Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Womanizer tips

Womanizer har siden 2015 vunnet en rekke priser og høster lovord hos alle som har prøvd den.
Den finnes i flere utgaver og det har også begynt å dukke opp kopier som benytter seg av samme teknologi.
Felles for alle, er at de fungerer på samme måte.

Det som skiller womanizer fra en vanlig vibrator, er at den egentlig ikke vibrerer, men benytter seg av trykkbølger for en mer intens og mer fokusert stimulering, samtidig som den stimulerer klitoris fra alle kanter.

Womanizer kan noen ganger oppleves nesten smertefullt intens, spesielt de første par gangene man benytter den, så start forsiktig.

Glidemiddel er et must med alt av sexleketøy, med womanizer er det ekstra viktig, siden friksjonen bør reduserer til et minimum.
Dessuten gjør glidemiddel at forseglingen blir tettere og trykkbølgene fungerer bedre.

Womanizer kan benyttes på andre steder på kroppen også, brystvortene er en sikker vinner for de som liker stimulering der.

Med en partner, kan den med stort hell benyttes på undersiden av penishodet også, på strengen.
Her er det knutepunkt for mange nerver og dette er det mest følsomme punktet på mannens penis.

Womanizer er perfekt å benytte sammen med en dildo!
Vi anbefaler spesielt en naturtro dildo med ganske stor diameter, eventuelt med en form som gjør at den presser mot g-punktet, men uten vibrasjon.
Vibrasjonen blir for mange ganske enkelt for mye og forstyrrer mer enn den bidrar.
Vi anbefaler også en dildo som ikke er helt hard, lonestar fra Vixskin er et alternativ vi kan anbefale på det varmeste!

Womanizer kommer med kopper i to forskjellige størrelser, prøv begge før du bestemmer deg for hva du foretrekker.
Kvinner er faktisk ganske forskjellig nedentil…

 

Alene kan den benyttes i alle stillinger du måtte føle deg komfortabel med, men mest hensiktsmessig er den gamle, nesten litt kjedelige, ligge på ryggen med spredte ben stillingen.
Siden womanizer krever å holdes nøyaktig på plass for å fungere optimalt, stiller den litt større krav til kontroll enn mange andre sexleketøy på markedet.

Womanizer kan benyttes som en hvilken som helst mini vibrator når man har sex.
Det er dog en forskjell som er verdt å merke seg: Den skal ligge direkte mot klitoris, ja den skal faktisk dekke klitoris, så den kan være litt vrien å benytte på en partner.
Det anbefales derfor at hun styrer den.
Bakfra, henne sittende på topp eller stilinger hvor hun ligger på ryggen og han ikke hviler kroppen sin mot hennes, er tre stillinger som er perfekte for denne vibratoren.

Det finnes utallige andre stillinger som kan benyttes også, men det essensielle er at det må være litt avstand mellom hennes klitoris og hans kropp.
Stillinger hvor han støter og treffer vibratoren gjør at womanizer ikke fungerer optimalt og kan være smertefulle.
Stillinger som er fysisk krevende for henne, er heller ikke så godt egnet, siden fokuset for henne er ren nytelse og da er det essensielt at hun faktisk er i en stilling hvor hun kan slappe fullstendig av.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X