Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Kjøpt og betalt

Skrevet av Rita

Jeg går ut av døren med hjertet i halsen. Herregud, tenk at jeg faktisk gjør dette! Jeg er tørr i munnen, litt ør. Ute på gaten synes jeg at jeg at de høyhælte sandalene mine lager vanvittig mye bråk. Jeg har følelsen at alle ser på meg, og at de vet hva jeg skal. De ser på meg, og vet at jeg er på vei til å møte min første kunde.

Jeg er nydusjet, nybarbert og velduftende. Klærne jeg har på er stilige, sexy, men ikke vulgære. Jeg kjenner pulsen banke i halsgropen, brystene føles harde, og det verker mellom bena. I vesken har jeg to vibratorer, en pakke kondomer, et silkeskjerf… og en kniv.

Herregud, der er bilen! En blå cabriolet, parkert der vi avtalte på msn at han skulle stå. En vilt fremmed mann som svarte på annonsen min. Han vil knulle meg, og det betaler han 5000 kr for. Cash. Jeg kjenner at jeg er litt svimmel. Redd. Nervøs. Og kåt. Når jeg setter meg i den bilen er det ingen vei tilbake. Da kjører han meg til hotellet sitt, og i det øyeblikket vi er inne på rommet hans er jeg hans eiendom. Kjøpt og betalt. Han kan gjøre hva han vil med meg, og jeg har ingen garanti for at han behandler meg bra, eller at han ikke er voldelig. Dette er nemlig ingen lek, ikke uskyldig moro mellom venner eller nettbekjente. Dette er virkelighet. Han er en horekunde, og jeg skal selge kroppen min for første gang.

Jeg gjør det fordi jeg har lyst. Tanken tenner meg og skremmer vettet av meg på en gang. Jeg er 32 år, har en bra jobb i kommunen og lever et rolig og vanlig liv. Men jeg har lyst til å tøye strikken, gjøre noe forbudt, noe farlig. Og nå er jeg på vei til et hotell med en ukjent mann som har kjøpt meg for 5000 kroner.

Dirrende av nervøsitet går jeg bort til bilen. – Ole? spør jeg, og han nikker raskt og ber meg å sette meg inn.

Han er ikke spesielt kjekk. Litt kraftig, litt lite hår. Jeg grøsser litt. Han hilser kort. Hjertet mitt slår kraftig, jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre. Han kikker på meg. Lar blikket gli over meg, stopper ved brystene. – Lekkert, kommenterer han, setter bilen i gir og kjører.

På vei til hotellet sier vi ikke mye, veksler bare noen korte, intetsigende kommentarer. Det er tydelig at det ikke er konversasjonskunstene mine han er opptatt av, for snart har han en hånd på låret mitt. Jeg trekker pusten dypt, min første reaksjon er å trekke meg unna. Herregud, vi sitter jo i en cabriolet, midt i tjukkeste Oslo! Hvem som helst kan se oss… Men så tar jeg meg i det, jeg skal jo liksom være profesjonell. Han flytter hånden nærmere skrittet mitt, jeg kjenner varmen fra hånden hans gjennom buksen. Han presser den mot kjønnet mitt, og jeg biter meg i leppen. Han gliser. Gnir litt utenpå buksen min. Kroppen min begynner å reagere, og blodet begynner å banke i leppene der nede. Pusten min går fortere.

Han lar hånden leke seg i skrittet mitt under hele kjøreturen. Når vi går ut av bilen er jeg skjelven, litt skamfull – og kåt. Uten mer utenomsnakk viser han vei til hotellet og inn på rommet.

Døren smekker igjen bak oss. Jeg er låst inne sammen med en mann som har betalt for meg, og som nå forventer valuta for pengene. Han tar av seg jakken og slenger seg ned i en stol. Jeg blir stående usikker midt på gulvet, aner ikke hva som er forventes av en hore på dette stadiet. Skal jeg strippe? Kle av ham?

– Kom hit, kommanderer han. Sakte går jeg bort til stolen, stiller meg foran ham. Jeg puster dypt inn, brystene mine hever seg under blusen. Han griper meg om hoftene. – Få av deg blusen. Jeg adlyder, kløner litt med knappene fordi jeg skjelver på hendene. I samme øyeblikk som jeg har kneppet opp den siste knappen drar han den av meg og fester blikket på brystene mine. De er ganske store, og BH’n jeg har på presser dem sammen. Herregud, hva har jeg begitt meg inn på? tenker jeg, idet han rett og slett drar ned BH’n og tar tak i det ene brystet mitt. Knar det hardt. Jeg klynker svakt, men gjør ikke motstand. Jeg føler meg veldig utsatt der jeg står foran ham i bare buksen med BH’n rundt livet. Gardinene er ikke dratt for heller, hvem som helst kan se inn! Jeg grøsser.

Han tar det som et tegn på at jeg nyter det, og drar overkroppen min nærmere slik at han kommer til med munnen. Varsom er han ikke, og jeg står i en ubehagelig stilling. Tennene hans skraper mot brystvorten min. Det gjør vondt. Jeg tar et steg tilbake. Han drar ned glidelåsen i buksen min og drar den ned. Stringtrusen følger etter. Jeg bøyer meg ned og fjerner buksene helt, skal til å ta av meg de høyhælte sandalene også men får beskjed om å ha dem på.
 
