Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg innlegg bilde

Svigerinnen

Jeg må bar erkjenne det,- jeg begjærer min svigerinne.
I sommer tilbrakte vi en helg sammen på sommerstedet, de hadde vært der et par uker, og nå skulle vi overta.
Siste kvelden hadde vi hyggelig samvær, men alle var ganske trøtte og gikk tidlig til køys. Min svigerinne og svoger gjorde seg først ferdige og var allerede i seng da jeg og min kone samlet oss sammen med tannpuss og stell for det samme.
Min kone smatt raskt inn på rommet, og jeg tok min tannpuss i det fri som vanlig.
Det var mørkt ute og på vei til min faste tannpusseplass passerte jeg det store vinduet på værelset min svigerinne og svoger camperte i.
Jeg registrer at det er en liten sprekk i gardinen og det kommer lys der innefra. Sengen på dette rommet er bygget opp til god sittehøyde som en kombinert natt- og dagseng. Fra min posisjon utenfra ser jeg derfor rett i på sengen hvor de begge befinner seg. Jeg innrømmer at jeg har en stor kikker i meg og jeg lener meg derfor nærmere sprekken for å titte inn.
Min lykke står meg bi i det jeg ser er min svoger er godt i gang med å kjæle for sin kones bryst. Først blir jeg forfjamset for dette er en fantasi jeg har hatt lenge, og at det faktisk skulle skje, er nesten utrolig.

Hun ligger på rygg nærmest meg, han ligger halvveis lent over henne og biter og kysser hennes stive vorter som jeg klart kan se øker med graden av hans behandling.
Etter en stund snur hun seg halv rundt og jeg spretter tilbake fra vinduet. Hadde det ikke vært for et nattbord som står mellom oss, ville hun sett rett mot meg, og kanskje ant skyggen min der ute i mørket. Imidlertid får jeg i stedet direkte innsyn til begge hennes nå knallstive brystvorter. Han kryper inn bak henne mens han kjæler med nakken hennes, og det er klart han har tenkt å lure seg med kjønnet sitt inn i henne bakfra. Gradvis økende hoftebeveglser forteller meg at han har kommet inn der han ønsker, og det går ilinger gjennom kroppen min når jeg ser hun fører hånden sin ned mellom sine egne ben. Dessverre ligger dynen og skjuler for hennes hofter og kjønn, men av bevegelsen på hennes arm kan jeg lett forestille meg at hun gnir seg mens hans jobber med forsiktige støt bakfra. Jeg er nesten besatt av ønsket om å høre eller se mer og går rundt hjørnet. Der er et mindre vindu høyere på veggen som de har latt stå åpent. Først nilytter jeg for å høre etter vellystig stønn, – etter hvert strekker jeg meg på tå for å se inn. I min fantasi kan det hende han vil snu seg rundt, legge henne på rygg og brette henne opp for litt heftig munnsex. I så fall vi ville jeg fått direkte innsyn fra denne posisjonen. Til min store fortvilelse er det her ingen sprekk på gardinen, og heller ikke slipper det ut noen kåte stønn.
Jeg trekker derfor tilbake til det andre vinduet og får med meg det videre handlingsforløpet. I sin iver skyver han henne helt over på maven og nå glir endelig dynen vekk. Jeg får et glimt av hans glinsende kjønn før det forsvinner inn mellom hennes praktfulle rumpeballer.
Jeg har nå stått der så lenge at jeg må gå inn til min kone for at det ikke skal virke påfallende hvor lang tid jeg brukte på tannpussen.
Min kone ligger der i halvsøvne og jeg kjemper med bildene i hodet og en voldsom reisning, men finner det riktig å la søvnen, ikke begjæret ta overhånd denne gang.

Dagen etter er det jeg som står for transporten hjem til vårt hus, hvor min svigerinne og svoger skal overnatte før de tar en fjelltur.
Min familie blir igjen, mens jeg skal jobbe enda en uke.

