Raskt & diskre levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0

Onani for 2

Å tenne seksuelt på å se noen andre onanere er ikke noe nytt. Den slags adferd kan spores helt tilbake til hulemaleriene….

 

Å onanere er noe man vanligvis forbinder med ensomme stunder. Ensomme i den grad at man er alene med seg selv, sine fantasier og de hjelpemidlene man har for hånden. Selv i dag omtales ofte onani i ett nedlatende ord lag, det er en ting man gjør om man ikke får seg ett nummer, eller simpelthen må løsne på trykket. Det er ikke noe galt i det, nyt dine ensomme onani stunder, kos deg med dine fantasier osv. For å onanere er slettes ikke galt. Onani er sex med en man elsker og kjenner. Men onani kan også være mye mer.

Onani sammen kan benyttes som en del av ett forspill, eller det kan brukes for å bli bedre kjent og å oppdage nye sider ved din partner. For hvilken annen måte kan lære deg så mye om din partner som å se vedkommende onanere? Det er den perfekte måten å lære hvordan hun eller han liker å gjøre det. Å onanere når noen ser på oppleves av mange som ekstra opphissende, andre greier ikke å gi seg helt over til å nyte seg selv med en tilskuer, men ett er sikkert: Din partner vil tenne på å se deg onanere. Garantert. Om du er mann eller kvinne spiller ingen rolle, partneren din vil elske å se nytelsen i ansiktet ditt, se akkurat hvordan du gjør det og ivre etter å plukke opp ett lite triks eller to som kan brukes ved en senere anledning.

En forutsetning er at man er relativt åpen ovenfor sin parter, ikke alle har like lett for å si » skal vi onanere sammen?» Men ett par stearinlys, ett glass god vin og litt dempet musikk kan skape akkurat den rette stemningen for en nyskapende opplevelse som dette kan være. En ide kan være å sitte i hver deres stol å bare se på hverandre samtidig som dere tar på dere selv. Kanskje bytte på å fortelle hverandre en fantasi samtidig. Eller hva med å ligge ved siden av hverandre i sengen? På denne måten er det også enkelt for dere å gi partneren en hjelpende hånd om noen skulle føle behov for det. Det er ingen regler for hva som skal skje, i hvert fall ingen andre regler enn de dere selv lager, så det er absolutt ikke forbudt om den ene skulle føle for å avslutte sin egen onani for å utelukkende konsentrere seg om partneren sin nytelse. Eller, man kan velge å bare se på hverandre bringe seg selv til klimaks.

Ett siste lite tips er å kanskje kikke litt på våre sider om hvordan man kan gi partneren sin en intim massasje vedkommende sent vil glemme. Onani stunden vil garantert aldri bli den samme igjen.

Om Erotikknett
Erotikknett er en butikk som bryr seg om din opplevelse. Kjøp sexlektøyet og tilbehøret du trenger gratis fraktet direkte til postkassen din. Vi tilbyr også nøytral og diskret levering slik at du ikke behøver å gjemme din bestilling.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.
X