Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg illustrasjon bilde

Morgenstemning

Hun våknet av at solens varme stråler traff hennes kinn. Hun strakte seg dovent og langsomt, som en katt
idet den forlater sitt leie. Hun åpnet øynene og plirte mot solen, skygget for med hånden og orienterte
seg i rommet. Ved siden av seg hørte hun den rytmiske pusten fra kjæresten, Ståle. Han lå litt lenger unna
vinduet, så solen hadde fortsatt ikke nådd inn til ham. De tynne, hvite gardinene beveget seg i langsomme
bølger i den myke morgenbrisen som sendte et friskt pust inn i rommet. Hun så på veggene. De grove tømmerveggene i hytta hadde en patina av sølv fra solens stråler gjennom mange år. I tillegg til den brede kanesengen, var det et skap og en lav kommode med et gammelt, emaljert vaskevannsfat på og et ovalt speil over. En kobolt-blå kant snodde seg rundt kanten av fatet, og i bunnen av det var det en stor, vinrød blomst.

Forsiktig svinger hun bena ut av sengen og setter de bare føttene ned på fillerya som lå på gulvet. Hennes
slanke, nakne kropp tegnet seg tydelig under en kort, hvit, gjennomsiktig nattkjole. En flue surret dovent i
rommet, og fuglenes sang var som et naturens symfoniorkester som strømmet inn gjennom det åpne vinduet. Hun reiste seg stille og langsomt. Bevisst på at hun ikke ville vekke sin kjære fra søvnen. Langsomt styrte hun sine skritt mot vinduet og sommeren utenfor. Hun satt seg i vinduskarmen og kjente solen varme der den traff hennes kropp. Hun nøt øyeblikket. Lyden fra humlen som brummer forbi, lyden fra bekken nedenfor, suset fra bjørketreet som kjæles av sommerbrisen. Hun lot tankene sveve.

De kom til hytta i går. Har lånt den av noen venner. Det var tidligere en seter her, og den store blomsterenga nedenfor har vært beite for buskapen mange somrer. Men nå er seterdrifta lagt ned, og villblomstene får spre sin duft og sin farge til glede for alle som kommer hit. De kom sent, mens de siste solstråler strakte seg over fjellet på motsatt side av dalen. De rakk å orientere seg litt i området rundt hytta, bære inn vann fra bekken og bagasjen fra bilen. Så var det tid for litt brødmat og et glass rødvin til dessert. De var begge trøtte etter bilturen og var enige om å legge seg tidlig for å få en tidlig start igjen neste morgen.

De hadde vært sammen siden påske. De traff hverandre første gang hos felles venner i nyttårshelga, og likte
hverandre instinktivt. Derfor var begge veldig oppsatt på å bli nærmere kjent neste gang de så hverandre. Det var på utflukt til Norefjell i påsken, med slalåm og en travel dag i bakken. I peisestua på skihotellet satt de seg ved siden av hverandre. Hendene møttes, og etter det hadde de ikke sluppet taket i hverandre!

Hun var så lykkelig som det var mulig. Hennes tanker streifet innom deres første natt sammen, hvordan de hadde smeltet sammen og blitt til ett, hvor fantastisk det hadde vært å føle hans nakne, harde kropp mot sin. Hvor opphisset og forventningsfull hun var. Hennes opphisselse hadde ført til en nesten omgående orgasme så snart hans manndom hadde trengt inn i henne!

Hun la ubevisst en hånd på sitt ene bryst der hun satt i vinduskarmen og drømte. Brystvorten var hard og følsom mot den tynne nattkjolen. Langsomt beveget hånden seg over brystet mens hun drømte seg tilbake…
En pirrende følelse spredte seg fra brystet ned mot hennes nakne underliv. Hånden flyttet seg nedover magen mot den veltrimmede hårbusken under navlen. Bena gled langsomt fra hverandre, og solen skinte skrått inn på hennes gylne kjønnshår. Bena, som før hadde vært samlet oppe i vinduskarmen, gjorde plass til en finger. Som en blomst som åpner seg mot sollyset for å la humlene slippe til sin nektar, spredte hennes vakre, rosa lepper seg og inviterte til kjærtegn. Hun slapp det ene benet ned på gulvet. Den brede vinduskarmen gjorde det komfortabelt å sitte slik og drømme. Den ene hånden var nå opptatt med å kjærtegne brystene, den andre hadde funnet veien til hennes fuktighet der nede. Bilder av henne selv i heftig elskov strømmet gjennom hennes hode, som film på et
lerret. Hun kjente duften av sitt eget kjønn, der hun med lukkede øyne ga seg hen til fantasiene og drømmebildene som strømmet forbi. Hun glemte tid og sted, helt oppslukt av egne følelser og nytelse. Små smattende lyder hørtes fra fingrenes lek mot et oppsvulmet kjønn der saftene strømmet og vætet fingrene.

