Onani tips for menn

Noen ganger er en kvinne bedre enn å onanere, selv om det krever mer fantasi sammen med en kvinne.

 

Vi er helt sikre på at det er mange der ute med mange spennende tips & triks.
Hvorfor ikke sende de til oss, slik at også andre kan få glede av de?

De fleste menn har funnet seg «sin» måte å onanere på. Menn for de som ønsker seg nye ideer, eller for kvinner som er nysgjerrig på hvordan han gjør det har vi laget denne siden. Så les og lær…

Den mest vanlige måten for menn å onanere på er, for de som ikke visste det, å trekke forhuden på penis frem og tilbake over glans. (penis hodet) Noen bruker olje, andre ikke. Noen bruker to fingre, andre bruker hele hånden for å få ett kraftig grep rundt penis. Bevegelsene varierer og er avhengig av smak og behag, raske, rolige, glidende kanskje med en vridning fra side til side. Så enkelt at selv far kan greie det….

Ett tips vi kom over her går på at når penis er stiv, trer man en myk sokk over. Å onanere på vanligvis blir kanskje ikke så enkelt, men man kan kose, stryke og kjærtegne.. og ikke minst slipper man å bekymre seg over hvor satsen tar veien….

Å onanere med en penisring på kan også anbefales. Prøv, og kjenn selv hvordan du får en kraftigere og mye mer intens orgasme. Det er selvsagt viktig å huske på at man ikke skal ha på en penisring mer enn ca 30 minutter i strekk, og man må umiddelbart fjerne den om det begynner å bli ubehagelig å ha den på.

At kvinner bruker bananer har de fleste hørt, men menn ligger heller ikke på latsiden når det gjelder fruktfatet. En appelsin fks. kan brukes til så mangt, skjær ut kjernen på den, slik at den griper fast om penis og prøv selv… Det er en fordel om du ikke skjærer helt igjennom, men lar skallet være helt på den ene siden, da vil du få en spesiell sugende effekt….

Penispumper er ikke bare brukt til for å få større penis. Større penis kan man vel egentlig se som en hyggelig bivirkning, det beste er utvilsomt den sugende effekten…. Dessuten er det garantert den raskeste måten å få en stiv en på.

Vibratorer kan benyttes av menn også. Og man trenger ikke å føre dem inn i baken, selv om G-punktet kan gi ordet Orgasme en ny betydning. Mange menn syntes det er deilig å stimulere området rundt anus, eller rett og slett bruke vibratoren på undersiden av penishodet.

Det er slutt på den tiden da det var bare kvinner som med god samvittighet kunne gni seg mot ting. Også menn kan få mye ut av en pute….. Mange menn bruker det som forspill. Andre legger hånden, som er godt smurt med olje eller glidemiddel, mellom puten og penis, og sklir frem og tilbake….

Kraften i en vannstråle skal man heller ikke se bort fra. De som har kikket litt rundt på sidene våre kjenner forhåpentligvis de mest følsomme områdene på en manns penis. Og en godt justert vannstråle kan utrette mirakler rettet mot det rette stedet. Her er det rom for litt prøving og feiling.

X