Hun begynte å stønne og vri på seg og jeg forstod at hun var i ferd med å komme. Jeg ga henne samme behandling som jeg hadde fått og stakk en finger opp i rumpa hennes. Det var prikken over i´en og hun slapp ut et mørkt, langt og herlig stønn i det hun kom. Jeg kjente saftene hennes flommet og elsket smaken av henne. Hun smaker ren, rå kåtskap. Jeg elsket det!

Vi skylte oss litt til og sikret at alle såpe var borte før vi slo av dusjen og fant hvert vårt håndkle.
“Jeg lurer på om jeg må tisse litt før vi fortsetter” sa Reidun.
Min skitne fantasi om å motta en golden shower slo umiddelbart inn. Nå var stemninga slik den var i gamle dager. Vi sa det vi tenkte, og alt var lov.
“Piss på meg, da!” sa jeg. Hun lo litt og spurte hvor jeg ville ha det. Jeg gikk ned på kne igjen og ba henne tisse meg midt i trynet.

Først piplet det noen forsiktige dråper, så en tynn svak stråle som traff meg på brystet før hun fikk åpna slusene og traff meg midt mellom øynene med en kraftig stråle. Jeg bøyde hodet bakover og åpnet munnen. Det varme tisset hennes slo mot ganen min. Jeg forsøkte å la det renne ut igjen av munnen, men svelget likevel litt. Jeg kjente en lett salt smak av varm urin og kjente at dette var frekkere og mer kinky enn jeg hadde sett for meg. Jeg ble ikke mindre kåt av dette og tok tak i pikken min og runket den grundig.
“Jasså, du likte det?” spurte hun når hun var ferdig.
“Jeg tror det. Uvant. Frekt som faen. Og temmelig pirrende.” sa jeg.

Hun spurte om jeg ville gjengjelde tjeneste, men pikken var så hard og klar for å sprute ut sperm at prostata nektet å slippe noe urin ut den veien.
“Sorry, det må bli en annen gang. Nå må vi komme oss i køys før lunsjpausen er over.”
Hun nikket og smilte og nærmest løp ut av badet og kastet seg ned på sengen. Hun spredte bena og ba meg slikke henne.
“Sleik fitta mi!” sa hun.
Jeg elsket at hun var så rå og direkte og lot meg ikke be to ganger.
Etter at jeg hadde slikket, fingret og sugd henne til hennes andre orgasme ville hun gjerne suge meg.

“Jeg klarer ikke å vente! Jeg må få kjenne den varme fitta di rundt pikken min!” sa jeg, og krabbet opp og kjørte pikken dypt inn i henne. Vi forsøkte å ta det rolig, men tempoet og intensiteten økte raskt. Fitta hennes var så varm og god at det ville vært en nytelse bare å ligge i ro med pikken inne i henne, men nå var jeg så kåt at jeg ikke klarte å holde igjen og pumpa ut og inn av henne i et stadig villere tempo.

Det måtte gå som det måtte gå. Kriblina starta i korsryggen. Spredte seg til ballene, og det pumpet sperm ut av pikken min og langt inn i henne. Orgasmen spredte seg gjennom ryggraden og nedover beina, og det kjentes ut som jeg pumpet litervis med sperm inn i henne i en evighet. For en herlig orgasme!

Jeg slang meg ned ved siden av henne og takket.
“Fy faen så gal jeg tenkte du var når du sendte meg det arket, men herregud så glad jeg er for at du gjorde det. Dette må være det villeste, deiligste knullet jeg noen gang har hatt. Det forbudte med dette gjorde spenningen helt hinsides. Kan dette ha vært det beste knullet vi har hatt?” filosoferte jeg.
“Ja, det var himmelsk. Og tusen takk for at du allerede har gitt meg to deilige orgasmer, men det knullet gjorde meg jo bare superklar for en til, men jeg kom ikke helt dit. Klarer du å gi meg en omgang til tror du?”
Junior hadde rukket å slappe litt av, selv om jeg kjente at hennes ønske om en runde til gjorde meg lettere kåt igjen.

Reidun skled ned mellom beina mine og begynte å runke og suge meg.
“Du er helt vill. Du synes ikke en pikk med sperm og fittesafter smaker litt… mot normalt?” spurte jeg.
“Jo, mot normalt frekt, skittent og pirrende” svarte hun før hun sugde videre. Pikken begynt å bli hard igjen, men var ikke helt stridsklar.
“Du burde smake du også”, sa hun og snudde seg og la seg over meg, slik at vi lå i en 69-stilling.

