Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Lær om kuler og egg

Kuler De kommer i ett utall varianter. Små, store, løse, festet på en snor osv. Men vi har fire hoved varianter som vi kjapt skal ta for oss her.

Den første typen er de små metall kulene som ligger i små søte plastbokser, men som ingen vet riktig hva skal brukes til. De er på størrelse med klinkekuler og er relativt tunge.
Disse kulene finnes også i en hvit, plastbelagt utgave, for å være allergi sikre.
De er en millimeter eller to større, men vekten er omtrent identisk.

De har 2 formål. Det ene er å trene opp skjede muskulaturen, det andre er ren nytelse. Man har dem i skjeden, og holder på dem, ved å stramme skjede muskulaturen. Trening, som absolutt ikke er så dum, det er ett faktum av en stram skjede øker nytelsen når man har sex. Også kan man ha dem i skjeden, samtidig som man har sex. Ifølge en kvinne som har prøvd det er det definitivt verdt å prøve. Bakdelen er at det er ingen snor på dem, og de er såpass små at det er ikke bare, bare å fiske dem ut igjen. Her må man la tiden gå sin gang, så kommer de ut av seg selv.
Her er en advarsel på sin plass: IKKE FØR DISSE KULENE OPP I ANALEN!!!! De er nesten umulige å få ut igjen og krever gjerne hjelp fra sykehus personell.

Den andre gruppen kuler er den vi kjenner best til, og som de fleste (burde) stifte bekjentskap med. Disse kulene er litt større, på størrelse med bordtennis baller og kommer to og to med en snor mellom, samt en løs snor for å lett kunne fjerne dem etter bruk.
De kommer i flere varianter, gull, sølv, plast, eller med silikon eller latex overtrekk. De med silikon eller latex overtrekk er helt klart mest hygienisk og absolutt å anbefale. Kulene føres ganske enkelt opp i skjeden, men ikke sett deg godt til rette i sofaen og forvent mirakler. Disse kulene krever nemlig litt innsats fra deg for å yte sitt beste.
Hemmeligheten, om man kan si det slik, er at inne i den store kulen, ligger det en liten metallkule, som begynner å trille rundt så fort du beveger på kroppen. Man kan selvsagt bruke disse til å trene skjede muskulaturen også, men deres primære mål er å gi nytelse. Så ta dem med på en spasertur, joggetur, eller hva med en shopping runde?
Mange opplever at de uansett er alt for store for trening, de faller uansett ikke ut og man trenger ikke holde på de.
Derimot kan de være praktiske dersom man ønsker å ha noe i skjeden man kniper mot, når man gjør de daglige knipeøvelsene.

For å si det enkelt.. Å gå i trapper blir aldri det samme uten. Man kan bruke dem hele dagen, man kan også ha sex med dem inne, men vær forberedt på en liten fisketur for å få fatt på snoren igjen.

Noen syntes disse kulene er mest dumme, noen finner overhodet ingen glede i å bruke de og mener de egner seg bedre på juletreet enn i skjeden.
Andre kan ikke få fullrost de nok og syntes det er fantastisk å kunne bruke de fks. når man går på shopping, eller ut å spise som forspill til en lang, het natt.
Om du ikke er kjent med dette produktet… løp og kjøp, det er bare en måte å finne ut om dette er et produkt for deg eller ikke.

Vi anbefaler å benytte kuler i silikon, de er enklere å holde rene og holder en gjennomgående høyere kvalitet, men det er normalt ikke lenger et problem, siden de fleste produsenter etter hvert har gått over til å lage disse kun i silikon.

Den tredje gruppen kan minne om den forrige, men her er det en vibrator med i bildet.
Disse benyttes ofte vaginalt og er laget for det formålet.
Men det er et problem og det er å få de ut igjen, for dersom du drar i ledningen, blir det fort brudd og egget er ødelagt.
Derfor, skal du benytte egget i skjede, ta det aldri ut ved å dra i ledningen.
Disse eggene egner seg ofte best som mini vibratorer direkte mot klitoris.

Ett tips og det er et must dersom du skal benytte de analt, er å putte de i et kondom.
Når man skal trekke det ut igjen, trekker man i kondomet og ikke ledningen.

Det finnes også vibrerende egg med fjernkontroll, disse har varierende kvalitet, rekkevidden er ikke alltid så god som man skulle ønsket og spesielt om ”mottakeren” er vendt vekk fra senderen kan den bli betydelig redusert.
Det finnes en rekke forskjellige av disse som også kan styres med en app på telefonen.
Disse har egentlig ubegrenset rekkevidde, siden de styres fra telefon til telefon og med blåtann, så lenge det ikke er for langt unna mottaker telefonen.
En app gir også ubegrenset med muligheter i forhold til variasjoner mht. vibrasjoner ogs.
Lag din egen som det heter.
Bakdelen er naturligvis at det er ikke alltid det passer å sitte med en telefon fremme (fks. på kino) i de tilfellene er en mer «gammeldags» variant med en enkel fjernkontroll mer hensiktsmessig.
Noen syntes også det er mye knot med å bruke en app, en enkel fjernkontroll er jo veldig enkelt.
We vibe kommer som oftest med begge deler, andre produsenter som Lovense har valgt å satse kun på app og atter andre kommer kun med fjernkontroll.

Den siste gruppen kuler som er verdt å nevne, er de små plastkulene som kommer på en snor. ( hørte vi noen mumle noe om ett perlekjede?)
Disse er vanligvis dekket av et lag silikon for hygienens skyld.
De kalles «anal bends» Som navnet indikerer er de utgangspunktet designet med sikte på anal sex, men tro oss på vårt ord når vi sier de egner seg like godt til vaginal sex….
De finnes i en rekke forskjellige størrelser.
Poenget er ganske enkelt at man putter dem inn… og trekker dem sakte ut igjen, gjerne akkurat i det hun kommer for å øke intensiteten i orgasmen, det er i hvert fall teorien bak dem… Ett artig leketøy, som egner seg best om man er to.
Samme type finnes i stivere utgave og laget i ren silikon.
Fun factory har fks. flexi felix og bendy beads, men spesielt sistnevnte er for stiv til å fungere spesielt godt vaginalt.
Analt derimot…

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.