Jeg har aldri følt meg så naken før. Han drar meg nærmere igjen. Mens jeg fjernet buksen og trusen har han kneppet opp sin egen bukse og tatt ut pikken. Den er ikke lengre enn gjennomsnittet, men tykk. Han drar den med en hånd mens den andre dytter bena mine fra hverandre og finner frem til sprekken min. Jeg lukker øynene idet jeg kjenner fingrene hans bane seg vei inn i meg. Heldigvis er jeg fremdeles fuktig der nede etter at han masserte meg utenpå buksen i bilen, ellers ville dette gjort vondt. Det virker ikke som om han forventer annet enn at jeg skal stå i ro og la ham komme til. Etter en stund ber han meg suge. Jeg går ned på kne foran ham der han sitter og tar den i munnen. Litt prøvende først, men han griper meg om hodet, holder det fast og kjører frem hoftene. Jeg stønner. Lyden får ham til å trykke seg lenger ned i halsen min, til jeg nesten brekker meg. Pusten hans blir tyngre, og han begynner målbevisst å knulle munnen min. Jeg tar i mot, kjenner glidelåsen på buksen hans skrape mot kinnet når han presser seg langt inn, gang på gang til jeg nesten ikke får puste.

Etter noe som virker som en evighet kommanderer han meg opp i sengen. Legger en pute under baken min og ber meg sprike. Lar hendene gli over brystene mine, drar litt i BH’n som jeg fremdeles har rundt livet. Hendene hans når skrittet mitt, og jeg kjenner at han skiller fitteleppene mine. Fikler litt med klitoris før han dytter to fingre inn. Jeg rykker til, og han flirer. Trekker dem ut igjen, så inn med tre fingre. Fire. Spriker med fingrene inne i meg, jeg kjenner at det presser. Jeg kjenner at kroppen begynner å reagere nå. Han holder på lenge der nede.. Et par ganger prøver jeg å sette meg opp eller si noe, men får beskjed om å ligge stille og holde kjeft. Han veksler mellom å slikke og fingerknulle meg, stadig mer hardhendt, til jeg klynker. Han stopper opp et øyeblikk, men fortsetter så, ennå hardere. Etter de skarpe kommandoene jeg fikk da jeg forsøkte å si noe for litt siden tør jeg ikke protestere, er redd for at han skal bli sint og skade meg. Og han har jo betalt for det…

Og merkelig nok, selv om det gjør vondt, så renner saftene av meg. Jeg kjenner at jeg er klissen nedover lårene og at det har rent bakover i sprekken. Og godt er det, for plutselig kjenner jeg en finger presse mot det bakerste hullet, før den glir inn. Jeg rykker til, men får et rapp over låret. – Hold deg i ro, for faen!

Jeg adlyder, protesterer ikke når han dytter benet mitt ennå lenger ut til siden for å komme bedre til. Fingrene hans er nådeløse, rytmisk jager de inn og ut av hullene mine.

Plutselig slutter han, og jeg blir liggende med verkende underliv. Forsiktig løfter jeg på hodet og ser ham dra av seg buksene og bokseren og ta på en kondom han finner frem fra lommen. Uten noe om og men klatrer han opp i sengen, stiller seg på kne mellom bena mine og kjører den inn. Han ser ikke på meg, holder blikket festet på skrittet mitt, på pikken sin. Han griper bena mine og løfter dem, holder meg om anklene slik at jeg ligger vidåpen foran ham og nesten blir løftet opp av sengen. Jeg klorer meg fast der han støter hardt inn i meg, jeg kjenner ballene hans klaske mot rumpeballene mine.

Han svetter nå, men fortsetter. Det høres ut som om han holder på å komme, men så stopper han opp, reiser seg og drar meg ut av sengen. – Opp mot veggen!
Jeg er helt skjelven og snubler, men han trykker meg med ansiktet inn mot veggen, sparker bena mine fra hverandre og drar hoftene mine ut. Kjører pikken i meg bakfra og begynner igjen, presser meg inn mot veggen slik at jeg nesten ikke får puste. Det varer ikke lenge før han begynner å grynte, så drar han seg plutselig ut av meg, drar av seg kondomet og så kjenner jeg den varme sæden hans treffe baken min.

Jeg blir stående inn mot veggen en stund. Sår mellom bena, skjelven og med sæd rennende nedover baken og lårene. Og tent. Jeg er vanvittig kåt, nesten på bristepunktet selv.

Jeg hører ham kle på seg og snur meg. – Pengene dine ligger på bordet, kom deg ut nå, sier han. Jeg adlyder. Drar fort på meg buksen, kjenner at sæden hans gjør den våt og klissen. Drar på meg blusen, tar meg ikke tid til å få på plass BH’n. Trusen putter jeg i lomma. Uten å se på ham tar jeg de fem tusenlappene på bordet, snapper til meg jakken og vesken og forlater rommet.

Jeg går som i en døs, er ute på gaten og får praiet en taxi med en gang. Hjertet mitt dunker i brystet mitt.

Vel innenfor døren hjemme ser jeg meg selv i speilet. Håret er bustete, kinnene er røde. Jeg har akkurat blitt rundpult av en mann jeg aldri har møtt før, jeg husker knapt hvordan han ser ut engang. Underlivet mitt verker fremdeles.

Jeg vrenger av meg den klisne buksen, finner frem den største og kraftigste vibratoren jeg har og slenger meg på sofaen. Legger de fem tusenlappene på bordet ved siden av meg. Det går ikke mange minuttene før jeg får en av de kraftigste orgasmene jeg noensinne har hatt.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.