Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Rødt begjær

Jeg elsker rødt. Rødt gjør meg kåt. Rødt er min fetisj. Min muse. Min sang til sjelen og min musikk for øyet. Mitt begjær og min lidenskap.

Jeg annonserte en gang.
«Rød kvinne ønskes,» skrev jeg som overskrift. Jeg ville ha en kvinne som kunne kle seg i rødt. Woman in red. Men yttersiden var bare begynnelsen. Hun skulle ha så mye, mye mer. Og sannelig var det en rød kvinne som svarte. Vi møttes på en kafe og avtalte at hun skulle komme hjem til meg, ikledd mine ønsker.

Jeg ble behagelig overrasket da dette tente henne umåtelig. For en perfekt «match.» Hun tente på det jeg ba henne om å gjøre, for at jeg skulle bli tent. Og slik gikk det for seg:

Da det ringte på og jeg åpnet, var det en helrød kvinne jeg slapp inn. Hun gledet meg til bristepunktet da jeg så at hun hadde farget det brune håret sitt mahognybrunt. Når lyset lekte med skimmeret i håret, gnistret det i rødlilla og jeg kjente at det knøt seg i lysken ved synet. For å holde det viltre, mørkerøde håret på plass hadde hun bundet et rødt bånd rundt det.

Jakken var rød. Selvfølgelig var den det. Hun hadde til og med en rød beret og hansker i samme farge, samt et skjerf som matchet. De høye, semskede støvlettene var knallrøde og da hun tok av seg jakken, hadde hun en nydelig minikjole under, som var det rødeste man kunne tenke seg.

Det er vel unødvendig å nevne, men jeg sier det likevel. Sminken var i den rette nyansen. Rødbrunt over øynene, rød antydning i kinnene og en helt utrolig knallrød leppestift. Da hun tok av seg hanskene, så jeg at de lekre, lange neglene også var røde, som leppene. Og jeg? Jeg var solgt.

Inn på soverommet bar det. Jeg var sprell naken før du rakk å si «symfoniorkester» og danderte meg i senga for å se på henne når hun kledde av seg. Langsomt. Som et strippenummer uten musikk. Del for del av tekstilene. Da kjolen forsvant, var selvfølgelig undertøyet helt rødt med blonder og rysjer og alt som hørte til det som regnes som sexy. Pikken min pekte rett i taket, det var ikke noe å gjøre med det. Av og til virket det som om det gikk en ekstra hard rykning gjennom stålet mitt, og den nikket så kraftig oppover at den smalt i magen før den igjen pekte rett i taket. Snakk om at pikker har sitt eget liv!

De deilige brystene var pakket inn i lekkert, rødt blondestoff, samme mønster som trusene – som forøvrig var tangatruser. De lå utenpå båndene som strakk seg fra strømpene og opp til hofteholderen. Det strammet seg i pikken da jeg så det, for det betydde at hun kunne ta av seg trusene uten å løsne strømpene! Og nylonstrømpene, de var selvfølgelig røde, de. Hun hadde skiftet fra de semskede støvlettene til knallrøde lakkpumps. Og da hun kom gående mot senga mi med vuggende hofter, visste jeg at drømmen min ville gå i oppfyllelse nå! Jeg skulle bli ridd av en rød kvinne.

Om forventningene og drømmene svarte til realitetene? Oh la la… Der jeg lå på rygg og tok imot, er det rart at senga holdt. Hun ble visst skikkelig kåt av denne forestillingen – eller skal jeg kalle det bestillingen? Brystvortene struttet i blondestoffet, som hun forøvrig smatt under brystvortene, ikke lenge etter at hun hadde skrevd over meg – uten å synke ned og spidde seg. De vakre blondene lå like under brystvortene, fikk dem til å stikke mer ut og fikk det til å klø i mine fingre etter å klype. Jeg adlød mine lyster og ble belønnet med et ul av kåthet fra min røde kvinne. Hun nøt en liten stund, gned trusekilen mot pikken før hun krabbet lenger ned og tok meg i munnen så det sang i hele kroppen. De lange, røde neglene krafset i kjønnshåret mens de knallrøde leppene omsluttet pikken og slukte den. Jeg stirret og stirret, for dette ville jeg feste på netthinnen og fantasere om så ofte jeg kunne senere. Fersk leppestift, mye også, la fra seg striper på pikken og det var det vakreste jeg noensinne hadde sett på skaftet. Mens hun sokket meg, la jeg ikke merke til at hun smatt trusa av seg, men jeg så det da hun sluttet å suge og krabbet opp for å la seg spidde.

En mørk hårdust på venusberget, omkranset av røde strikk fra strømpene til hofteholderen. Jeg jamret i fistel og med sprukken stemme da hun sèg ned og lot den fuktige musa omslutte pikken. Jeg hadde nemlig rukket å se at hun hadde smørt den samme røde leppestiften på kjønnsleppene, som hun hadde på munnen! Og derfra gikk det bare en vei, og det var oppover og til himmels.

Jeg kysset begge hennes munner til takk etter at jeg hadde tømt meg i hennes røde dåse. Særlig mellom bena var jeg ivrig, og slikket henne til topps som takk for at hun hadde gitt meg denne deilige, røde opplevelsen!

Rødt er i sannhet lidenskapens farge.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.