Rett over fjeset mitt så jeg en glattbarbert, rød og nypult fitte. Trolig den vakreste og deiligste fitta jeg visste om. Jeg lot tungespissen leke med klitoris, og merket umiddelbart at det hadde effekt. Hun vred på seg, og når jeg lot tunga skli mellom fitteleppene rant det ut en skvett sperm av henne. Det skled nedover over tunga mi og traff drøvelen på en måte som tvang meg til å svelge. Jeg lå her og slikket fitte mens jeg svelget min egen sperm, godt blandet med hennes herlige safter. Smaken var ikke så verst. Det smakte rett og slett nypult fitte, og jeg kjente at det hissa meg opp.

Pikken var klar igjen. Det merket Reidun også, og flyttet på seg og stilte seg med rumpa i været.
“Knull meg doggystyle” ba hun med en hes og kåt stemme.
Jeg stilte meg på kne bak henne og lot pikken sakte, sakte skli inn i henne. Og sakte, sakte ut igjen. Ømt og deilig.

“Ikke ert! Knull meg hardt!” kommanderte hun.
Jeg kjørte på og knullet henne som hun ba om. Jeg kjente at jeg kunne holde på en stund og fant en temmelig høy og intens marsjfart. Pikken min pumpa hardt og raskt ut og inn av fitta hennes i jevne, lange jukk. Reidun begynte å stønne og det var ingen tvil om at hun likte det

“Ja. Sånn, ja. Fortsett. Aaah. Du knuller meg så deilig. Oh. Fortsett! Ta meg! Knull meg som en bikkje!”
Hun snakket dirty og stønnet høyere og høyere. Jeg spyttet på rumpehullet hennes og lot tommelen skli inn i toeren hennes. Det var trangt til å begynne med, men tommelen fikk etterhvert gode arbeidsforhold, og jeg knullet rumpa hennes med tommelen, mens pikken fortsatt holdt det samme tempoet. Stønnene og grisepraten hennes fortsatte.

“Jaaa. Herlig! Aååh. Kjør på. Herregud, så deilig pikken din er. Aaah. Ta meg hardt. Oooh. Kjør pikken inn i meg. Igjen og igjen. Knull meg i rumpa.”
Jeg registrerte ikke først at hun ba om å bli tatt i baken, men hun gjentok det. Akkurat så rått og direkte som bare Reidun kan.
“Kom igjen! Ta meg i rumpa! Knull meg i ræva”.

Pikken min var full av naturlig glidekrem fra fitta hennes, og skled nesten like lett inn i rumpa hennes som i fitta hennes. Men, det var trangere og hun klemte til så jeg begynte å kjenne at en ny orgasme var i anmarsj for min egen del. Jeg var et øyeblikk bekymra for at jeg igjen skulle avslutte uten at Reidun kom, men hun tok ansvar. Hun fingret med kliten sin, hardt og intenst, samtidig som hun kjørte rumpa mot meg i harde jukk. Stønningen hennes gikk nærmest over i skrik og ordene hennes ble utydelige. Hun fremstod som et villdyr som kun tenkte på egen nytelse, og det synes jeg det er noe vakkert og pirrende over.

Det knytta seg igjen i pungen, og i det jeg hørte at Reidun satte inn et primalt “Aaaaaaaaaaah” samtidig som hele kroppen hennes begynte å riste så jeg ingen grunn til å holde igjen. Pikken min pumpet ut og inn av rasshølet hennes og jeg kjente fersk nyprodusert sperm finne veien inn i henne. Vi kom i en enorm felles orgasme, og falt sammen.

Vi ble liggende lett apatiske og puste tungt mens hendene strøk forsiktig over hverandres kropper. Vi hadde begge et og annet “etterskjelv” der vi lå og nøt hverandres kropper. Før vi visste ordet av det hadde vi sovnet.

Når vi våknet en liten time senere, forstod vi at sesjonen etter lunsj var godt i gang.
Skulle vi dusje, kle på oss og gå ned igjen for å få med oss siste del? Eller skulle vi bli i sengen?

Hva tror du vi gjorde?

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.