Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Del 18: Utstyrsliste del 2

Vi har kikket litt på hva man bør ha av utstyr dersom dette er en lek du og din partner har lyst til å utforske videre….

Om du går inn i en SM butikk, eller en hvilken som helst annen sex shop, vil du øyeblikkelig bli slått av det relativt høye pris nivået, og det er en av de tingene som skremmer mange fra å i det hele tatt prøve seg forsiktig frem. Men fortvil ikke, for dere som er ukjente med dominans/SM, og som bare er nysgjerrige, finnes det råd. Og det behøver ikke koste noe som helst.

Alle som har sett filmen 9 1/2 weeks med Kim Basinger vet hva isbiter kan brukes til…. og om dere bruker dem sammen med f.eks. et skjerf… vel man kan oppnå overraskende store effekter.

Vi begynner med begynnelsen. Det første man bør sørge for å ha for hånden om man skal eksperimentere litt med sine egne, og partnerens grenser, er noe man kan blinde partneren med.
Et skjerf, eller et sønderrevet dynetrekk gjør nytten, om man da ikke skulle ha et silkeskjerf liggende. Man kan få kjøpt spesielle øyebind også, men hvorfor investere hundrelappene i noe man ikke vet om man vil like? Gjør det rimelig, bruk hva dere har.

Om dere ønsker å prøve dere frem med litt forsiktige bindeleker, så bruk for all del ikke tørkesnoren fra badet. Det koster bare noen få kroner pr. meter med tau i en jernvare forretning, og de har uansett ingen formening om hva det skal brukes til, så der kan man tilogmed handle uten å bli flau. Bare husk en viss tykkelse på repene. 10-12 eller mer er glimrende.

Isbiter har de fleste liggende i fryseren, og om man drypper en dråpe eller to.. ned på brystet til en person som ligger, kanskje fastbundet, ute av stand til å se noe som helst, kan man oppnå en utrolig effekt. Eller om man lar det dryppe, dråpe for dråpe, stadig lengre nedover brystet, maven… Definitivt verdt et forsøk.

Om is er kaldt, så er stearin det motsatte. Det stiller en del høyere krav, og er ikke så enkelt å bruke, for det KAN forårsake brannsår, og det er ikke noe man ønsker. Om man allikevel har lyst til å prøve er det noen små ting man bør tenke over først. De billige sterinlysene av voks er bedre enn de dyre… de har et lavere smeltepunkt, og er dermed ikke like varme. Ikke hell stearin, drypp en og en dråpe, det gjør at stearinet får kjølnet seg litt ned, og sender små stikk, isteden for en flom av smerte. Prøv på deg selv først, underarmen er et greit sted å prøve… Ikke drypp stearin på kjønnsorganene, det kan sette en stopper for denne leken før dere i det hele tatt er kommet i gang. Og ikke glem at stearinlys er åpen ild, pass på å ikke sette fyr på noe, med en av dere bundet fast i sengen i fyr og flamme…. Resten greier dere vel å tenke dere til selv.

En del mennesker liker å klypes i brystvortene, eller liker å småbites der. Man kan kjøpe seg dyre klemmer eller lodd beregnet til dette formålet, men hvorfor kaste bort penger på det, om man bare er nysgjerrig? Klesklyper er vanlig i de fleste norske hjem, og man kan justere hardheten ved å plukke dem fra hverandre og bende litt på stålfjæren. Vær uansett litt forsiktig når de settes på, kanskje de klemmer litt mer enn du hadde tenkt deg på forhånd, og naboene kan komme til å reagere på høye smertehyl..  Det kan fort bli flaut, foruten at det fort kan sette en demper på lysten til å eksperimentere. Klemmer kan også brukes på kjønnslepper, eller klitoris, men for å unngå en haug med brev fra kvinner som er ødelagt på det groveste.. overlat den slags til eksperter, ikke eksperimenter med det selv. I hvert fall ikke de først årene dere holder på med dette.

Om dere er ute etter en pisk eller lignende, så hvorfor ikke begynne med hånden? Og om ikke det holder, ta en kikk i kjøkkenskuffen. Det ville ikke overrasket oss om dere fant en slikkepott der, og den kan brukes til mer enn å skrape kremen ut av bollen med….

En malerkost kan også være morsom, kjøp en med lang, relativt myk bust, og bruk den på partnerens forsvarsløse kropp. Bli overrasket over hvor følsom huden blir, så snart man mister evnene til å se. Vi blir stadig overrasket.

Om dere har en vibrator, eller en dildo (ta en kikk på testen vår om dere er i tvil om hva som egner seg) kan også den brukes, og man kan oppnå uante effekter…
Lek, lær, og bli kjent med hverandre.

Helt til slutt:
Det er ikke hvor mye utstyr du har som avgjør hvor vellykket seansen skal bli, men dere, og deres forhold.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.