Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Sommerfantasien

Da sommeren står på og solen steker på det beste, tennes det en kåt gnist inni meg. Det har det alltid gjort. Jeg trenger ikke gjøre annet enn å kikke ut av vinduet for å se at det samme skjer med de fleste andre. Både jenter og gutter går i mer utfordrende klær, og gjerne iført så få plagg som mulig. På strendene glitrer det i oljede, brune kropper, frekke bikinier og muskuløse kritthvite smil. I vannet foregår intime ballspill mellom nesten ukjente personer, og utendørs caféene blir de reneste utstillingsvinduene. Blikk flyr, tanker og fantasien jobber på spreng både bevisst og ubevisst. Det spiller ingen rolle om man er gutt eller jente: Sommeren er tiden da vi er kåte, og vil ha hverandre!

Denne kriblingen satt nok i oss begge. Den tvang oss til å gjøre det utrolige! Tvang oss til å tøye våre egne grenser! Tvang oss til å gjøre det som nærmest burde være forbudt: Den tvang oss to til å treffes!
Det var ved en ren tilfeldighet at vi hadde fått kontakt. Hun hadde svart på mitt innlegg på et politisk debattforum, og vi sendte et par e-poster hvor vi diskuterte skolepolitikken litt fem og tilbake. Helt uskyldig, bare koselig i begynnelsen, men etter hvert som tiden gikk ble vi bedre kjent med hverandre. Vi hadde raskt funnet tonen på nettet, og den dagen du sendte meg en grov vits, og slang med noen sexy og litt dirty kommentarer, var isen brutt. Derfra og ut åpnet vi oss for hverandre seksuelt, og det kan ikke ha gått mer enn en uke før de første bildene ble utvekslet… nærmest nakne begge to, men med noen plagg til å skjule det vi mest av alt ville se. Overraskelsen var stor hos oss begge. Pga av våre politiske likheter hadde vi begge antatt at alderen oss imellom var ganske jevn, men bildene avslørte noe annet. Hun antok at jeg var tidlig i tjueårene, og jeg måtte gi henne rett i det. Jeg antok hun var tidlig i 30 årene, og ble himmelfallen da hun røpet at hun var 40. Hun hadde en kropp som mang enn 25 åring ville missunnet henne, og et blikk som kunne tenne en brukt fyrstikk. Hun var solbrun, hadde mellomblondt hår og blå øyne. Puppene hennes var store og flotte, rumpa perfekt rundet og trent. To lange ben førte blikket oppover til en sexy badedrakt, og jeg visste fra det hun hadde røpet, at under skjulte det seg en barbert trang fitte!

Tiden gikk, og jeg kunne ikke noe for det. Damen som var nesten dobbelt så gammel som meg gjorde meg kåt. Alt hun skrev appellerte til meg, og hun visste å sende meg ertende bilder med jevne mellomrom. Jeg besvarte hvert eneste brev, og gjennom internettet delte vi våre mest intime fantasier og opplevelser med hverandre. Vi delte det meste av sexlyster. Hun var villig til å gjøre nesten hva som helst innen sex, og hun elsket det alt sammen. Jeg fortalte hvordan jeg ville tatt henne, latt henne ta meg, brukt henne og oppfylt alle hennes ønsker. Hun fortalte hvordan hun ville sugd meg ned i halsen sin og latt med sprute i henne så hun kunne drikke av meg. Ordene hennes var så herlige sexy og ulovlige. Jeg visste jeg ville ha henne, og da sommersolen kom og befølte meg hvor enn jeg beveg meg, klarte jeg ikke lenger å motstå fristelsen. Jeg spurte henne rett ut!

Dagene gikk, og møtet nærmet seg. Hver dag vekslet vi noen ord på telefonen eller over mail, kun for å erte hverandre, bevare den glødende interessen. Noen ganger hadde vi heftig telefonsex, andre ganger pratet vi bare løst og ledig, og utdypet at vi gledet oss til den kommende dagen. Vi blitt enige om at et helt ukjent sted, og et helt ukjent hotell måtte bli løsningen denne første gangen, og stedet vi valgte ble et lite sted ved kysten. En tettsted idyll med store turistattraksjoner, og masse mennesker.

Turen startet vi i hvert vært fylke, i hver vår bil, men med et felles smil om munnen. Tankene våre vår, varme, våte og fulle av sex. Kroppene dirret i sommersola, men ikke av varmen: Av ekte, ren kåthet!