Vel hjemme hos oss innkvarteres de i kjellerstuen som vanlig. Jeg klarte ikke å dy meg, men snek meg rundt på utsiden når de var gått i seng for om mulig gjenoppleve noe fra kvelden før. Imidlertid gikk lyset fort av og det ble stille der nede fra.

I uken som fulgte kunne jeg ikke få tankene vekk fra det jeg hadde sett og lysten på å få oppleve min svigerinne kåt og lysten.
De skulle gå i fjellet hele uken for så å returnere hjem til oss for helgen. Jeg skulle ned å besøke familien i helgen, men søndag kveld/natt til mandag ville vi igjen være under samme tak.

Før jeg dro passet jeg på å sette frem boksen med våre voksenfilmer, hvor det også befant seg noen meget intime filmer med meg og min kone, på et strategisk, men ikke påtrengende sted. Mitt håp var at de ville være litt nysgjerrige, og kanskje titte litt rundt når de nå var her helt alene i huset

Helgen gikk, og ved hjemkomst ble jeg møtt av to fornøyde voksne. Deres uke i fjellet hadde vært fin, og de hadde kost seg med både by-liv og hjemmeliv i helgen ble jeg fortalt. Da jeg var oppe på badet tittet jeg ned i boksen som stod på gangen for å se om det var noen tegn til at de hadde vært oppe i den. Ingen spor å ane, men det betød naturligvis ikke at de ikke hadde gjort det!

Vi ble sittende og drikke litt øl å snakke om løst og fast til ganske sent, og jeg prøvde flere ganger å komme innom tema med sex uten at det skulle virke for påtrengende. Stemningen var god og varm, men jeg fikk ikke ny næring til mine fantasier.

Vi avsluttet kvelden, de gikk på badet, mens jeg ble sittende oppe i stuen. Jeg kunne høre de gjorde seg ferdige og gikk ned trappen. På nytt var min nysgjerrighet stor, så jeg listet meg ut på verandaen og rundt til kjellervinduet. Denne gangen stod lysene på og skjult av mørket kunne jeg snike meg helt inntil. Herfra hadde jeg fritt innsyn til sengen, og min glede var stor når jeg så hun hadde lagt seg, kun delvis skjult av dynen, mens han befant seg utenfor min synsvidde. Vinduet var åpent så jeg kunne høre ham holde på med noe et sted i bakgrunnen.
Hun jeg har mitt blikk og all min fokus på strekker sin kropp der nede på sengen og hånden hennes kjæler litt distré med det ene brystet. Jeg hører han går ut av rommet og blir livredd for at han skal komme opp og oppdage meg der jeg ligger å smugtitter. Imildertid er min fasinasjon så sterk av det jeg er vitne til, så jeg rikker meg ikke. Hånden hennes har nå begynt en mer måbevisst behandling av brystet, og den andre hånden glir nedover magen. Håndbevegelsen medfører at dynen blir skjøvet de nødvendige cenimetre ned slik at underlivet hennes blir blottlagt. Samtidig som hånden hennes når frem til målet slår det meg at hun er tydelig nybarbert, kun en liten dusk er igjen. Hun strekker seg igjen og lar en finger som jeg har direkte innsyn til finne veien ned over hårbusken og inn mellom kjønnsleppene. Jeg kan se hun lar en finger gli litt inn og trekker ut fuktighet som hun masserer inn klitoris med.
Nå kan jeg høre min svoger komme inn i rommet, og jeg kan nærmest sanse hvordan han bråstopper og trekker pusten når han for øye på det samme som jeg har nydt synet av. Han trer naken inn i min synsrand, og det er tydelig at åpenbaringen har gitt umiddelbar effekt. Kjønnet hans er allrede halvstivt når han setter seg på kne foran min svigerinne. -Er du så kåt, spør han. Hun tar hånden sin opp fra kjønnet og rekker frem en glinsende finger til ham som svar.
– Er jeg ikke fin? sier hun, og ser ned mot det barberte kjønnet.
-Jeg ble så kåt av å gjøre det, nå skjønner jeg hvorfor Eva lot Arve gjøre det på henne.
De hadde altså snoket seg frem til boksen med filmer og tydelig ihvertfall sett på en. Jeg trodde ikke det var sant det jeg hørte. Da hadde det altså vært et lurt smil som lekte på leppene hennes når vi satt sammen tidligere på kvelden, hun hadde nemlig sett oss i alle tenkelige posisjoner med barbersaker og diverse leketøy. – Jeg trodde du var tømt for kåthet etter i går, sa han. – Du er vakker! – Kan du ikke slikke meg litt? hørte jeg henne si med en fremmed stemme. Han lente seg over henne og plasserte en hånd på hver side av kjønnet hennes,- dro leppende litt fra hverandre og så tilbake igjen.
– Jeg ble så utrolig kåt av den filmen vi så, sa hun. – Jeg får ikke bildene ut a hodet mitt. Jeg har sånn lyst til å se mer! -Det var jo flere filmer der!
Han hadde nå så vidt vært nede mellom benene hennes og slikket, og reiste hodet da han hørte hva hun sa.
– Mener du nå? -Mens han er her i huset?
– Ja, sa hun, – Boksen står jo oppe, og han har gått og lagt seg.
Etter et sekunds nøling, reiste han seg opp og lente seg over henne med fuktighet fra hennes kjønn på leppene. Hun nærmest strakk seg opp mot ham og kysset ham begjærlig.
Han reiste seg og gikk. Nå håper jeg døren til rommet mitt er lukket, tenkte jeg. Nok en gang tok jeg sjansen på å bli kompromittert. Synet der inne var imidlertid for stekt til å forlate.
Hun lot en hånd massere brystet men den andre ganske forsiktig gled frem og tilbake over kjønnet.

