Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Bygg din egen skattekiste

Flere og flere har en skuff eller en boks gjemt innerst i skapet med leketøy de tar frem når de skal kose seg, enten alene eller sammen med en partner. Hva denne boksen innholder varierer veldig fra person til person; det er hovedsakelig et spørsmål om smak og behag. Det hindrer ikke oss fra å sette opp en liten liste over ting du bør ha og som danner et utmerket grunnlag for videre utbygging:

Glidemiddel

Et godt glidemiddel er et must. Få ting kan gi så mye glede som en liten flaske, og glidemiddel kan like gjerne benyttes av ham som av henne. Det spiller ingen rolle om du (eller hun) alltid er våt nok eller lever i villfarelsen og tror at det er bare middelaldrende kvinner som trenger slikt. Glidemiddel er ypperlig om man skal ha en kjapp en, om man skal onanere, et must ved analsex, og gjør ting enklere i dusjen.

massasjeolje

En god massasjeolje, gjerne en med en svært mild duft er ypperlig ikke bare for å løsne stive muskler (men naturligvis til det også) men til forspill. Oljen kan varmes opp eller kjøles ned og er et ypperlig hjelpemiddel.

kondomer

Man kan aldri vite, selv om man normalt benytter annen prevensjon, så er kondomer kjekke å ha. Man kan f.eks. glemme å ta pillen. Om man er singel, så er det et klart must. Få ting er kjedeligere enn å oppdage at DET har vi ikke tenkt på, når man først er kommet i gang.

blindfold

Et enkelt blindfold fås kjøpt for under en 100-lapp. Alternativt kan et silkeskjerf gjøre nytten. Få ting byr på flere muligheter enn et slikt lite og enkelt produkt. En liten, uskylding ting kan gjøre sexen så mye frekkere og åpne for så mange nye muligheter, for deg OG for partneren din.

minivibrator

Du får dem rimelig i alle sexbutikker, kjente navn er ”Lommeelskeren”, ”Pocket rocket” eller ”Mini mite”. En liten og kraftig vibrator som kan benyttes på både ham og henne. At den er liten er en klar fordel; det gjør den enklere å overaske partneren med, samt enklere å ta med om dere skal noe sted. Selv de som ikke er spesielt begeistret for vibrasjon, bør vurdere å investere i en slik.

Engangshansker

Du får dem på apoteket, de koster ikke stort, men kan tilføre sexen en ny dimensjon. Et par gummikledde hender over partnerens kropp, kanskje kombinert med en massasjeolje kan være deilig. (ja, vi vet oljen ødelegger hanskene, men her er ikke det så viktig, her dreier det seg om hvordan det føles, ikke sikker sex).  Gummikledde fingre er også enklere og ikke minst hygienisk når det kommer til litt anal-lek. Gummihansker gir også en annerledes og mykere følelse enn bare fingre på klitoris.

Våtservietter

Praktisk å ha i nærheten. Det finnes egne “sexservietter” som kan kjøpes dyrt i enkelte sexbutikker. Vi anbefaler vanlige våtservietter for intimbruk, de er billigere og like effektive.

Håndkle

På samme måte som våtservietter er det kjekt å ha liggende i nærheten. Sex kan, eller rettere sagt, bør, medføre litt søl.

små plastposer

Velegnet til å oppbevare sexleketøy i, praktiske om en flaske med olje lekker og et godt alternativ til å kaste et brukt kondom på gulvet, om man ikke ønsker å gå noe sted akkurat da.

Med disse enkle og rimelige tingene i bunnen, er du godt i gang. Dette er produkter du alltid kan få bruk for. Fyll på med andre ting du liker, om det så er kuler, vibratorer, dildoer eller S&M-utstyr.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.