Du visste det ikke, men jeg hadde dratt en dag før deg. Jeg hadde planer om å kunne planlegge litt før du kom, og jeg regnet med at du kom til å sette pris på det. Jeg troppet opp i en enkel foajé, bekreftet reservasjonen min, og forsvant opp på rom 210 i hotellet som skulle bli vårt elskovsrede de kommende dagene! Rommet var enkelt. En dobbeltseng, med litt plass rundt, en liten tv, et stort dobbeltskap og panorama vindu ut mot en rolig og deilig vik. Under tv’n var den obligatoriske minibaren, full av godsaker og med en liten fryse-hylle med isbiter.
Jeg likte det jeg så!
Til høyre innenfor døren var inngangen til badet, og det var det mest fantastisk av alt. Det var etter forholdene å dømme, ganske stort, med både badekar og dusj. Py en hylle var det stablet mengder av hvite håndklær, og hotellets sjampo og såpe lå ubrukt ved vasken. Rommet hadde masse muligheter, og jeg gledet meg til å prøve dem alle!
Den natten sov jeg lite. Jeg lå våken og tenkte på de sexy bildene du hadde sendt meg, runket rolig, men holdt meg akkurat på kanten av orgasme… slik lå jeg til jeg sovnet, smilende og spent.

Klokken var litt over halv tolv da du parkert utenfor hotellet. Du kikket deg raskt rundt, og da ingen var å se, bøyde du deg ned og dro på deg string-trusen som hadde ligge i en fold rundt knærne dine meste parten av turen. Du hadde ikke klart å holde fingrene unna deg selv i påvente av hva som skulle skje denne dagen, og på setet var den en våt flekk etter orgasmene som hadde rullet gjennom deg i løpet av den to timer lange bilturen.
Du ble noe overrasket over å høre fra resepsjonisten at en ung mann allerede hadde ankommet dagen i forveien, og at det bare var å gå opp. Du fikk ditt eget nøkkelkort og gikk opp. Skrittene dine ble mer og mer skjelvende ettersom du nærmet deg 210, og du viste ikke om du skulle banke på eller låse deg inn. ALDRI hadde du sett meg i virkeligheten, og det var nå den virkelige tvilen kom! Var dette lurt? Herregud? Hva hvis han har løyet og er en gammel gris som bare hadde sendt bilder av en ung deilig mann!?
Nei! Du ristet tvilen til side… og banket på… ikke noe svar. En gang til… ikke noe svar. Du sto der i sikkert ett minutt, men så gikk du inn. Dyttet døren forsiktig opp, men ingen var å se.
”Hallo?” ikke noe svar… Du gikk inn og kikket på rommet. Så en uoppredd dobbeltseng, et åpent vindu og et sett klær på gulvet. Så ble det svart! Sterke armer holdt deg fast, En rundt livet, og en foran øynene! Du hadde glemt å sjekke om det var noen på badet!
Du skvatt voldsomt, mistet bagasjen og skrek ”Åhhh, herregud!!” i ren forfjamselse! Du forsto jo tidsnok at det var meg da du hørte en kort latter og kjente munnen min mot øret ditt som hvisket navnet ditt. Din første reaksjon var at du ville løs. Se på meg og vite at du ikke hadde blitt lurt, men grepene mine holdt deg fast. I stedet lot slapp jeg deg etter hvert rundt livet, grep hånden din og førte den opp mot ansiktet mitt. Jeg lot deg føle på meg… du løftet selv den andre hånden etter, og jeg så du smilte… du hadde ikke blitt lurt. Jeg hadde nå bestemt meg for å gå rett på sak. Derfor tok jeg hånden din og førte den nedover kroppen min. Lot deg nesten ikke få tid til å kjenne på meg før du sto med pikken min mot hånden. Instinktivt grep du den, og like instinktivt begynte du å runke meg. Du sto der i et kort skjørt, topp og en lett sommerjakke og runket meg med ryggen mot meg. Jeg nådde frem til en bånd jeg hadde lagt på sengen, grep det og bandt det rundt øynene dine. Endelig var hendene mine fri, og jeg førte dem over skjørtet ditt, over den deilige rumpa di, og ned under skjørtet kanten… så dro jeg det med oppover til hendene fant trusekanten, og dro den nedover. Med to raske bevegelser hadde jeg fjernet det første plagget fra deg, og du sto fortsatt med den steinharde pikken min i hånden, og rørte ikke annet enn hånden din.
Nå var det overkroppen din som skulle blotes for meg. Jeg rev av deg jakka, og sugde meg lett fast i halsen din, mens jeg lirket toppen din oppover. Da den passerte puppene dine så jeg at også du kom forberedt, for du hadde ikke brydd deg om å ta på en bh i dag. Du måtte slippe meg da jeg skulle ha toppen over hodet ditt og jeg benyttet anledningen til å flytte på meg. Jeg sto foran deg og dro deg med bort til sengen. Der satte jeg meg opp mot veggen og trakk deg helt inntil ansiktet mitt. ”Sug meg” hvisket jeg til deg. Jeg så du gapte litt sjokkert over den frekke kommandoen, men du smilte med en gang igjen. Du akte deg nedover og ville lege deg på magen mellom bena mine. ”Stå på alle fire” sa jeg rolig. ”Jeg vil du skal ta på deg selv samtidig. Gjør det godt for deg selv før du får tunge mi.” Du adlød uten noe bry, og lite visste du at jeg hadde plassert oss nettopp her og nettopp slik fordi jeg nå kunne se over deg og rett inn i et speil, hvor jeg så fingrene dine gli rytmisk over en hard klitoris, og prøvende inn i den våte fitta di! Jeg smilte for meg selv, og så senket du hodet ned. Å fy faen for en deilig følelse. Du startet så sakte du kunne. Det virket som om du ville nyte følelsen av at jeg fylte hele munnen din. Sakte gled du nedover, og da du var godt over halvveis kjente jeg at det hodet mitt traff deg langt bak i halsen. Du måtte stoppe, og jeg regnet med at du nå ville gå opp, men i stedet presset du videre. Du tvang meg enda lenger ned i halsen din, jeg trodde jeg skulle kvele deg, men aldri i verden om jeg kom til å stoppe deg nå. Du klarte alt bortsett fra en drøy tomme. Du holdt meg inne en stund, så dro du deg raskt tilbake og gispet etter luft.
Jeg klarte ikke å holde tilbake et høyt stønn, og da smilte du mot meg, og så mot meg bak båndet du hadde foran øynene. Så startet du for fullt. DU sugde meg langt inn igjen, og begynte å bevege munnen din raskt opp og ned. Av og til slapp du taket, og begynte å slikke oppover hele lengden av skaftet mitt, men så forsvant den store pikken min langt ned i den varme halsen din igjen. Jeg nøt denne situasjonen. Jeg kunne se fingrene dine jage inn og ut av fitta di nå, og jeg så hvordan den sensuelle munnen din brakte meg mot nye høyder.