Han dukket opp igjen, medbringende hele esken. Hun satte seg sammen med ham, tydelig ivrig. De tok frem DVD’ene som var våre hjemmegjorte, og valgte seg en. Satte filmen i spilleren og dro TV’en litt nærmere sengen.
Nå kunne jeg se rett på skjermen, mens de ble naturlig nok sittende med ryggen mot meg.
Han satt på sengekanten , mens hun la seg sidelengs på hans fang. Han lente seg tilbake på albuene og jeg kunne se at hun kjælte med hans voksende lem.
Filmen de hadde valgt har en lang innledning hvor de kun så min kone liggende på magen, bakfra med halvveis adskilte lår. På lyden i bakgrunnen kan man skjønne at hun ser på en pornofilm, og etterhvert som tiden går kommer det frem glinsende kjønnsaft i sprekken hennes.
Jeg visste jo at dette var en film det er vanskelig å ikke bli opphisset av, og jeg holdt pusten med tanke på hva jeg ville være vitne til det neste kvarteret.
Noen flere minutter ute i filmen kan man se min hånd komme med en fargerik vibrator. Kjønnet på skjermen renner det nå av, og jeg fører vibratoren sakte frem og tilbake over klitoris. Samtidig som jeg kan høre min kone stønne på filmen, hører jeg min svigerinne stønne der hun ligger å ser på med sin manns fullt erigerte penis i hånden.
Av bevegelsen på ryggen hennes skjønner jeg at hun gjør kraftige knipebevegelser, og jeg forestiller om hvor våt hun har blitt.

