Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Hva er analt sexleketøy?

Nøkkelen til nytelse, eller noe skittent man helst bør styre klar av? Smak og behag.

Mange menn får frysninger på ryggen når de hører at noen ønsker å putte noe i baken deres. Det burde de egentlig ikke, siden mannens G-punkt er plassert nær prostata, og er mulig å nå kun via endetarmen. Uansett, det er fremdeles enden menn, og kvinner, som kan like en liten finger, eller noe annet i baken. Selv de som ikke har stort til overs for vanlig analsex kan ha glede av en finger. Eller en slank buttplugg.

En buttplugg er, som navnet vel indikerer, en plugg, dvs. en «propp» til å putte i baken. De kommer i mange varianter, små, store, myke, harde, rette, bøyde, med og uten vibrator. Hva man foretrekker er vel i grunn mest en smakssak. Også her er det relativt stor pris forskjell, fra de enkleste til en snau 100 lapp, til de avanserte som vibrerer både her og der, til nærmere 1500,- Det er ikke tilfeldig at det er de enkleste, som er den mest populære, de er rimelig og de minner mye om en slank finger. Fordelen er at man slipper en skarp negl som kan lage sår i den ytterst ømtålige endetarmen.

En ting de fleste ikke tenker over, er også at en litt kraftig buttplugg er perfekt for vagina også. ( husk å ikke ta den fra anus til vagina, uten en grundig vask, bakterie floraen er ikke noe du ønsker å blande) Det er mange, spesielt menn, som går rundt i villfarelsen om at det er penis lengden som er det viktigst, det er det ikke. Det er tykkelsen som teller. Blir den for lang, støter den gjerne mot livmormunnen, og de færreste kvinner finner noen som helst form for nytelse i akkurat det. Slikt sett er en buttplugg perfekt, tykk, men ikke så fryktelig lang.

Når det gjelder de buttpluggene med vibrator, har vi hørt mye rart, det er ganske mange som ikke liker de klassiske stive med vibrator, de føles viss nok for stive og harde. Vi har derimot fått anbefalt en ganske lang slank en, som er svært bøybar. Men dette er helt og holdent ett spørsmål om smak og behag. Vær i hvert fall ikke redd for å utforske denne siden ved deg selv, du kan prøve det, og mislike det, eller du kan prøve det og nå nye høyder. Stikkord her er som med alle andre ting som involverer sexleketøy, fantasi, spenning og lek.

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.