Wand vibratorer

Wand vibratorer er kanskje den typen vibratorer som har vokst mest i popularitet de siste månedene.
Utvalget har eksplodert og produsenter som We-vibe har lansert sine egne luksus wands.

En wand vibrator er en lang stav, med en kule i enden.
Denne kulen vibrerer kraftig og egner seg spesielt godt for de som trenger kraftig stimulering for å oppnå orgasme.
Disse vibratorene er tradisjonelt blitt solgt for bruk på nakke og skuldre, men det burde ikke overaske noen at det mest vanlige bruksområdet er lenger ned.

 

Det hele startet for mange år siden med hitachi magic wand, en vibrator som aldri har vært tilgjengelig i Norge.
Her må vi skyte inn følgende: Vi fikk for noen år siden en vibrator som het european magic wand, som i følge markedsføringen skulle være en europeisk versjon av samme vibrator, noe som var ren løgn.
Den var ikke laget av samme produsent, den var ikke engang laget i samme land og hadde ingen likhet med den originale på noen måte, utover at den hadde omtrent samme form og farge, slik de fleste wand vibratorer ligner på hverandre.
Den var for øvrig solid overpriset som en del av markedsførings strategien.

 

Wand vibratorer skiller seg typisk fra hverandre ved at noen har en dyp rumlende vibrasjon, andre har en raskere, mer intens vibrasjon.
De fleste foretrekker den dype vibrasjonen med lavere frekvens, den forplanter seg mer gjennom kroppen og man blir ikke nummen.
De høyfrekvente super raske kan man fort bli litt nummen av å bruke, i hvert fall dersom man benytter de i litt lengre tid.

 

Hitachi har også fått fjernet navnet fra vibratoren sin, den skulle egentlig ikke produseres mer, så den heter nå kun original magic wand…. i likhet med en rekke andre vibratorer på markedet.
Den er fortsatt en av de absolutt kraftigste wand vibratorene når det kommer til rå kraft… men den selges altså fortsatt ikke i Norge.

 

Wand vibratorene er i utgangspunktet designet utelukkende for stimulering av klitoris, men det finnes enkelte hoder man kan sette på de, dersom man ønsker å benytte de fks. til stimulering av G-punktet.
Disse er normalt laget i USA og laget for den klassiske hitachi magic wand vibratoren, men de passer på andre vibratorer av samme type også.
I hvert fall såfremt hodet har en diameter på ca 58mm. (som fks. LELO og we-vibe sine største wand vibrator har)
Ved hjelp av disse hodene, fks. Gee Whizz fra Vixen, skifter den karakter fra å være en klitoris stimulator, til å bli markedets kanskje kraftigste g-punkt vibrator

 

Wand vibratorer finnes i en rekke størrelser, Fairy har fks. lansert flere veldig små wand vibratorer.
LELO har også lansert noen litt mindre wand vibratorer og det er umulig å overse palm power som av mange regnes som den ultimate wand vibratoren.

 

Hvilken man ønsker å investere i, er mest et spørsmål om hvor mye penger man er villig til å bruke, samt hvor opptatt man er av design.
Jo mer penger man bruker, jo mer stillegående vil produktet (vanligvis) være.
De byr uansett på kraft nok, vi har enda til gode å finne en wand vibrator som ikke byr på kraft nok for de fleste.

 

Faktum er uansett at de fleste vil ha stor glede av en slik vibrator, det er en grunn til at den omtales som orgasme maskin.
MERK: Dersom man har en svært følsom klitoris, kan den oppleves som for kraftig.
Et tips kan være å benytte et håndkle mellom vibratoren og klitoris.
Disse vibratorene fungerer også fint på utsiden av kroppen.