Det er heftige bilder de ser på skjermen, og jeg skjønner at dette er helt ny opplevelse for de begge. At min svigerinne skulle tenne på å se sin egen søster i fri utfoldelse, oppfyller på lang vei mine fantasier. Det er tydelig også at min svoger finner dette opphissende. Hans svigerinne med glattbarbert kjønn viser seg frem for ham, samtidig som han ligger der med sin egen kone, med om mulig enda mer velfrisert underliv, som samtidig småsuger ham.
Scenene på filmen ser ut til å nærmest lamslå de begge. Nå ligger de der stille å ser intenst på at min hånd nok en gang dukker opp på skjermen, nå med en stor,svart naturtro dildo. Fra skjermen kommer det en blanding av stønn fra pornofilmen som går i bakgrunnen, et grovt stønn fra min kone når jeg etter litt erting fører den store dildoen inn i henne. Surringen fra vibratoren som hun presser mot klitoris gjør lydbildet nærmest surrealistisk opphissende.
Min svigerinne lar seg tydelig inspirere av det hun ser, for nå reiser hun seg og plasserer seg på magen med kjønnet rett mot meg! Jeg kan tydelig se at hun er om mulig enda fuktigere i sprekken enn min kone på filmen, men hun tar ikke på seg selv, bare løfter og senker underlivet i de samme bevegelser som vi nettopp har vært vitne til.
Min svoger sitter fortsatt som paralysert og bivåner at jeg stadig fører dildoen ut og inn av det glatte, vid åpne kjønnet.
Vi kan tydelig se og høre at min kone nå er svært opphisset. Hun slipper stadig ut små og store stønn og huden på rumpeballene knopper seg.
Når hun setter seg opp på knærne og vi hører at jeg ber henne om å føre dildoen opp si seg selv, klarer min svigerinne ikke å holde seg lenger. En hånd dukker opp mellom bena hennes og hun begynner å dra fuktighet rundt i kjønnet samtidig som hun krummer ryggen og nærmest viser seg frem for meg,- uten at hun vet det.
Nå begynner det å nærme seg klimaks på filmen, min kone rir noen tak opp og ned på den sorte dildoen. Vi kan tydelig se bakfra hvordan hennes kjønnslepper dras inn og ut klistret til det store organet. Hun snur seg rundt mot kameraet og nå kan vi hvordan klitoris og de ytre kjønnslepper har svulmet opp. Enda et par ganger opp og ned før hun lener seg frem over meg, og tar kjønnet mitt i munnen.
Min svigerinne reiser overkroppen opp og griper om sin manns penis, men klarer ikke å ta øynene fra det som skjer på skjermen.
Det er tydelig nå at hennes søster er nær ved å komme, for hun slipper det hun har suget på. Setter seg opp. Fortsatt med gummidildoen dypt begravet inne i seg, hører vi jeg ber henne om knulle seg selv. Hun bearbeider klitoris frenetisk mens hun gynger forsiktig opp og ned. Lyden av oss to på filmen som stadig stønner høyere, fyller rommet. Hånden til min svigerinne har stoppet og bevege seg, begge de to der på sengen er nok fengslett av det de er vitne til.
Min kone knekker fremover i spasmer samtidig som hvit, tykk sæd skytes ut av meg og treffer henne på halsen og brystet.

Jeg ser at begge to nå puster tungt og huden på min svigerinnes kropp er også knoppet av opphisselse.
Filmen toner ned og jeg er spent på hva de nå skal foreta seg.

Hun reiser seg opp og stiller seg foran ham som om hun var på filmen. Hendene hennes stryker ned mot kjønnet, og jeg høre hun si med hes røst;
– Jeg vil også bli filmet og vise meg frem, vise kjønnet mitt og få noe stukket opp i meg.
– Hva mener du…skal vi spørre…?? Han er hes og tvilende i røsten.
– Hvis jeg går opp til han nå tror du han vil hjelpe oss? sier hun. Ørene mine holder på falle av! Jeg er jo ikke engang der oppe!

Denne gangen heiser jeg meg raskt og stille før jeg hører svaret. Enten så er jeg på forventet plass og får med meg min livs opplevelse, eller så er jeg i seng når de ombestemmer seg å klarer seg på egen hånd.