Men nå ville du bestemme litt også! ”Din tur” peste du og signaliserte at jeg skulle komme lenger ned i senga. Jag la meg på rygg og prøvende følte du deg fremover kroppen min. Du satte deg frekt over ansiktet mitt og løftet opp skjørtet som fremdeles lå rundt hoftene dine.
”Slikk!” sa du bestemt, og så med en stemme fylt av enda mer kåthet stønnet du ”Slikk fitta mi!” jeg tok tak i rumpeballene dine og forsøkte å presse deg ned mot ansiktet mitt. Munnen min fant frem med an gang, og jeg nøt å høre lydene du kom med i det jeg stakk tunga inn i deg så langt jeg kunne for aller første gang!
Jeg fortsatte behandlingen. Jeg lot tunga gli frem og tilbake i åpningen din, deretter oppover mot en hard klitoris, og videre ned og så langt mot rumpa di jeg kunne komme. Så lot jeg den først sirkle rundt hele den våte fitta, og så presset jeg den på plass, dypt inni deg! Den buktet seg ut og inn, og en tommel presset mot rumpa di. Jeg merket du bøyde deg fremover, og jeg lot den gli inn. Jeg visste du likte dette! Jeg visste du likte å føle noe i begge hull. Nå hadde du en tommel stemplende inn og ut av rumpa di, og en pulserende, lekende tunge i fitta. De to lekte med hverandre på innsiden av deg, hvor jeg faktisk kjente trykket fra tommelen min streife tunga mi tidvis. Det var utrolig opphissende, og jeg visste du følte det samme! Jeg vet ikke om det var min behandling eller hele situasjonen som utløste det, men du kom helt plutselig. Jeg fikk ikke noe forvarsel annet enn at du spente kroppen og la deg bakover mens du presset fitta ytterligere mot ansiktet mitt, og så ble alt vått! Du flommet over mens du gispet og stønnet, og for aller første gang fikk jeg prøve å svelge en kvinnes safter. Opplevelsen var ny, men den tente meg mer enn noe annet som hadde hendt denne dagen.

