Onani og sexleketøy

Man tror at grunnen til at mennesket begynte å gå oppreist, skyldes at da har han begge hender fri til å onanere

 

Sexleketøy har eksistert lenge, svært lenge. Om det var i Asia, eller Egypt ( eller ett eller ett helt annet sted) det hele startet skal være usagt. Ett faktum er at utgravninger har avslørt stein dildoer, og gamle tegninger viser hvordan de brukte dyrepels, og fjær til å pirre partnerne sine. En generell oppfattelse er at den gangen ble slikt brukt i lek, når man var to, ikke som i dag til å tilfredsstille seg selv med.

Men de siste 10 årene har mye skjedd, kvinner har oppdaget, og akseptert, sin egen seksualitet. Noe som gjør mange menn usikre. Våre foreldre møtte aldri krav til å gi henne orgasme, eller klager over at penis var for liten. Og om hun kommer drassende med en dildo, er det mange menn som føler at de ikke strekker til. Den utrolige egoistiske mannlige selvfølelsen får seg en knekk, og de færreste menn vet hvordan de skal takle det. Vi har sett det i leser innlegg i forskjellige blader, vi har sett det på tv. » min kjæreste trenger ingen dildo, jeg kan tilfredsstille henne 100%» Vel, vår påstand er at litt sexleketøy kan gi sexlivet en skikkelig oppsving. For i motsetning til hva mange syntes å tro, så går det veldig bra å være to om å bruke en vibrator.
En nyter, og en fører.

 

Litt historie:
En liten by ved middelhavet, Miletus, fungerte ca 500 f.kr som forsynings sentral når det gjaldt dildoer til hele middelhavsområdet.
Håndverkerne i byen var kjent for å ha ett godt håndlag med både tre og skinn, noe som resulterte i en by som i all hovedsak livnærte seg på hjelpemidler for kvinner som ble neglisjert av sine ektemenn, samt lesbiske.
Du trodde kanskje at lesbiske kvinner var ett nytt fenomen? Der tok du feil, men for 2500 år siden trengte de ikke gjemme seg i skapet, å være lesbisk var fullt ut akseptert.

Romerne på sin side lå ikke langt etter, det påstås at Kleopatra laget de første vibrerende kulene.
Kulene var laget i tre og besto av to deler som kunne plukkes fra hverandre, mye likt ett eggeskall.
Man fanget så noen hissige fluer, puttet de i og førte egget opp i vagina.
Når så fluene summet hissig, noe de gjerne gjorde om bæreren skulle finne på å bevege seg, ville egget vibrere….
Who need’s batteries anyway?

Kineserne er kjent for å være kreative når det gjelder sex og de har oppfunnet blant annet penisringen, den gang kjent som lykke ring.
Rundt år 1200 tok de øyelokket til geit, med øyevippene intakte, og festet rundt roten av penis. På denne måten greide mannen å beholde ereksjonen litt lengre, samtidig som øyevippene stimulerte kvinnens klitoris og gjorde henne lykkelig.
Noen år senere laget de noen kuler som kvinner kunne bruke for å trene opp skjedemusklene.
Kinesernes kuler minnet om klinkekuler både i form, størrelse og vekt.
Disse skulle bare føres opp i skjeden og bæres av henne så lenge hun orket å holde på de, uten at det ga noen spesiell nytelse, i hvert fall der og da.
Fordelen var naturligvis at å holde på de krevde at hun strammet musklene i underlivet, noe som i ettertid gjorde elskovsakten bedre både for ham og henne.
Kineserne lager også ett stivt penis overtrekk, enten av ett dyrehorn, eller av stivt skinn, som kunne brukes dersom mannen hadde problemer med å få den opp. Om han overhodet ikke var i humør, så kunne jo hun bruke den alene…. Denne fungerte naturlig nok også som ett kondom.
Europeerne lager en lignende sak rundt 1900, men med ett hull i tuppen, slik at mannens sæd kom inn i kvinnen.

X