I det jeg når soveværelse døren i 3. etasje hører jeg døren i kjellerstuen åpne seg. Pusten setter seg fast i halsen min, og jeg smetter lydløst inn på rommet river av meg klærne og smetter under dynen. Hvordan skal jeg klare å late som jeg sover nå? Mitt håp er at hun er så opphisset og målbevisst at hun ikke reflekterer over mine raske pust og halvstive kjønn.
Ikke før har jeg kommet under dynen, hører jeg døren forsiktig gli opp. Det er kanskje innbilning, men jeg kan sverge på at det kom en dyrisk, pirrende lukt i det samme.
– Sover du? Stemmen hennes er svak og ru.
Hun står tett inntil sengen min når jeg åpner øynene. Nå er lukten helt tydelig,- kjønnet hennes er ikke mer enn 15 cm fra ansiktet mitt.
Hun setter seg inntil meg på sengen og forteller det jeg allerede vet,- at de dagen før hadde funnet noen filmer, sett en, hvor jeg barberer hennes søster, og at de nå hadde sett en til. Ordene kommer fort, stakkato, som om hun ikke vil at jeg skal komme til for å protestere.
– Tror du du kan filme meg også.. la oss låne de dere lekte med på filmen..
Jeg later som jeg er litt overrasket og søvn drukken, og strengt tatt trenger jeg litt tid til å ta inn denne utrolige opplevelsen.
Av en eller annen grunn, strekker jeg ut en arm og rører ved hennes bryst. Hun knekker til i kroppen og kommer med et gys. Sakte lar jeg fingrene kjenne på de vortene jeg bare for en uke siden hadde beundret og nytt synet av.
– Jeg kommer, sa jeg, og gled ut av sengen. Håpet at hun ikke skulle stille spørsmålstegn til min halvstvive manndom.
Med henne stående tett inntil meg tok jeg frem bagen med lekesakene og filmapparatet som lå på skrivebordet.
Jeg kunne kjenne hennes opphissede ånde, og duften fra henne var sterk og god. Brystvortene mine strammet seg og lemmet fikk en ekstra reisning.
Vi gikk sammen ned trappen. I kjellerstuen hadde min svoger faktisk spolt seg litt tilbake i filmen. Han så opp når vi kom, like før min kones og min orgasme i reprise,- uten skam eller sjenanse.

– Se her, sa jeg og gav ham bagen. –Jeg filmer og du kan tilfredsstille henne med det du finner her.
Jeg var raskt klar. Hun hadde lagt seg på maven akkurat som sin søster.
– Slikk meg, ba hun. Han trakk henne ut på kanten av sengen så bena hennes kom ned på gulvet og jeg beveget meg opp på siden for å komme til. Han skilte skinkene hennes fra hverandre og på ny rammet den utrolige opphissende lukten meg.

Min svoger bøyde seg ned og begynte å slikke. Fornøyde grynt kom fra sengen mens baken hennes beveget seg sakte opp og ned.
Jeg stakk hånden ned i bagen og tok opp den store sorte dildoen. Mens jeg filmet tok jeg den bort til ansiktet hennes og la den inntil kinnet.
– Er det denne du vil ha? mer fastslo jeg enn spurte. Hun så opp blussrød og nikket mens et stønn slapp ut av henne.
Jeg rakk dildoen til min svoger. Min svigerinne skjøt nå baken været, tydeligvis klar for å ta imot.
Omtrent nøyaktig som vist på filmen de hadde sett, førte han den inn i henne med forsiktige bevegelser. Stønnet som slapp ut henne var nesten nok til at det gikk for meg. Stående med plastdildoen inne henne, flyttet nå min svoger seg frem til henne ansikt. Jeg var «alene» igjen der bak, og klarte ikke stå for fristelsen, men strakk ut en hånd, og dro den halvveis ut. Han hadde lagt seg til slik at hun kunne ta ham i munnen og suge ham. I det jeg skjøv dildoen sakte inn igjen kom et dypt stønn fra henne, denne gangen halvveis kvalt av manndommen hun hadde i munnen.