Leken gjorde henne het om kinnene, og hun lot to fingre forsvinne inn i den varme spalten. Små, stille stønn kom over hennes lepper. De vekket henne, og hun kikket opp i senga for å se om han gjorde tegn til å våkne. Men han sov fortsatt rolig. Men hun ble oppmerksom på en stor bul på teppet der hans kjønn strakk seg mot himmelen. Blikket hennes var naglet mot denne forhøyningen, og hun bare simpelthen måtte…
Forsiktig vrengte hun nattkjolen over hodet, slapp den på gulvet før hun reiste seg og gikk mot hans side av
sengen. Forsiktig løftet hun teppet til side, og synet av hans erigerte kjønn var så opphissende at hun kjente hjertet banke raskere i brystet. Blodet bruset så fort i årene at hun var redd lyden av det ville vekke ham….

Hun enset ingenting rundt seg, der hun naken og nesten på tåspissene sto og fokuserte på denne tykke, varme
pikken som med sitt blålilla, blanke hodet hadde en magisk tiltrekningskraft på henne. Hun bøyde seg varsomt ned, grep forsiktig rundt ham og runket forsiktig. Han sov fortsatt, men ble litt urolig. Hendene hans var i bevegelse. Hun lot tungen sveipe over hodet før hun senket leppene over det og sugde forsiktig og ømt. Hendene hans kom nærmere. Hun gikk opp i senga og satt seg forsiktig skrevs over hans underliv, senket sitt våte kjønn langsomt mot det deilige skaftet hans og trædde seg selv nedover hans hardhet. Hun kjente pikkhodet trenge seg vei dypt inne i henne, mens hun så hans blå øyne komme til syne i to smale sprekker under den lyse luggen.

Dovent lot han henne ri ham, med den stive morgenereksjon dypt inne i sin skjede. Hun lot en finger kjæle med den harde klitorisen og de våte leppene som stakk ut under trekanten av hår. Det hele var så sanselig, så vakkert, så erotisk. Morgenlyset gjennom gardinene, den deilige, friske fjell luften, fuglesangen, blomsterduften, hun og han i deilig forening. Hans hender grep etter brystene hennes som danset i takt med bevegelsene. Han fanget et bryst i hver hånd, lot hendene stryke den myke huden, nøt synet av de stive, brune brystvortene. Han kløp dem forsiktig, løftet overkroppen og fanget den ene brystvorten med leppene og bet forsiktig, lot seg sakte synke tilbake mot puten.

Hennes orgasme nærmet seg! Pusten gikk fortere, hun kastet seg nærmest mot hans harde lem og lot hodet stange mot livmormunnen der dypt inne i henne. Han fylte henne helt! Hans ene finger fant veien til hennes anus. Den presset litt mot lukkemuskelen, og dette ga henne en utløsning så sterk at hun for første gang i sitt liv ropte ut sin glede over eksplosjonen av følelser og kåtskap som endelig ble tilfredsstilt i henne. Skjedemusklene knep om ham, rytmisk og kraftig. Kraftigere enn hun noen gang før hadde kjent. Han følte en strøm av en varm væske renne mellom hennes ben. Hun hadde ejakulert!

Utmattet sank hun ned over ham med overkroppen. Han var fortsatt hard inne i henne. Han var urolig, og
beveget sine hofter. Støtte utålmodig i henne, men bare et par centimeter ut og inn. Han la henne varsomt
på rygg, trakk seg ut av hennes oppsvulmede, våte kjønn og kikket nedover hennes nakne kropp. Hun gløttet opp og så hans stive pikk. Hun tok den i hånden og runket den, hardt og fort, mens han sto på kne over henne. Han kjente orgasmen komme, forsøkte å rope ut et varsko, men så knøt det seg i ryggen hans og ut strømmet en pumpende stråle av gråhvit, varm sæd. Det sprøytet ut over hennes flate mage, hennes vakre bryst og hennes fingre. Hun holdt rundt pikken hans mens den langsomt ble slappere. Med den andre hånden gned hun hans sæd utover sin kropp.

Et fornøyd smil var over hennes lepper. Hun slapp hans våte, slappe pikk, satt seg opp i sengen, svingte bena ut og gikk mot døren.

– God morgen, kjære! Det er frokost om ti minutter…, sa hun idet hun forsvant ut i gangen.
Han la seg ned i sengen, lukket øynene og håpet å bli vekket en gang til…

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.