Raskt & diskret levert - Gratis frakt - 365 dagers angrerett
0
0
blogg artikkel illustrasjon

Menns onani

Menn onanerer. Det er noe alle vet. De gjør det så ofte de kan, men snakker sjelden om det…

Myteomspunnet, deilig, avslappende. En mann ved navn Woody Allan sa engang: onani er sex med noen du elsker
Onani er noe av det mest naturlige som er. Seksuell spenning som bygger seg opp i kroppen trenger å få utløp på den ene, aller andre måten. Og om man er alene, hva er mer naturlig enn å ta saken i egne hender? I lange tider har onani vært ett tabubelagt emne, man snakker ikke om det, og man gjør det i skjul. Hvorfor er det slik?
Kanskje ikke alle menn onanerer, kanskje bare 99% gjør det, men det gjør det ikke mer naturlig å holde det så «hemmelig» Enkelt fortalt, så onanerer mannen på følgende måte: Forhuden på penis, trekkes frem og tilbake over penis hodet, tempoet varierer, og hva man foretrekker er svært individuelt fra person til person.

Man kan bruke en hånd, eller man kan gå til anskaffelse av et sexleketøy.
Det har de siste årene kommet mange nye og spennende sexleketøy for menn på markedet og det e rikke lenger slik at det bare er snakk om en plasthylse i litt for hard plast.
Nå finnes det avanserte maskiner som kobles opp mot internett og VR briller for den ultimate opplevelsen.
Et eksempel på dette er den norsk utviklede masturbatoren «The handy» eller hva med en mannlig variant av den berømte womanizer vibratoren? Den heter Arcwave
Utvalget har blitt stort og kvaliteten bedre enn noensinne tidligere.

Takket være den åpenheten som har vært om sex de siste årene, er det ikke lenger forbundet med skam i den grad det har pleid å være, det å ta seg en liten en. Unge gutter finner informasjon om emnet, de forstår at det som skjer med kroppen deres er naturlig, de vokser opp, hormonene settes i bevegelse og de våkner med en stiv en om morgenen. Dagens generasjon har ett mye mer åpent syn på onani, enn forrige generasjon. Hvor mange 40 åringer sitter ikke hjemme i dag, og tør fremdeles ikke innrømme at de onanerer?
Mange av dem nekter for at de noensinne har gjort det, selv på direkte spørsmål, kanskje de motvillig innrømmer at de har gjort det når de var yngre, men at de har sluttet med det nå. Mange av dem, om ikke de fleste lyver. Onani er ikke skadelig, det er naturlig, og det har helt klart sine fordeler.

Innestengt seksuell spenning kan føre til aggressiv oppførsel, samt at de kan få vanskeligheter med konsentrasjonen. Onani frigjør spenningen, de slapper bedre av, og har lettere for å konsentrere seg om andre ting. Og la oss ikke glemme, å onanere er deilig. Noen ganger er det raskt, hardt og enkelt. En måte å slippe ut trykket på. Andre ganger kan en mann holde på i timevis, stryke, kose og kjæle med seg selv, bringe seg selv frem til kanten av orgasmen, for å stoppe og begynne fra bunnen igjen. Gang på gang, helt til han ikke greier å holde seg lenger og bare må sende det hele i ett papir lommetørkle.
Fordelen med disse lange seansene er kanskje ikke helt åpenbar for de fleste kvinner, men de har faktisk noen ganske store fordeler også for dem. Ved å trekke ut orgasmen slik, lærer mannen å kontrollere, og å forsinke sin egen utløsning, noe de fleste kvinner vet å sette pris på. Om de ikke sier at de setter pris på det, så sier de i hvert fall klart ifra om han kommer for tidlig, gjerne på en særs ubehagelig måte.

Det finnes seksuelle hjelpemidler på markedet for menn, hele dukker, eller enkle håndvaginaer. Siden vi ikke har noen erfaring med noen av delene, vil vi ikke gå inn på hvor effektive de er. En annen ting er at menns oppfinnsomhet når det gjelder onani er relativt stor.
Vanligvis er det høyrehånden som gjør jobben alene, enten med eller uten litt olje. Men til spesielle anledninger kan andre ting tas til hjelp, dusjen kan fks. Være til stor hjelp om man bruker den riktig, noen foretrekker å ha på seg hansker, det kan være seg mykt skinn, eller rett og slett ett par oppvask hansker.

Myke frukter er brukt, noen har prøvd seg med forskjellige matvarer (hvem har vel ikke sett American Pie»??) papphylsen som sitter inne i do rullen, støvsugeren (vist nok ikke å anbefale) og stort sett alle andre ting man kan tenke seg som det er mulig å presse saken inn, eller ned i. PÅ Ullersmo landsfengsel ble det for en del år siden lagt nye skum gummi madrasser i alle cellene, og det gikk ikke så veldig lang tid før det ble oppdaget at en stor del av de innsatte hadde laget ett lite «runkehull» i madrassene sine… Nød lærer naken mann å…..

Den enkleste måten å forbedre onani for mannen på, er å benytte seg av litt glidemiddel.
Det gir en glattere og mer intens følelse.

Et annet tips er å benytte seg av en penisring, det gjør penis hardere og mer følsom, noe som også gir en kraftigere og mer intens utløsning.

Ett tilsendt forslag:

1. Finn deg en avslappende stilling – enten på ryggen i senga eller tilbakelent i en stol (pass på at det ikke er lenge siden du har urinert)
2. Slapp helt av – hele vitsen med denne øvelsen er å ikke få ståpikk.
3. Begynn å gni opp og ned på området rett under kukrota/ballene. Rør ikke pikken.
4. Slapp av og kjenn av du slapper av i hele området
5. Etter en stund (første gangen brukte jeg 30 minutter) kjenner du en iling – en deilig følelse. Få for all del ikke ståpikk nå – da må du bare vente litt.
6. Fortsett å gni og du vil kjenne at musklene der nede spenner seg – akkurat som om de møter en vegg. Fortsett å gni.
7. Nå vil du snart kjenne en utrolig følelse, og klarer du nå å unngå å få stå så er du nærme en helt ny opplevelse.
8. Du kommer – har du stå kommer du har du ikke så kjenner du bare en deilig følelse uten at det kommer noe sæd
til slutt: dette er ikke farlig, men regn med at du må trene noen gangen før denne sitter…men det er verdt tiden

Tips: Det finnes vanvittig mange sexleketøy for kvinner på markedet, for menn er utvalget betydelig mer begrenset og det meste som finnes er ikke spesielt bra.
Fleshlight har i mange år vært verdens mest solgte sexleketøy for menn og det ER en grunn til det….

Gode tilbud

Om Erotikknett
Sexleketøy fra Norges mest spennende sexshop!
Erotikknett er Norges eldste online sexshop og har solgt sexleketøy siden 1999.
Vårt mål har alltid vært å tilby det beste innen sexleketøy, til de beste prisene.
Kjøp sexlektøy og tilbehør du trenger, med gratis frakt direkte til postkassen din.
Vi har naturligvis nøytral og diskret levering slik at ingen andre enn du selv vet hva du får tilsendt.

Login or register

Registering has many advantages: Possibility to write product reviews and get discount codes for the job Unique offers directly on "My page" Share and save wish lists You will also benefit from our points system which gives a discount of an additional 5%. And much more.