Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Fleshlight – vedlikehold

Egenskaper:
Real feel super skin, ofte bare omtalt som superskin er navnet på Fleshlight sitt materiale, og er beskyttet av en rekke forskjellige patenter. Det klart mest holdbare «føles ekte»-materialet, ser man bort fra rene silikonmaterialer som Vixskin. Materialet oppleves svært ekte, det holder godt på varme, er allergitestet, og innholder ikke lateks eller ftalater. Materialet kan minne om Cyberskin, men har en mykere konsistens. Det er porøst, men betydelig mindre enn f.eks. Cyberskin, og har en bedre holdbarhet.

Vedlikehold:
Det er viktig at produktet er helt tørt før det legges vekk, det anbefales også å bruke litt maismel for å forhindre at produktet tilsynelatende er klebrig og holder seg tørt. I motsatt tilfelle kan det oppstå mugg. Muggen kan enkelt skrapes vekk og etter en vask er produktet godt som nytt. Fleshlight-innlegget bør oppbevares i boksen, eventuelt i egen plastemballasje, ikke for varmt. Det må oppbevares tørt og kan få kraftig redusert levetid om det blir liggende i solen.

Renhold:
Siden materialet er porøst kan det ikke desinfiseres. Det tåler heller ikke koking. Renses best med rennende vann. Det anbefales i utgangspunktet ikke å benytte såpe på dette produktet, men mild intimsåpe kan benyttes. Man kan også benytte en vibratorrens som «Invit hygiene», men da er det viktig at man skyller godt av før man legger vekk produktet. Tørk av med håndkle som ikke loer og la det stå og lufttørke til det er helt tørt.

Glidemiddel:
Bruk kun vannbasert glidemiddel sammen med Superskin. Både silikon og olje kan skade produktet.

Det anbefales å benytte seg av et rensemiddel, fleshlight har utviklet et eget helt spesielt for dette produktet, samt pudre produktet med maismel, eller fleshlight renewer, for å opprettholde følelsen av et helt nytt produkt.

Behandlet riktig, har en fleshlight en levetid på mange år.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X