Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0

Womanizer style vibrator

Denne typen vibratorer skiller seg fra de vanlige klitoris vibratorene ved at de egentlig ikke vibrerer, men benytter seg av trykkluft og suger seg fast.
Det finnes utgaver som også har vibrasjon.
Womanizer var de første som lanserte en vibrator som benytter seg av denne teknologien, men det er flere som kaster seg på denne trenden og lanserer lignende produkter.

Dette er en type sexleketøy for kvinner som helt enkelt har revolusjonert sexleketøy for kvinner, slik vi ikke har opplevd siden de første wand vibratorene kom på markedet fro 50 år siden.
Kvinner som aldri tidligere har opplevd å få orgasme kan melde at med en av disse, er de i stand til å ikke bare få en orgasme, men flere i rask rekkefølge!
Når det er sagt, så er heller ikke dette et sexleketøy som passer alle.

Enkelt fortalt består vibratoren av en «klump» som kan ha mange forskjellige former, med en rund liten tupp, formet som en kopp.
Koppen har en diameter på ca 1 cm og er ment å legge direkte mot klitoris.
I motsetning til vanlige klitoris vibratorer, egner ikke denne typen vibrator seg til stimulering over større områder eller annet enn direkte på klitoris.
Man legger koppen direkte over klitoris og slår den på, da suger den klitoris opp og frem, samtidig som den lager bølger av luft som stimulerer klitoris.
Denne formen for vibrasjon er mer skånsom og oppleves dypere enn vanlige vibrasjoner.
Ekstremt intenst og ekstremt effektivt.

Det finnes mange forskjellige produsenter, men womanizer og satisfyer er de to mest kjente og regnes som de to produsentene som lager de beste.
We-vibe, med sin «Melt» og merket ROMP, som er womanizer sin serie for nybegynnere, er også 2 navn som vi føler det er verdt å nevne.

NB: med denne vibratoren er det viktig å benytte et par dråper glidemiddel, det gjør at koppen sitter bedre rundt klitoris foruten at klitoris bør få en dråpe, ganske enkelt for nytelsens skyld.

Denne typen vibrator krever litt trening for å benyttes riktig, mange opplever den som litt smertefull å bruke i begynnelsen, men de fleste blir også overasket over raskt de får orgasme.
Det er etter hvert blitt mange som har en av disse liggende og tar den frem dersom de ønsker en rask og ukomplisert orgasme.
Siden vacum vibratorer krever litt mer trening enn de fleste andre typer vibratorer, er den ikke den enkleste vibratoren å benytte sammen med en partner.

Rengjøring er svært enkel, den delen som kommer i kontakt med kroppen er normalt laget i silikon og den kan vanligvis løses fra selve vibratoren, slik at den er enkel og vaske, eventuelt koke.
Mange av vibratorene av denne typen er også vanntett, så du kommer langt med vibrator rens/mild såpe og vann.
Husk å tørke godt før de legges vekk.

Denne typen vibrator markedsføres ofte som nesten lydløse.
Det er ikke helt korrekt, lydnivået er omtrent som en vanlig, dyr vibrator, men effekten er sterkere enn det de fleste andre vibratorer på markedet kan diske opp med.

Her er linker til noen artikler som beskriver denne typen vibrator litt mer i dybden:

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.