Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Alternativt bruk av silikon glidemiddel

Silikonglidemiddel er perfekt dersom man skal ha sex i dusjen eller ganske enkelt er lei av å måtte ta på mere glidemiddel underveis.
Men silikonglid har noen andre bruksområder også….

– Smøring: På dører og låser som knirker er silikon glidemiddel et godt alternativ.
– Smøring II: Egner seg også på gummi dørlister på bilen.
– Som fuktighetskrem: Dersom hendene føles tørre, prøv to dråper silikon glidemiddel.
– Til å løsne knuter og floker i håret: Dersom du er av typen som typisk våkner med håret til ale kanter, kan faktisk silikon glidemiddel være en god løsning, fullt på høyde med langt dyrere produkter. De fleste produkter man benytter for å få håret på stell, inneholder faktisk store mengder silikon glidemiddel (på innholdslisten er de listet som Dimethiconol eller Dimethicon)
– For å redusere friksjon ved løping: Smør mellom lårene, dersom det gnager eller andre steder det er friksjon.
– Ved barbering: Isteden for barberskum eller barberkrem, silikonglidemiddel kan gi et minst like godt resultat og huden etterlates glatt og fuktig.
– Med latex: Dersom du er blant de som liker å kle deg i latex fra tid til annen, vet du hvor vanskelig det kan være å komme ned i trange latex klær. Dersom du smører huden med silikonglidemiddel først går det meget enklere. (Det vet alle som driver med latex, men vi tok med punktet her uansett)
– Skopuss: Ikke spesielt godt egnet til å pusse sko egentlig, men dersom du trenger en kjapp fix for å få skoene blanke, så er silikon glidemiddel på en fille absolutt den enkleste måten å gjøre det på.

 

Foruten, naturligvis, alle former for sex uansett om man snakker om onani, vaginal eller analsex.
Men nå fikk du noen gode unnskyldninger i tilfelle svigermor finner en flaske stående i skapet.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X