Jeg anså dette som et nytt vendepunkt, og dyttet deg hardt vekk fra meg. Jeg hoppet ut av senga, og dro deg mot meg etter hoftene. Du Forsto at jeg ville ha deg på alle fire og stilte deg klar med rumpa mot meg. Jeg plasserte deg helt ytterst på sengekanten slik at jeg kunne stå på gulvet bak deg. Derfra hadde jeg all kontroll, og en nydelig utsikt. Jeg runket meg noen raske tak før jeg plasserte pikken mot den våte åpningen din, og så støtte jeg inn i fitta som jeg hadde lengtet etter å få så lenge! Vi kunne ha kommet begge to der og da, men det skjedde ikke! Ingen av oss klarte å bryte følelsen av hvor vannvittig deilig og ”forbudt” alt dette virket. Vi hadde nesten ikke sagt noe til hverandre enda, men her sto vi. Du på alle fire med fitta full av pikk, og jeg bak deg, dypt i deg og med hendene festet på den sexy rumpa di.
Du beveget deg først mens du stønnet skjelvende ”Knull meg da”. Jeg kom meg tilbake til virkeligheten og begynte å bevege meg inn og ut av deg. Kjente at du var behagelig trang, og at du nøt følelsen av den store pikken min som fylte deg opp. Du svaiet ryggen og knuget lakenet i hendene. Jeg tok hintet og satte opp tempo. Jeg kjørte deg hardt nå, og hvert eneste støt bunnet i deg, så rumpa di klasket mot meg for hvert støt. At vinduet sto åpent tenkte vi ikke på, enda lydene i fra andre etasje må ha vært ganske lette å høre etter hvert. Jeg bøyde knærne litt hver gang jeg gled ut, og rettet opp hver gang jeg støtte inn. På den måten ble du løftet opp fra madrassen hver gang jeg spiddet deg på pikken min.
”Fy faen så deilig du er” sa jeg og fortsatte det herlige rittet. Du forsøkte å svare i mellom hiksting og små stønn ”duh…duh..du må s..si fra når du kom..muh… meh…kommer!” stotret du frem før du begravde hodet under en pute og skrek. Jeg visste hva det betydde. Du hadde fortalt meg om det via mail og på telefonen, og jeg kunne ikke nekte for at dette var noe jeg så frem til! Tanken på hva som skulle skje gjorde at det bygget seg opp enda fortere i meg! Jeg tok godt tak i hoftene dine med begge hender og virkelig røsket deg mot meg mens jeg støtte innover enda hardere enn før. ”Er du klar?” ropte jeg, men ga deg ikke tid til å svare før jeg dro meg ut og dro deg ned på gulvet. Instinktivt sto du på kne foran meg med gapende munn, og lette fortvilet etter pikken min i blinde. Jeg grep fatt i håret ditt, tvang deg i ro, og plasserte den i munnen din. Hånden din grep om den, runket fort og munne din sugde raskt og rytmisk!
”Jeg kommer!!!” stønnet jeg høyt, og med et dro jeg bindet vekk fra øynene dine og blikkene våre møttes i det en enorm ladning med varm sæd eksploderte inni munnen din! For andre gang i kveld skvatt du, men denne gangen var det av overraskelse over hvor hardt jeg kom. Jeg forsto ikke at du klarte å svelge unna slik som jeg tømte meg, og at jeg ikke hadde kvalt deg ved å sprute mens jeg var dypt nede i halsen din! Jeg så hånden din jobbet febrilsk over klitoris der nede mens du svelget alt jeg hadde å komme med. Du klarte å gi deg selv enda en orgasme før jeg var ferdig med å komme, og du slapp ikke blikket mitt et øyeblikk! Du bare sugde, sugde og sugde. Jeg var tom for lengst, og du slapp forsiktig. Nå slikket du bare rolig og pent. Vasket av meg saftene våre med tunga di. Jeg kjente at knærne nesten ga etter under meg, og bare falt fremover og ned i sengen. Du fulgte etter og la deg tett inntil meg. Så på meg uten å si noe. Du bare smilte, og jeg kunne ikke annet enn å smile tilbake.

Fra vinduet kom det varme solstråler som badet sengen vi lå i, og de var allerede i gang med den jobben sin: De varmet oss opp og tente en ny glødende kåthet i oss! ”Solvarmen har virkelig en egen effekt på os mennesker” var det første jeg sa for å bryte isen. ”Hysj” svarte du og grep tak i den slappe pikken min igjen… rolig begynte du å runke meg, og jeg visste at denne sommerferien ville bli mitt livs beste!

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.