Det var tydelig at det nå nærmet seg faretruende fort for de begge.
– Vil du prøve å ta henne bak mens jeg filmer, spurte jeg med hes røst. Av hennes grynt skjønte jeg at hun nå var i en tilstand hvor ihvertfall hun samtykket. Han reiste seg og kom bak til meg.
Jeg stakk hånden ned i bagen og fant frem oljen vi bruker. Det var vanskelig å treffe sprekken hennes når jeg begynte å helle, for nå gikk kroppen frem og tilbake i rykkvise bevegelser. Han overtak oljen når den kom rennende nedover og smurte henne inn, mens hans forsiktig lurte inn en finger. Dildoen var nå på vei ut igjen , men med et betemt skyv førte jeg den helt inn, samtidig som to av min svogers fingre gled inn i henne bakfra. Nok et hest rop slapp ut av henne. Jeg flyttet meg over på oversiden av baken hennes og forsøkte å få fokusert på hans lem som forsiktig følte seg frem i revnen hennes. Sakte gled litt av hodet inn, så ut igjen, lenger inn for hvert forsøk. På fjerde forsøk smatt hodet innenfor. Jeg kunne se at hånden hennes nå hadde forflyttet seg ned og overtatt kontroll over den sorte dildoen.

Mitt ønske om å se min svigerinne kåt og opphisset var snart fullkomment. Jeg visste at jeg måtte få sett på hennes ansikt når det gikk for henne. Hun var nå skjøvet nesten helt inn mot veggen, og jeg måtte gli langs med veggen for å komme i front av henne. Sittende nede, med mitt eget kjønn struttende rett foran henne, fikk jeg fanget hennes dyriske lidenskap i objektivet. Hun så rett inn i linsen, med et på samme tid skarpt og sløret blikk. Jeg kunne på grimasene og kroppsvevegelsene hennes forstå hver gang hennes mann skjøv stadig mer av sitt lange lem inn i hennes trangeste åpning.
Med kameraet foran meg var jeg ikke bevisst min egen eksistens eller tilstand. Ikke før jeg så hun skiftet fokus fra linsen til et punkt litt lenger ned. Med ett kjente jeg hennes varme munn omslutte meg. Kameraet glemte jeg, med ett var min fulle konsentrasjon rettet mot et punkt i mitt seksuelle jeg hvor alt var opphøyet i nettopp dette som skjedde.
Hennes harde rykk nedover mitt kjønn for hver gang hun fikk hele lengden av sin manns kjønn inn i seg, hennes kvalte grynt, slimet som rant ned til roten av mitt, og den eksplosjonen som holdt på å bygge seg opp.
I det jeg kjenner jeg over punktet for retur og utløsningen er på vei, glipper kjønnet mitt ut av munnen hennes. Hun har begynt å rykke i mot mannen bak, hun ser opp på meg, og klemmer rundt meg så det nesten gjør vondt. I det jeg hører det går for min svoger, og ser hans lange lem smette ut av henne mens det forstsatt pumpes sæd ut av ham, hører jeg henne banne i fryd, rykker til i kroppen og slipper opp presset hun har på meg. Jeg holder på å besvime i det jeg utløser en krafig stråle som treffer henne i håret. Hun ser opp igjen og neste stråle treffer henne rundt munnen og på haken.

Hva som skjedde etterpå var både litt rart og og uventet. Det var tydelig at hennes libido hadde fått en ny kickstart av helgens opplevelser. Mens vi guttene begge var tett på å ikke kunne stå oppreist etter vår utløsning, fortsatt hun med bestemte tak å føre dildoen i kjønnet sitt inn og ut.

Jeg ble befalt og filme henne,- måtte sørge for å få med både med sæden i ansiktet hennes og på ryggen.
Mens hun gned seg og red til en ny orgasme sa hun mellom hikstene at hun ville jeg skulle sørge for å la søsteren hennes få se filmen. Fortell meg senere hvordan den virket på oss.. I det samme skaket hun i en kraftig orgasme i et bilde som nesten var identisk med det på filmen…

Hvordan opplevelsen var da jeg viste filmen til min kone?
Det er en annen historie….

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.