Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

G-punktet: Fleip eller Fakta?

En liten obserbasjon fra en fortvilet manns ståsted. Den kan sikkert leses som en morsom historie, men om du leser mellom linjene vil du muligens se at G-punktet ER noe mange menn fortviler over…

Du har hørt om det

Fra din seksuelle debut til dags dato har du sikkert hørt ordet G-punkt eller «knappen til den syvende himmel» flere ganger. G-punktet har kanskje fått den samme status som Loch Ness. Noen påstår å ha funnet det, men ingen kan egentlig dokumentere det 100%. G-punktet skal visstnok være det mest følsomme punktet på kvinnekroppen; kvinnens ekstasepunkt.

Du har hørt det er der…

En gutt jeg traff på et vorspiel forklarte hvordan han hadde gitt sin nyeste kjæreste orgasme for første gang ved å stimulere G-punktet hennes. Etter dette utrolige «X-files»-liknende utsagnet, satt i hvert fall halvparten av guttene der med det samme spørsmålet i hodet: «hvor i helvete er G-punktet? og «hvordan klarte den idioten å finne det før meg?» Altså, det er ikke så mange gutter som har funnet dette punktet som man hører og snakker om til tider.

Hvor er det?

«Inn og til venstre» er vel den mest tradisjonelle forklaringen fra gutter flest, som faktisk ikke er så langt fra sannheten om man skal tro den tysk-amerikanske gynekologen Gräfenberg, som «fant» G-punktet. Kvinnens G-punkt befinner seg et par centimeter inne i skjeden, plassert på den fremre skjedeveggen, tett på urinrøret, ifølge Gräfenberg.

Er du sikker på at det eksisterer?

Det er jo ikke sikkert at G-punktet eksisterer, så hvordan kunne da Gräfenberg finne dette punktet ?

Min teori er denne: Kanskje Gräfenberg var så desperat etter å få navnet sitt udødeliggjort at han bare løy om at han hadde funnet kvinnens ekstasepunkt, slik at dette punkt (som ingen mann fortsatt i live har sett) ville bli kalt G-punkt etter ham selv? Om noen hadde sagt til meg at han visste hvor G-punktet var, ville jeg selvfølgelig satt av 5 minutter for å høre hva han hadde å si.

Er det magisk?

Dersom noen sier at de har sett Gud, vil du tro ham? Det er også et spørsmål som mange vil være uenige om. Noen ville si ja, mens noen kanskje ville sagt nei. Det er tanken på at noen har funnet det som mange av oss har lett etter i hundrevis av år, som gjør det spennende, som gjør at vi hører på hva de har å si.

Noen gutter sier at de kan gjøre hva de vil, etter at de fant G-punktet på sin kjæreste og ga henne en tur til syvende himmel. De andre guttene som enda ikke har funnet det, lurer da på HVOR de fant dette mystiske, sagnomsuste punktet.

Du har hørt historier

Den heldige pionéren, som har funnet det punktet som de fleste menn vil drepe for for å vite hvor er, setter seg sakte ned mens han prøver å forklare sine «disipler» sin farefulle vei mot G-punktet. Etter mye om og men skjønner alle at historien som varte i 30 minutter kunne vært kuttet ned til 2 1/2 sekund, ved å si: «Inn og til venstre», fordi han har i grunnen ingen som helst idé om hvor han fant dette såkalte G-punktet, eller om han i det hele tatt har funnet det. Kanskje han trodde han hadde funnet det, fordi hans kjæreste gav fra seg en høyere lyd enn vanlig? Denne lyden fortalte ham (dum som han er) at han hadde funnet G-punktet, men i virkeligheten kom kjærestens høylydte artikulasjon som en direkte følge av det å ha en god 90-kilos kropp oppå seg i 5 minutter.

Er det bare en myte?

Det som de fleste gutter lurer på er vel, finnes dette G-punktet? Dette er kanskje et spørsmål som aldri vil bli besvart. Kanskje kvinnens G-punkt er like mystisk som Gud? De har jo mye til felles: Ingen har sett det. Mange sier at det finnes. Noen har aldri funnet det. Noen sier de har funnet det.

Etter at du har leste dette spør jeg deg det samme spørsmålet jeg spurte deg om i begynnelsen: Kvinnens G-punkt, fleip eller fakta?

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X