Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Mer om analsex

Det er kanskje ikke like mange muligheter når det gjelder analsex som når det gjelder vanlig samleie, men det er sannelig ikke mye om å gjøre.
Om man først har fått smaken på de anale gleder så er det nesten ingen grenser for hvor mye man kan eksperimentere.
Og som med vagina, enhver ny måte å stimulere på, frembringer nye opplevelser. Vi har her samlet noen få forslag til hvordan dere kan fortsette å utforske hverandres bakdeler….

For det første, siden du/dere har kommet så langt at du/dere føler dere klare for litt avanserte tips, så hopper vi over den delen med vask osv.. det tar vi som en selvfølge at dere kjenner ut & inn nå.
For det annet så regner vi med at dere kommunikasjon innbyrdes er såpass god at dere til enhver tid kan rettlede hverandre og gi tilbake meldinger på hvordan det føles, hva som er godt og hva som er mindre godt.

Det største problemet med å bruke fingrene i anus er neglene. Uansett hvor korte du klipper dem, så risikerer du at det føles ubehagelig.
Latex hansker kan være en god ide, alternativet å bruke en kondom på fingeren er ikke like bra, siden det faktisk kan skje at kondomet forsvinner opp (?!!?)
Det finnes også ett bredt utvalg av analt leketøy å få kjøpt og dersom dere først har fått smaken på denne typen sex så vil vi på det varmeste anbefale å gå til anskaffelse av en buttplugg eller to.
Begynn i det små, ikke kjøp for stort, det kan fort risikere å gjøre det hele til en negativ opplevelse og det ønsker neppe noen av dere.
Vi trenger forhåpentligvis ikke å nevne glidemiddel igjen…?

Tungen er kanskje den kroppsdelen på mennesket som er best egnet til å pirre en partner med. Så også når det gjelder anale gleder.
Nå er det mange som har innvendinger mot å blande tunge med anus, men om dere allikevel skulle bestemme dere for å prøve… så kan dere komme til å få dere noen virkelig positive overraskelser.
Her er det fritt frem for å prøve seg frem, en god ide kan være å begynne med å stryke tungen i lange bevegelser over hele området.
Fokuser så gradvis mer på selve anus, bruk tungen aktivt.
Om du bruker tungespissen å presser mot åpningen skal du ikke se bort ifra at du kan få en ganske kraftig reaksjon.
Du kan også prøve å kysse hardt, eventuelt suge direkte på anus.

Området mellom vagina og anus er også svært følsomt for berøring. Likedan på menn, om du bruker tungen til å presse hardt nedover fra ballene og helt ned til anus, løper du risikoen for å måtte gjøre det igjen, siden han mest sannsynlig aldri har opplevd det før, og vil elske deg for å ha gjort det.
Når du bruker tungen og leppene, så vær ikke redd for å ta hendene til hjelp.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.