• Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde1
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde2
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde3
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde4
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde5
Forrige bilde
Neste bilde
Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde1Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde2Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde3Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde4Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde5
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde1
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde2
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde3
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde4
 • Hybrid vibrator Diva polphin rosa Bilde5

Hybrid vibrator Diva polphin rosa

0 stjerner av 5 muligePris:

799,-

Type:G-punkt vibrator
Lengde:19.4 cm
Diameter:36 mm
Materiale:Silikon
Batteribehov:2xAAA (ikke inkludert)
Regulering:Trinnvis
Lydnivå:3
Vibrasjon:4
Mini-jack plugg:Nei
Vanntett:Sprutsikker
Harness kompatibel:Nei
Farge:Rosa
Produsent:Fun Factory
Produksjons land:Tyskland
Annet:
Varenummer: 203324

Beskrivelse

Fun Factory sine hybrid vibratorer, er neste generasjons sexleketøy!
Fun factory har lenge vært kjent for å lage silikon vibratorer av ypperste kvalitet.
Delfinen var en av de mest solgte vibratorene fra Fun Factory i mange år, nå er den tilbake i en helt ny og forbedret utgave!
Den har en kraftig, stilig, rosa farge og er designet spesielt med tanke på å stimulere G-punktet.

Hybrid er en ny serie med vibratorer fra Fun Factory, disse har noen av de kraftigste batteridrevne motorene på markedet og byr på en dyp kraftig vibrasjon.
Hybrid vibratoren er utstyrt med 4 hastigheter og 6 forskjellige vibrasjonsrytmer.
De er sprutsikker og kan fint benyttes i dusjen, som alle vibratorer fra Fun Factory er den naturligvis laget i silikon av høyeste kvalitet.

Hybrid vibratorene går i utgangspunktet på batterier, både vanlige og oppladbare, som en hvilken som helst annen vibrator, men dersom du kjøper ladepakken, får du med batterier og lader, slik at vibratoren kan benyttes som en oppladbar vibrator og du slipper å ta batteriene ut.

Materiale og vedlikehold

Egenskaper:
Det klart beste materialet for bruk i myke sexleketøy. Ikke porøst, svært lang holdbarhet, garantert ftalatfritt og allergisikkert. Silikon tar opp varme og kulde svært raskt, og er spesielt godt egnet for å tilpasse seg kroppens temperatur, slik at produktet raskt føles "ekte".
Silikon har svært lang levetid; materialet kan fint holde i over 10 år og er det foretrukne materialet blant de fleste som har en del erfaring med sexleketøy (de vibrerende delene har normalt betydelig kortere levetid).
Produsenter av sexleketøy i silikon er generelt mer opptatt av at alle aspekter ved produktet skal holde høy kvalitet, lavere lyd, bedre regulering, kraftigere vibrasjon og lengre levetid, enn de som produserer sexleketøy i andre materialer.
Materialer som O2 og Vixskin består av ren silikon, men har i tillegg til alle egenskapene fra silikon, også alle de positive sidene som f.eks. Cyberskin.

Vedlikehold:
Batterier fjernes etter bruk. Om den oppbevares med batterier, kan den bli liggende med spenning på motoren og motoren kan gå i stykker. Batteriene kan også begynne å lekke. Silikon bør ikke utsettes for direkte sollys og det anbefales ikke å la silikonprodukter fra forskjellige produsenter ligge inntil hverandre over tid.

Renhold:
Kan steriliseres og er derfor det eneste materialet som benyttes i sexleketøy som kan deles uten problemer. Materialet har en ikke porøs overflate og er svært enkelt å holde rent. Vaskes med mildt såpevann, men tåler også å kokes i tre minutter (vibrerende deler må IKKE kokes). Dildoer og buttplugger i silikon kan også puttes i oppvaskmaskinen, så lenge alle deler forbundet med vibrasjon kan fjernes først. Man kan også benytte seg av vibratorrens.

Glidemiddel:
Det anbefales å benytte kun vannbasert glid. Dildoer i Premium silikon, som f.eks. fra Tantus, kan benyttes sammen med Premium silikonglid fra f.eks. Eros, men normalt fraråder vi silikonprodukter og silikonglid benyttet sammen.
Dersom du ønsker å benytte dem med silikonglid, prøv først på et lite område og vask godt av etter bruk.

Produsent

Fun Factory

Fun Factory

Fun factory
Fun factory er en tysk produsent av sexleketøy, som også har selve produksjonen i Tyskland. Siden oppstarten i 1995 har de vokst til å bli verdens største produsent av sexleketøy i silikon, og en rekke andre produsenter har latt seg inspirere av både design og farger.
De har fokus på produkter av høy kvalitet og du finner varer fra denne produsenten i så godt som samtlige erotiske butikker i Norge og resten av Europa.
Fun factory var blant de første som begynte å utelukkende bruke silikon i sine vibratorer og dildoer, men det var kanskje deres bruk av farger og design, som ikke minnet om mannlige kjønnsorganer, som gjorde at de skilte seg mest ut fra mengden.

Alle produkter fra Fun factory tilfredsstiller et strengt sett med interne regler, og kombinasjonen overkommelig pris og høy kvalitet har vist seg nesten umulig å slå. Designene de benytter seg av har fra dag én rettet seg spesielt mot kvinner, en strategi som har vist seg å fungere svært godt. Bak hvert design ligger mye arbeid, og deres "Delight"-vibrator er prisbelønnet for sitt design (har vunnet Red dot award).
Fun factory har samarbeidet med de største kvinnedrevne butikkene i USA når det gjelder enkelte modeller. Eksempler på det, er "Stubby" og "Semirealistic", som er laget sammen med Good vibrations, samt "Boss", som er laget sammen med Babeland.

Fun factory leverer også glidemidler av høy kvalitet.

Tips en venn

Hvorfor erotikknett ?

 • Ingen merker på pakken som røper noe om hva den innholder eller at den er fra en erotisk butikk, du trenger ikke engang registrere deg for å handle hos erotikknett.no

  Diskresjon
 • Alle varer sendes innen 24 timer, bestillinger foretatt før 14.00 sendes samme dag!

  Rask levering
 • Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager!

  Alle varer på lager
 • Vi sender aldri ut reklame, verken i postkassen eller som e-post, med mindre du spesifikt ber oss om det.

  Ingen reklame (i ettertid)
 • Vi er en av Norges eldste online sexbutikker og startet på nett i 1999. Vi KAN sexleketøy!

  Lang erfaring
 • Vi er blant Norges aller billigste, vi har faste portopriser uansett hvor mye du bestiller. Dessuten har vi Norges beste rabatt system for registrerte kunder, om du velger å registrere deg.

  Lave priser

Erotikknett er Norges ledende online sexshop. Med et stort utvalg av kvalitets sexleketøy, kondomer, vibrator, erotiske filmer for han & henne samt sexy undertøy, til svært gode priser. Vi har forsynt Norge med sexleketøy for han & henne siden 1999!

Payment methods

Du kan benytte VISA og Mastercard/eurocard hos oss, eller få pakken som postoppkrav.

Betal for sexleketøy med mastercard
Betal for sexleketøy med visa